Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleya93

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Eleya93

Od pięciu miesięcy staramy się z narzeczonym w październiku i listopadzie nie miałam okresu zrobiłam testy były negatywne. Ginekolog dwa razy mnie badał, ciąży nie było. Teraz od dwóch tygodniu spóźnia mi się okres, i od dobrych kilku dni czuje się niezbyt ciekawie. Mam humorki, jestem mega osłabiona i zmęczona i mam całymi dniami mdłości czy to możliwe że wreszcie zaszłam w ciążę?

Gość gość
Mozliwe...ale dziwne są te zaburzenia cyklu...2 miesiące nie miałaś okresu, teraz Ci się spóźnia...Wyznaczasz sobie owulację? Wystąpiła u Ciebie w tym cyklu?

Gość gość
Raczej ostre PCOS z niedoczynnością.

Gość gość
Szczerze mówiąc nigdy nie wyznaczałam sobie owulacji. Naszym zdaniem lepiej współżyć wtedy kiedy ma się na to ochotę.

Gość gość
A nam akurat celowanie w owulację pomogło. by ją wyznaczyć korzystałam z komputera cyklu. w skrócie służy do metody objawowo-termicznej

Gość gość
O ciąży nie dowiesz się z forum tylko z testu albo bety. Ludzie....

Gość gość
gość 2017.02.11 A nam akurat celowanie w owulację pomogło. by ją wyznaczyć korzystałam z komputera cyklu. w skrócie służy do metody objawowo-termicznej jaki masz komputer cyklu? jesteś zadowolona z modelu? Pytam bo sama chciałabym kupić sobie takie urządzenie.

Gość gość
cyclotest myway. Nie zamieniłabym go na nic innego :)

Gość gość
Poczekaj, zaraz zerkne w moja szklaną kulę i ci wywroze...Ja nie wiem co za bezmozgowia tu wchodzą na forum. W 21 wieku, przy calodobowych aptekach żeby na forum się pytać czy jest się w ciąży ? Skoro masz takie objawy to idziesz do apteki i kupujesz test. Co my wróżki jesteśmy ? Co za matoł. Jak ja podejrzewałam ciążę to jeszcze przed dniem w którym miałam dostać okres zrobiłam test i był pozytywny. Na co ty czekasz

Gość gość
Jesteś w ciąży ale urojonej

Gość gość
gość 2017.03.18 cyclotest myway. Nie zamieniłabym go na nic innego usmiech.gif czym się różni od lc?

Gość gość
wejdz na cyclotestpolska.pl Tam znajdziesz wszystkie informacje o komputerze plus porównanie z innymi.