Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

Gość gość
i z czego się hihrasz psie? że twoi idole szkodzą Polsce to tak cie to bawi psino?

Gość gość
jak nie rozumiesz słowa "suczko" to nie mamy o czym rozmawiać psie :)

Gość gość
Nie mam idoli na scenie politycznej i ubolwewam nad brakiem opozycji. A Polsce to szkodza akurat twoi rzadzacy guru, za ktorymi biegniesz slepo. Rozawlaja kraj od srodka i na arenie miedzynarodowej. Tylko jedna partia od 89 roku zawsze nazywala wszystkich zdrajcami, dzielila wszystkich na nas i obcych, jedna nigdy z nikim nie byla sie w stanie dogadac. Wiec wsadz sobie swoje murzynskie teksty typu "suczko", bo nie jestes wielkim czarnuchem z L.A. tylko zwyklym malym szczurem z polskiej pipidowy :D

Gość gość
Arkadiuszu, czy zonka nadal lubi obrabiac syryjskie paly?

Gość gość
dziadełe czas na nowe topełe :classic_cool:

Gość gość
"Serio opozycja czeka na 33 posiedzenie

Gość gość
"Serio opozycja czeka na 33 posiedzenie ale podpisuje listę obecności 34 posiedzenia Tam nie tylko Ryszard ma ujemne IQ" K.K.

Gość gość
A PiS tytani intelektu zamiast powtorzyc glosowanie majac wiekszosc wola brnac w budzet uchwalony glosami radnych miejskich, chyba Warszawy :D Idzcie debile na Bialorus doskonalic rezim Lukaszenki :D

Szefowa MEN łamie obietnicę w sprawie "Naszego Elementarza". Książka jednak trafi do kosza, zastąpią ją dotowane przez Ministerstwo Edukacji podręczniki dostępne na rynku – usłyszał w resorcie reporter RMF FM Grzegorz Kwolek. x Jeszcze w maju szefowa MEN zapewniała, że darmowy podręcznik będzie jedną z trzech książek, z której będą mogli korzystać nauczyciele nauczania początkowego. "W sposób oczywisty nie można powiedzieć, że oto wyrzucamy podręcznik do kosza. Nikt, kto gospodaruje publicznymi pieniędzmi, nie może zrobić takich rzeczy" - mówiła wtedy Anna Zalewska. x x Tak to jest ze słowem pisiorskim...:O

Prezydent Andrzej Duda chciałby, aby parlament wrócił do normalnego trybu pracy - poinformował rzecznik głowy państwa Marek Magierowski. x x No to wystarczyło by gdyby prezydent uzgodnił z Kuchcińskim, żeby ten wycofał się z debilizmów które narobił.

POwtarzanie „ja jako prezydent”, także w komiczno-ceremonialnej wersji „z mojego jako prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej ramienia” ma Andrzejowi Dudzie dodawać majestatu, a także upewniać samego prezydenta, że jest prezydentem. Robi wrażenie formy nadmiernej, ostentacyjnej, podszytej niepewnością. Aż komicznej, bo sama siebie nie jest pewna x Całość: http://tnij.org/7jrhncx

Leonard Krasulski, bliski współpracownik prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, został w latach 70. zdegradowany i wyrzucony z wojska za kradzież spirytusu - pisze dziennik "Fakt". Wcześniej ta sama gazeta podała, że obecny poseł PiS miał zataić informację o służbie w Ludowym Wojsku Polskim. (http://www.tvn24.pl) x Całość: http://tnij.org/oihl9i4 x x To też typowe....:O

gość dziś Arecki permanentnie sie wylogowal. Pewnie mu glupio ze nie dal rady obronic honoru malzonki A taki byl grozny w zapowiedziach x x Dajcie mu spokój... To zwykły obszczymurek... Naprawdę nie warty, żeby o nim pisać...:O

Gość gość
:D :D :D, idź już lepiej spać Shmatynku! :D

Uczniom ze szkoły w Komprachcicach, którzy uczestniczyli w proteście ws. likwidacji gimnazjów grozi obniżenie oceny z zachowania. We wtorek na lekcjach w tej szkole na Opolszczyźnie nie było ponad połowy uczniów. x x Tylko? I nie rozstrzelają ich za protestowanie? Dziwne...

- Sytuacja staje się dramatyczna. Kaczyński zdecydował się jednak na drastyczne zaostrzenie konfliktu. Nie wykluczam, że władza postawi na przemoc - mówi Onetowi Aleksander Smolar, prezes Fundacji Batorego.

Po sprzecznych informacjach, jakie dochodziły z rządu na temat działań wokół konwencji antyprzemocowej, Komitet Ratujmy Kobiety postanowił działać. Działaczki i działacze Komitetu już zapowiadają, że jeśli PiS będzie próbował wypowiedzieć konwencję, Polki znów wyjdą na ulice.

Nie będę polemizować ze sporem wokół Trybunału Konstytucyjnego, masą dziwnych ustaw i pomysłów, zamieszania wokół mediów, tego, co się działo w nocy z piątku na sobotę w Sejmie. Mogę podziwiać jedynie przynależną władzy arogancję i pluć sobie w brodę, że nie wierzyłam tym, którzy rok temu moim zdaniem panikowali, wróżąc, jak te rządy będą wyglądać. Starałam się wtedy zachować zdrowy rozsądek. Teraz widzę, że nie miałam racji. Niedawno ktoś mi powiedział: "Ustrój totalitarny zaczyna się wtedy, kiedy wszystko się może zdarzyć". Ta chwila nastała. Nie wierzę, że istnieje cokolwiek, co ze stuprocentowa pewnością nie może się tu zdarzyć. Ale wciąż nie to jest najgorsze, nie jest to pierwsza ani ostatnia władza, której się przewróciło w głowie. x Najgorsza jest retoryka, jaką się posługujecie. Retoryka nienawiści, zemsty, podziału ludzi. Od czasu Smoleńska sukcesywnie niszczycie mój Naród od środka, a ja nie mogę tego znieść. To, co robicie teraz, jest tylko kontynuacją polityki, która zaczęła się sześć lat temu. x Całość: http://tnij.org/46dhrbj

cd... x Kim jesteście, żeby niszczyć ten Naród? x Kto Wam dał takie prawo? I jakim trzeba być człowiekiem, żeby czerpać radość z wpajania w ludzi nienawiści? Jesteście gotowi wziąć za to odpowiedzialność przed przyszłymi pokoleniami? Stawicie czoło ocenie, jaką Naród Wam wystawi za x lat? Wasza władza nie jest wieczna – żadna nie jest. Ale ktoś kiedyś będzie musiał o niej jakoś opowiadać. Wspominać.

Rada Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego apeluje o zwołanie Kongresu Prawników Polskich w obronie niezależności sądów i porządku konstytucyjnego Prawnicy z UŚ przyłączają się do wydanej wcześniej uchwały Wydziału Prawa Uniwersytetu Warszawskiego. O zwołanie Kongresu Prawników Polskich zaapelował we wrześniu Nadzwyczajny Kongres Sędziów. x Uchwała na Uniwersytecie Śląskim zapadła miażdżącą większością głosów: 50 za, 6 przeciw, 7 wstrzymujących się. x W uchwale prawnicy piszą, że „z narastającym zaniepokojeniem” obserwują „coraz częstsze przypadki naruszania Konstytucji RP przez władzę ustawodawczą i wykonawczą. Podważają one standardy demokratycznego państwa prawa, których przyjęcie jest wielkim osiągnięciem Rzeczypospolitej i nieodzownym elementem przynależności do sfery cywilizacji zachodniej i Unii Europejskiej”. Uznają, że wobec sparaliżowania Trybunału Konstytucyjnego „konieczna jest solidarność całego środowiska prawniczego. Tylko wspólne działania i zgodny z prawem opór środowiska mogą ograniczyć autorytarne zapędy władzy”. x Całość: http://tnij.org/9kxtpo3 x x Bunt narasta. Pis zaczyna sie bac a naczelniczek tupie ze złości i bije kota...

Gość gość
Jedyne co narasta to kał twojej doopce.Idź wykasztań bo znowu zajedziesz kalesony.

Gość gość
Celna riposta pisiorku, i z klasą. Teraz idź już spać :D

Gość gość
Shatyn jedzie do Komprachcic szukać wolontariuszy. Mateuszek zgarnął pulę. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Naplodziłeś tych swoich tematów tu jak psów...bo co coś się zacina. I po co?? Wiesz,że nikt tego nie czyta poza dwoma jakimiś albo trzema nołlajfami.Reszta wpada tu najwyżej by się z Ciebie pośmiać. Weź się zastanów nad tym jak ma wyglądać reszta twej egzystencji i czy aby napewno chcesz ją przeyebać doszczętnie na kopiowaniu i wklejaniu jakichś gowień w większości bez znaczenia.

Gość gość
Co tu jest śmiesznego?

Gość gość
jak mnie cieszy jęk tej szmaty shatyna. Widać rząd wie co robi

Gość gość
To Arecki w pomarańczowych gatkach. Arecki podaj mi moje ajpi.

Gość gość
no właśnie. Kiedy tu niezajrzę to tylko Arecki. Kto test ten Arecki?

Gość gość
właściwie to ten Arecki ma rację że po tobie jedzie.