Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałam posądzona o pomowienia w sieci

Polecane posty

Gość gość
Powyższe posty też są takie same,przesadzacie,no może ktoś się tu udziela regularnie ,ale ja nie mam wrażenia że jedna osoba tu pisze ,co więcej uważam że niektóre wpisy warto przeczytać ..

Gość gość
Na pewno warto gdyż hejt w Polsce się rozwija rozwija..

Gość gość
Zaraz ktoś tu zapewne napisze ze posty pisze jedna ,pisz sobie ja wiem jedno i to mogę dodać od siebie,hejterstwo doprowadziło na świecie już do wielu tragedii i trzeba to niszczyć..

Gość Mlecz kk
Trzeba wyrywać takie chwasty!!!

Gość gość
Dziwni ludzie co mają problem z tym że wróżka posądziła klientkę o pomówienie też mi dziwo

Gość gość
Hej, Ja też miałam podobną akcję z wróżką ,która mi groziła sądem,skończyło się na grożbach,bo usunęłam wypowiedzi ,na te osoby trzeba uważać...

Gość gość
a ja jak tak sobie czytam opinie o wróżkach to wcale się nie dziwie że jedna w końcu powiedziała dość temu hejtowi..

Gość Lenqa88
Ludzie zdecydowanie za dużo sobie pozwalają,nie traktują poważnie tego zawodu,a to jest zwód i czy komuś się to podoba czy nie można się tym legalnie zajmować,wróżki zakładają firmy i rzeczywiście mają też prawo bronić swej opinii ,a czytając wypowiedzi niektórych osób faktycznie widać dowód na łamanie prawa przez hejterów dlatego brawa dla pani,która postanowiła zrobić porządek z natrętną hejterką!

Gość gość
Hej ,jak zakladalam watek bylam w strachu cala ,teraz po czasie mam inne podejscie do tematu kazdy robi co uwaza za sluszne i sam decyduje o sobie i raczej nikt nie ma prawa psuc czyjejs opinii dla wlasnego kaprysu lub w ogole po zlosci to jest karalne i ci ktorym udaje sie obsmarowywac i do tej pory kary nie poniesli niech nie mysla ze moga spokojnie siedziec i myslec ze nic juz im nie grozi takie rzeczy sa karalne.

Gość gość
Nie rozumie ludzi,którzy świadomie robią coś złego po to by za jakiś czas zrozumieć,ze to jednak było złe

Gość gość
Przestępstwa w internecie: Co grozi za pomówienia w sieci? - Prawo i ... prawo.gazetaprawna.pl › Prawo 23 sty 2016 - Kto pomawia inną osobę lub instytucję, podlega karze grzywny, ograniczenia wolności, lub karze pozbawienia wolności do 1 roku.

Gość gość
maiłem sprawę o pomawianie i ją wygrałem ale to nie dotyczyło internetu tylko w moim miejscu pracy niby kogoś tam. W necie inaczej to wygląda bo jak coś nałgasz na kogoś to nie usuniesz i jest dowód..

Gość gość
To fakt, co do wróżek różnej maści to bywa różnie tutaj na forach wiele tematów zakłada się by prowokować negatywne wypowiedzi o pewnych osobach to celowy zamiar i to jest rzeczywiście przestępstwo ukryć się nie da

Gość gość
gość 2017.10.01 W rzeczy samej....zgadzam się z tym,że to celowe działanie jest ,zakładanie wątków,tematów o wróżkach po to by prowokować publiczność do oczerniania,obmawiania,pomawiania itp...i to jest przestępstwo!!

Gość gość
tak moze dzialac konkurencja ale i malolaty co sie im nudzi ktos napisal dow rozki a ona odposala ze nici z ksiecia z bajki to potem taki kretyn sie msci jeden z drugim i dobrze ze wrozka podala cie do sadu

Gość gość
szkalowanie przez internet to dziecinada i kretyństwo tak przede wszystkim

Gość gość
Każdy za siebie jest odpowiedzialny i ponosi konsekwencje za swoje wybryki.

Gość katts
Wyobrażcie sobie,że przeczytałem cały temat i jedno mi się nasuwa,gdyby każdy zadał sobie trudu i zareagował na hejt w sieci czy to dotyczy jego czy innej osoby,to o połowe zła na świecie by nie było,samobójstw itp ,nikt nie jest bezkarny także w wirtualnym świecie,każdego kara dosięgnie,każdy odpowie za swoje grzechy prędzej czy póżniej dzięki takim ludziom,którzy nie lekceważa hejtu i mają odwage i czas ruszyć nawet i do sądu .

Gość gość
tak leć do sądu desperatko bo sama z siebie zrobiłaś pośmiewisko w necie

Gość gość
Ludzie naduzywaja słowa hejt, jak córka albo mąż ci powiedzą że jesteś idiotka to też lecisz do sądu ? To jest robienie z siebie posmiewiska, kobiety zgwalcone i bite nie zgłaszają sprawy prokuraturze A jakaś przewarazliwiona baba czy facet lataja na skarge bo "prose pani ona mnie tak a tak nazwala " , tak to robią chyba tylko ludzie przewrazliwieni na swoim punkcie

Gość gość
A prawda jest taka że sprawy o pomówienie zakładają głównie ludzie którzy mają za dużo czasu w życiu na głupoty i nie mają większych trosk ani chorób w rodzinie

Gość gość
Nie mylcie pojęć..pomówienie ,hejtowanie,to jest publiczna zniewaga,mówienie kłamstw na temat tej osoby i rozpowszechnianie fałszywych informacji,to nie jest to samo co usłyszeć od męża że jest się ...nie popieram hejtu ,każdy ma prawo bronić swej opinii ,a nikt nie ma prawa rozsiewać kłamstw!

Gość gość
Ostatnia odpowiedż jest nawet sensowna :) co do reszty mam wątpliwoiści

Gość gość
Lepiej jest trzymać buzię na kłódkę bo nigdy nie wiadomo z kim ma się do czynienia ,mamw swojej dzielnicy babę co się z każdym sądzi a z sądami to też wiemy jak jest za tych co trzeba się nie wezmą ale kogo nie brak osądzają

Gość gość
jeśli się pisze poprawnie , bez afer to i tak każdy piszący ma na dowolnym forum założoną elektroniczną "teczkę " osobową , gdzie są składowane wiele cech: profil osobowy oraz dane dotyczące czasu i miejsca przebywania , miejsca pracy, itd. Należy uważać co się pisze , np. o prezydentach i premierach obu sąsiednich krajów ..

Gość gość
i jak to sie skonczylo?

Gość gość
Wszyscy wyjechali na Malediwy.