Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

Gość gość
takie szhmaty trzeba jebać ile wlezie. Chuje walczą o demokrację. Walkę o demokrację to byście ułomy pokazali uznając przegrane wybory i czekając do następnych demokratycznych wyborów. Tylko że wasze tępe i zachłanne łby tego pojąć nie mogą.

Gość gość
kto nie uznaje przegranych wyborów?

Gość gość
gość dziś takie szhmaty trzeba j**ać ile wlezie. Ch*je walczą o demokrację. Walkę o demokrację to byście ułomy pokazali uznając przegrane wybory i czekając do następnych demokratycznych wyborów. Tylko że wasze tępe i zachłanne łby tego pojąć nie mogą. .... Gościu choć byś jechał po żydzie ile wlezie to żyd i tak robi swoje. Sprzeda nalepszego kompana dla własnych korzyści.

Gość gość
Jarkacz nigdy nie uznawał przegranych wyborów, bo wszystkie były sfałszowane:D

Gość gość
gość wczoraj Jarkacz nigdy nie uznawał przegranych wyborów, bo wszystkie były sfałszowane .... tak tak. Wybory samorządowe wygrało psl, które chwilę po tym miało marne wyniki. Przy wyborach parlamentarnych w kilku miejscach były udokumentowane przewały i co? Sądy stwierdziły że to mała małość.

Gość gość
1-1 2-2 3-1 4-2 5-2 6-1

Gość gość
na dobranoc szhmatynowi fragment reduty Ordona. -- spojrzałem na działo, działo wyjebało. Spojrzałem na pole, ja cię niepierdolę. Chłop na chłopie, dupa na dupie. Spójrz, tam w górze ujrzysz trupa. W blasku słońca lśni mu dupa. Wiatr mu nawiał liści kupę. Śpij biedaku. Chuj ch w dupę.

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
przyjemnie patrzeć na ta frustracje Shatynka

Gość gość
"Najgorsza jest retoryka, jaką się posługujecie. Retoryka nienawiści, zemsty, podziału ludzi." Polska była, jest i będzie podzielona. Nie jesteśmy krajem jednolitym. To że jest tyle niewydolnych sektorów w naszym kraju, ze media i gospodarka leżą w zagranicznych łapskach to zasługa konkretnych środowisk i ludzi których należy pociągnąć do odpowiedzialności.

Gość gość
shatyn. Niepokalanie poczęta szmato wstawaj

Z całym szacunkiem otulona... Posłuchałem fragmentu ale ten facet to idiota, oszołom prawicowy... Dałem rade wysłuchać 15 minut i musiałem wyłączyć.

Gość gość
dziadek na taczkę i do archiwum :classic_cool: