Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dałyście pieniędzy na wosp ja dałam 60 groszy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś nic!! nie daję nic złodziejowi!!!!!! ależ wy jesteście tępi... szkoda słów x Czekaj, czekaj jak ten sprzęt zdrowie twojego dziecka uratuje. Mój teść był taki jak ty. Do czasu.

Gość gość
Z tymo banknotami to uważajcie -pęsety pójdą w ruch ...

Gość gość
0zl.

Gość gość
Nic nie dałam, bo niestety nie spotkałam nikogo z puszką. Ale byłam tylko w kościele, a potem pojechałam do mamy, więc miałam mało okazji.

Gość gość
Nic.pracuje w księgowości i wiem gdzie te pieniadze idą

Gość gość
Uwielbiam owsiaka. Zawsze znajdą sie jakieś mendy zazdrosne o 500 plus czy o to ze owsiak zbiera na chore dzieci. Wstyd.

Gość gość
Owsiak nie jest złodziejem bo ja sama mu daje. Z kazdej zlotowki jakas część jest jego i ja sie na to zgadzam.

Gość gość
To moze ci którzy nie chcą dawać bo maja to w d***e powinni napisać takie oświadczenie i miec doczepione do dowodu osobistego . Kiedy przyjdzie nieszczęście to te osoby i ich dzieci od razu bedą kierowane na sale bez sprzętu zakupionego dzięki WOŚP .

Gość gość
Tak bedzie bardzo sprawiedliwie oraz mohery zamiast leżeć na wypasionych łóżkach niech korzystają z tego co ma na wyposażeniu zadłużony szpital. Jak rownież w przyszłości żadnych przeszczepów od ludzi spłodzonych np. invitro. Nich chuje maja to o czym wrzeszczą - ale czy nas tych z gorszego sortu byłoby na to stać aby byc konsekwentnym ?

Gość gość
Bylam wolontariuszka a sama dalam 17zl

Gość gość
10zl pieniadze owsiaka widac w szpitalach.A gdzie mozna spotkac pieniadze caritasu?Ze sprzedazy swieczek caritas wiekszosc idzie na ksiezy a na biedne dzieci grosze

Gość Jedynaczka4
Wspólnie z dziećmi i mężem daliśmy 80 zł.Każde z nas wsunęło do puszki po 20 zł.:D

Gość gość
Nic.pracuje w księgowości i wiem gdzie te pieniadze idą w księgowości u Owsiaka, jak rozumiem:D

Gość gość
8:22 głupie wytłumaczenie napisz że nie chciałas dac i tyle ja od lat nie wychodzę w ogóle z domu w ten dzień a ZAWSZE wpłacam na WOŚP kumaj teraz jak to możliwe!!!! telefon na pewno masz :-O

Gość gość
Po co mam dawać, wy daliście za mnie.

Gość gość
Gościu z 12:20 - cieszę się, że wiesz, co chciałam zrobic. Gdybym nie chciałam dać, to bym napisała - nie dałam, bo nie chciałam. A napisałam, że nie dałam, bo nie spotkałam nikogo z puszka. jeżeli nie widzisz różnićy, to trudno.

Gość gość
10zl pieniadze owsiaka widac w szpitalach.A gdzie mozna spotkac pieniadze caritasu?Ze sprzedazy swieczek caritas wiekszosc idzie na ksiezy a na biedne dzieci grosze x Od razu napisze, że od lat albo wrzucam do puszki wolontariusza albo do wirtualnej puszki na allegro (w tym roku np.) - przeważnie 100. Tylko, to co napisałaś można napisać w drugą stronę. Ile % ze zbiórki wośp trafia faktycznie na zakup sprzętu a ile do kieszeni jurka? Też możnaby napisać, że większość, ale wystarczy przeczytać sprawozdanie finansowe żeby wiedzieć, ze i w przypadku wośp i w przypadku caritasu większość jendak trafia tam gdzie powinna. Nie ma sensu walczyć i spierać się kto pomaga bardziej, więcej czy lepiej. Pomoc to pomoc i to jest ważne. Pozdrawiam.