Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

Gość gość
ide spac aloha cymbaly :D

Gość gość
petru swetru..żonę zdradził to ojczyzny nie zdradzi? kijowski najpierw okradał swoje dzieci, teraz sympatyków kodu. trzeba być frajerem żeby takich popierać.

Gość gość
Nie popoeraj. Kto Ci każe?

Gość gość
spać dziadek a nie tu z pomarańczy się produkujesz aa petru wyprzeda wszystkie spółki skarbu państwa jak dojdzie do władzy, mówił już o tym jeden z jego posłów w programie na żywo w tv

Dług sektora finansów publicznych, liczony według metod Unii Europejskiej, wynosił 51,4 proc. PKB na koniec 2015 r., ale według aktualnej prognozy Ministerstwa Finansów (MF) wyniesie 53,7 proc. PKB (997,2 mld zł) na koniec 2016 r. oraz 55 proc. PKB (1075,3 mld zł) na koniec roku 2017. x Ta prognoza została jednak zrobiona przy założeniu dość silnego złotego: 3,96 zł za jednego amerykańskiego dolara na koniec roku 2016 i 3,93 zł na koniec 2017 r. oraz 4,30 zł za jedno euro na koniec roku 2016 i 4,26 zł na koniec roku 2017. Według szacunków MF, osłabienie złotego o 10 proc. skutkuje wzrostem relacji długu do PKB o 1,63 pp. na koniec 2017 roku. Z kolei przy tempie wzrostu PKB niższym niż założono w budżecie o 1 pp. w latach 2016 i 2017, relacja długu do PKB wzrośnie o 1 pp. na koniec roku 2017. Wydaje się, że oba te czynniki już zadziałały lub zadziałają, podwyższając relację długu do PKB na koniec br. do około 57,6 proc. PKB. x http://tnij.org/pottjg1

Gość gość
dokładnie, też to słyszałem jak mówił że bedą wyprzedawac spółki skarbu państwa ,granda

otulona_snem dziś Shatyn niedlugo sie dowiemy,ze twoj ojciec to Hermaszewski smiech.gif ,a ty z nim w kapsule obok psycholozki,Brunera i 10 znajomych ubekow okrazales Marsa smiech.gif Boze jakie ja mam obrzydzenie do takich jak ty facetow majacych przez kompleksy sklonnosci do konfabulacji x x I po co ci to? Te inwektywy mają ci poprawić humor? Co ty wiesz o mnie i moim życiu, żeby takie rzeczy pisać? Mój ojciec pracował w UDT i z ramienia tej instytucji wyjeżdzał na odbiory techniczne do wielu krajów. Nie mam żadnych kompleksów a tym bardziej skłonności do konfabulacji...

Co do obrzydzenia... Posiadam takowe w stosunku do takich jak ty...:O Kłamiesz, pomawiasz, insynuujesz, usiłujesz obrazać... A wszystko po to, żebyś się lepiej poczuła.. To żałosne ale nieśmieszne...

Jestem żałosny bo piszę prawde która powoduje u ciebie zazdrość czy zawiść...:D Rozumiem ale nie popieram... Rozładowuj swoje frustracje na kimś innym...

Wicemarszałek Małgorzata Kidawa-Błońska (PO) za pośrednictwem Biura Analiz Sejmowych zamówiła ekspertyzy dotyczące legalności posiedzenia Sejmu 16 grudnia. „Wybrałam dwoje spośród poleconych mi prawników znających się na regulaminie Sejmu. Nie znam ich osobiście” – mówi OKO.press. x 9 stycznia Kancelaria Sejmu odmówiła opublikowania ich na stronie Sejmu, choć 5 stycznia zamieściła na stronie Sejmu dziewięć ekspertyz przekonujących, że działania marszałka Marka Kuchcińskiego były zgodne z prawem, a łamali je wyłącznie posłowie opozycji. Jak poinformowała Kancelaria, ekspertyzy nie mogły zostać opublikowane, ponieważ „nie zostały przekazane marszałkowi Kuchcińskiemu”. x Kancelaria przekonuje, że brak publikacji nie był celowy, ale to zapewnienie jest gołosłowne. Tryb korzystania z ekspertyz reguluje uchwała Prezydium Sejmu z 1995 r. Daje ona m.in. marszałkowi, wicemarszałkom i posłom równe prawo do ich zamawiania i nie uzależnia ich publikacji od zgody marszałka. A nawet gdyby tak było, zgodę marszałka powinno zapewnić Biuro Analiz Sejmowych, a nie marszałek Kidawa-Błońska. x Całość: http://tnij.org/ouz90oa x x Tak własnie jest łamane prawo...

Ja jestem tym zachwycona, bo Sejm to symbol demokracji i wolnej Polski. I ludzie tak go właśnie traktują. x Tylko że wokół tego symbolu demokracji ma stanąć płot za milion złotych. x - Po co się tak odgradzać? Żeby ludzie nie mogli wejść na teren Sejmu? Owszem, zagrożenie terrorystyczne to dobry pretekst, trzeba się okopać. Ale przepraszam cię bardzo, Kongres amerykański nie jest jakoś specjalnie obudowany. W żadnym innym kraju nie widziałam takich płotów. Naprawdę nic takiego się nie dzieje, żeby się odgradzać. To pokazuje arogancję tej władzy, tyle że arogancka władza zawsze traci. x I te wszystkie zabawne tłumaczenia, że "nie pokażemy nagrań z Sali Kolumnowej, bo to niebezpieczne". Przecież w tej sali odbywały się posiedzenia wszystkich komisji śledczych pokazywane na żywo w telewizji z różnych kamer. x Całość: http://tnij.org/eree2xa

Gość gość
KOD niezły biznes kręcił na frajerach :D z dnia na dzień pani Ania (była z KOD) wrzuca nowe sensacje z tym związane :D Cygan tzn. Shatyn ile tam wrzuciłeś?

Gość gość
Boze jakie ja mam obrzydzenie do takich jak ty facetow majacych przez kompleksy sklonnosci do konfabulacji und zalosny i smutny w tym wszystkim jestes na dzisiaj EOT. x W związku z czym wpadniesz tu jeszcze 594894890589457 razy napisać to samo tylko innymi słowami :o 🖐️

Gość gość
"Shatyn bez bolca dostaje pier/dolca" W. Bydłoszewski vel. L4

A to przykład na manipulacje 'wPolityce" x Tytuł: x ""Bezczelne łamanie zasad moralnych i nieprzestrzeganie prawa"! Koordynator małopolskiego KOD stawia ostre zarzuty i odchodzi" x Fragment z treści art. x "23 stycznia rezygnuję z członkostwa w Kodzie, do którego przystąpiłam, bo zbulwersowało mnie bezczelne łamanie zasad moralnych i nieprzestrzeganie prawa"

"23 stycznia rezygnuję z członkostwa w Kodzie, do którego przystąpiłam, bo zbulwersowało mnie bezczelne łamanie zasad moralnych i nieprzestrzeganie prawa". Tak brzmi fragment oświadczenia tej pani. x W tytule art. czytamy: ""Bezczelne łamanie zasad moralnych i nieprzestrzeganie prawa"! Koordynator małopolskiego KOD stawia ostre zarzuty i odchodzi" x To wyraźna manipulacja. Pani przystąpiła do KODu bo: "zbulwersowało mnie bezczelne łamanie zasad moralnych i nieprzestrzeganie prawa" a nie odchodzi z KODu z tego powodu.

Gość gość
ja bym to cale towarzystwo pogonił z powrotem do PGR-u,po co nam tylu tych darmozjadów,proponuję zredukować ich liczbę w taki sposób,PiS-Kaczor plus 6 posłów,PSL-Kosiniak plus 1,PO-Schetyna plus 3itd,itp,Senat w ogóle zlikwidować, zaoszczędzone w ten sposób pieniądze,bardzo duże w skali roku przekazać na cele dobroczynne.

Gość gość
Shatyn sra w gabinecie. W ustępie listy pisze. :classic_cool:

Gość gość
Shatyn miesza cukier w herbacie....kijem od szczotki.:classic_cool:

Gość gość
zaloguj sie szmato a nie sam na siebie srasz,a pozniej sam siebie bronisz:D:D:Dpop*****lcu

Gość gość
Sama się zaloguj obspermiona idiotko :o

Gość gość
Shatyn kupuje farby plakatowe.......na deser. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś :D:D

Gość gość
gość dziś I ten pierwszy i ten drugi. :D:D

Gość gość
frajerzyna:D:D:D

Gość gość
Otulona robi sobie pasemka plakatówkami.

Gość gość
Shatyn myje zęby w wodzie z klopa :classic_cool: