Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się reakcji psychiatry na to co powiem...

Polecane posty

Gość gość

A mianowicie nie znosze ludzi! Większość bym chętnie wybila,owszem są jednostki,które lubie,akceptuje, ale na ogól nie znosze...kocham natomiast zwierzęta, wiec nie mam osobowości aspołecznej

Gość gość
Uważaj, żeby cię do zakładu nie skierował. Lepiej się nie przyznawaj jeśli nie chcesz być faszerowana lekami wbrew twojej woli.

Gość gość
To co mam powiedzieć? Chce jakoś funkcjonować,a ludnosc wyprowadza mnie z rownowagi,pracuje z ludzmi,o ile wspolpracownicy sa ok,o tyle klienci wyprowadzaja mnie z rownowagi,boje sie,ze powiem im pare slow za duzo i wylece z roboty :-\

Gość gość
Mam to samo. Też nie cierpię ludzi. Jutro ide do psychiatry i uważam, że nie ma co tego ukrywać. Napewno cię nigdzie nie wysle. Praca z ludźmi niestety do tego doprowadziła, że mam czasami ochotę dać im w pysk. Teraz szukam pracy w której nie będzie nienormalnych klientów.

Gość gość
A w czym pracujesz? Masz ich na żywo czy przez tel? Wrr żałuję, że nie uczylam się biologii, mogłam iść na weterynarię i pracować ze zwierzetami :-(

Gość gość
Może zamiast tego powiedz coś w stylu "trudno mi się dogadać z większością ludzi i nie przepadam za ich towarzystwem, poza kilkoma wyjątkami" :D.

Gość gość
12:47 Pracowalam na studiach w markecie i to byl koszmar. Wieczne pretensje o wszystko. Teraz pracuje w hurtowni faktury itp jest trochę lepiej bo hurtownicy to jednak inni klienci niż detaliści ale odraza do ludzi pozostała.

Gość gość
12:47 I też uwielbiam zwierzęta są lepsze od ludzi