Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 tydzień na zwolnieniu ? Przez chorobę przecież mnie wywala

Polecane posty

Gość gość

Juz przed swietymi mnie rozkładalo ale po coś iść do lekarza w końcu sie doczekałam zapalenIan gardła ucha niby nie oskrzeli ale tak kaszle ze juz 2 razy wymiotowalam słowa mi nie da powiedzieć. Wzięłam 2 antybiotyk i nic nie pomaga bylam tydzień na zwolnieniu w poniedziałek do pracy a tu na dobre wcale się nie ma. Mąż mówi żebym szła po zwolnienie i po leki ale przecież w pracy mnie zjedzą

Gość gość
Cały tydzień spedzilam w łóżku syropy miód czosnek cebula na litość nic nie ppmaga

Gość gość
Zjedzą Cię k***a robaki. Tez kaszlałam najpierw suchy kaszel potem coraz gorzej jak zaczęłam kaszlec z krwią to polazlam do lekarza okazało się ze mam ostre zapalenie oskrzeli tydzień antybiotyk i niby przestałam kaszlec troche ,nie chciałam iść na kontrolę ale poszłam i dostałam skierowanie na rtg bo lekarka podejrzawala ze mam zapalenie płuc a ja myślałam nie kaszle to jest ok nawet temp wogóle nie miałam i poszłam okazało się ze mam zapalenie płuc lewe pluc mega zaatakowane prawe mniej .

Gość gość
Autorko kaszel suchy, ze aż do wymiotow i gadać nie możesz?? jak tak to kup sobie syrop levopront mój mąż właśnie go dostał od lekarza i po 2 dniach po kaszlu miał. A że nie mógł sam zwolnienia brać bo ma firme i sam pracuje to był zadowolony mega.

Gość gość
Tak jak by mi się odrywalo juz 5 syropow miałam i nic

Gość Karatorala
To nie idź. Za tydzień pójdziesz 3 tyg bo złapiesz płuca.

Gość gość
Ja bym się wyleczyła bo nie ma żartów miałam kiedyś zapalenie płuc masakra jakąś teraz aby delikatny kaszel to od razu lecę do lekarza juz mam nauczke i tobie też radze pojściany do lekarza a jak da zwolnienie to tez trzeba słuchać

Co to jest dwa tygodnie. Ja ostatnio byłam 4 miesiące ciągiem. Od początku czerwca.

Gość gość
Moja matka jest taka a właściwie była bo powoli zaczyna normalnie się zachowywać kiedyś 40st gorączki ona do pracy bo ją zwolnią miala wypadek gira złamana ona do pracy bo ją wywalą .Ja od zawsze miałam to gdzieś nie choruje często i nie potrzebuje zwolnien ,starszy syn był kiedyś chory wzięłam zwolnienie ,ona jezu oni cię zwolnią a sram na to nie zwolnili a nawet gdyby to co znajdę inną pracę .

Gość gość
U nas jest tak ze jak przyniesie się zwolnienie jesteś na czarnej liście.. 3 mśc bez premi nagrona w grafiku tzn praca po 10 12 godzin kilka razy w miesiącu ale jak jestem chora to idę trudno najwyżej wylece tylko ciekawe czy przyjmą taka jak ja czy jakiegoś lenia w nosie to mam