Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Bezrobotny gość od homocwela udaje że rzekomo jest w pracy dlatego go pewnie nie

Polecane posty

ma teraz na kafe 🖐️ :D

Gość od homocwela jest bezrobotny a udaje że rzekomo jest w pracy i myśli że ja mu w to uwierzę :D dobre hehe :D :P:🖐️ :D

Gość od homocwela przestań udawać że jesteś w pracy skoro doskonale wiesz i ja wiem ze jesteś bezrobotny tak samo jak ja i tak samo jak ja nie pracujesz ps tylko ja jestem w lepszej sytuacji bo moi rodzice mają sporo kasy całkiem sporo taka klasa średnia mająca dochody dużo dużo wiele razy powyżej średniej krajowej bo mają własną firmę a ty jesteś w dodatku bezrobotny i nikt u ciebie nie ma firmy i klepie biedę i korzysta z renty 800-900 złotych i masz gorzej w domu i to o wiele gorzej niż ja w domu wszyscy to wiedzą więc czemu wszystko i wszystkich oszuście oszukujesz?

Więc czemu oszukujesz skoro wszyscy znamy prawdę o tobie?

Gość gość
czego sie cieszysz nawet nie masz renty przegrywie na utrzymaniu rodziców

Aha i jeszcze jedno nie nazywaj mnie głupkiem i idiotą i przestań się wywyższać bo dobrze wiemy że jesteś bezrobotny mieszkasz w norze w starej zagrzybionej i zaszczurzonej kamienicy gdzie tynk odpada sam się przyznałes że mieszkasz w kamienicy więc na sto procent nie mieszkasz w pięknej wyremontowanej kamienicy tylko w ruderze bo czemu ty bezroboteńcu miał byś mieszkać akurat ty w wyremontowanej? Ps i nie pisz ze nie pisze z jedną osobą bo w wielu tematach udajesz wiele osób a potem piszesz ze nie pisze z jedną osobą choć doskonale wiesz ze pisze z jedną osobą czyli z tobą pytam kogo ty próbujesz oszukać i co chcesz osiągnąć ps to świadczy o tobie i twojej chorobie psychicznej owszem byłem w psychiatryku ale lecze się z depresji a to inna bajka...

Gość gość
Ps cieszę się bo moi rodzice mają wysokie dochody i stać ich na to by mnie utrzymywać i żyje na wyższym poziomie niż większość osób pracujących w Polsce wiec praca mi się nie Opłaca ps gość od homocwela Przecież też jesteś bezrobotny ale u ciebie nikt nie ma firmy tylko rentę a ty nie pracujesz i Mieszkasz w starej rozważającej się kamienicy z grzybem a ja mam duży dom z podwórkiem 🖐️

Gość gość
A ty gościu od homocwela żyjesz w starej zagrzybionej kamienicy :D