Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wartościowe kobiety nie trawią debilek obnoszących się ze swoją urodą

Polecane posty

Gość gość

I domagających się z tego tutułu uznania i zachwytów.

Gość gość
Zgadzam się. Zaraz Cię tu zjadą od zawistnych pasztetów utrudniającym tym boskim istotom ich cudowną, godną podziwu i nieustannego zachwytu egzystencję. A ja nie będę przed nikim się kłaniać tylko dlatego że ma ładną gębę i seksowne cielsko, niezależnie czy to będzie laska czy facet. Tym bardziej że urody, typu sylwetki się nie wybiera. Niby nad ciałem można pracować, ale prawda jest taka że diety i ćwiczenia mogą pomóc utrzymać w dobrej kondycji organizm, ale na pewno urody ani seksapilu nie dodadzą.

Gość gość
Jeżeli ktoś czegoś nie trawi, to znaczy, że jest na to uczulony. Żadna prawdziwie wartościowa kobieta, nie jest uczulona na piękno innej. Wartościowa kobieta, zna swoją wartość i rozumie, że piękno też ma swoją określoną wartość. Tylko przygłupie pasztety z Kafe, uważają, że piękna kobieta nie może być wartościowa pod innymi względami :).

Gość gość
wartosciowe kobiety nie pzrejmuja się analizowaniem postepowania debilek( chyba,ze sa psychologami :):) )

Gość gość
Nie podoba mi się to,że nazywasz inne kobiety debilkami , natomiast cieszę się,że uważasz się za wartościową kobietę! Tak trzymaj a poczujesz się jeszcze piękniejsza! Gdy odkryjesz piękno w sobie nie będziesz przejmować się urodą innych. Czy mogę Ci jakoś pomóc?

Gość gość
gość dziś Jestem mężczyzną, więc moje zainteresowanie psychiką kobiety, jest w pełni uzasadnione :). x gość dziś Tak :), przestań pisać głupoty :D. x Muszą bardzo często nazywać cię debilką, skoro widzisz to słowo, nawet tam, gdzie nikt go nie użył :P. x Nadal podtrzymuję, że tylko przygłupie pasztety (gęsto na Kafe występujące :P ), są uczulone na piękno innych kobiet i wmawiają innym ich wyimaginowane wady.

Gość gość
12:33 Pisałam do autorki , tam jest słowo ,którego nie zauważyłeś. gość 12:26

Gość gość
gość dziś W takim razie przepraszam :) . x Wartościowe kobiety występują zarówno wśród tych o urodzie powszedniej, jak i tych zwracających urodą uwagę. Tyle, że tych normalnych dziewczyn jest większość, więc łatwiej zauważyć jakąś wadę wśród mniejszości :(.

Gość gość
Przeprosiny przyjęte. Wierzę w ludzi :)

Gość gość
Już baby zieja jadem z rana

Gość gość
Tylko, że dla was obnoszeniem się jest dbanie o wygląd. Najlepiej, żebyśmy chodziły w dresie i wiązały włosy w kitkę.

Gość gość
Trzeba mieć wyjątkowo wąskotorowe myślenie żeby głosić tezę: wartościowa=brzydka lub przeciętna, ładna=pusta lub obnosząca się z urodą.

Gość gość
piękne debili mają w d***e trawienie wartościowych kobiet...bo cieszą się wyglądem,zyciem i powodzeniem mężczyzn:P