Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie taką osobę ktora według was ma życie usłane różami? Ja znam.

Polecane posty

Gość spandexowa
Znamy takie osoby. Nie doceniają tego co mają, zazwyczaj są toksyczne i ciągle narzekają na swój los...są najbiedniejsze i najbardziej pokrzywdzone...a tacy ludzie, którzy mają od nich o wiele gorszą sytuację wstydziliby się narzekać, bo przeważnie nie mają na to czasu. Ci, którzy cierpią przeważnie zaciskaja zęby i jakoś starają się walczyć o lepsze jutro. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
Kazdy ma zycie " uslane rozami " wiadaomo ze nie ma roz bez Kolcow ???

Gość gość
SZok! chcą ponad 2000tys. miesięcznie za coś, co przypomina celę więzienną: http://zipansion.com/2RBdT UWAGA! Link prowadzi do filmiku na YT. link jest w 100% bezpieczny. :)

Gość gość
Szok! chcą ponad 2000tys. miesięcznie za coś, co przypomina celę więzienną: http://zipansion.com/2RBdT UWAGA! Link prowadzi do filmiku na YT. Link jest w 100% bezpieczny. :)

Gość gość
Napisze cos od siebie bo moje życie jest pod górkę i nic nie przychodzi mi łatwo. Nikt mi nic nie załatwił, do wszystkiego musze dochodzić sama mimo tego ze.. mam męża (który nie specjalnie się ze mną liczy), rodziców (ojciec alkoholik , bieda, długi,matka choleryczka i współuzależnieniona), siostra (która odzywa się tylko wtedy kiedy coś potrzebuje). Jak patrzę na winnych to jest mi żal i jestem sfrustrowana tym, ze jestem sama i muszę liczyc na siebie i nie wiem dlaczego tak jest ale życie jest naprawdę niesprawiedliwe. I nie chodzi mi o pieniądze tylko o to że niektórzy mają pomoc innych ludzi, że przez to czyja się bezpiecznie. Mam koleżankę - ma już trzecią pracę zalatwiona w rodzinie, do tego mąż ma firmę, pieniądze, stać ich na sprzątaczke i w ogóle, maja wygodne życie.

Gość gość
Gość 8.05 17 43 dziękuję Co za rady. Ale niestety chyba takiego paragrafu nie ma Ci którzy się zajmowali mogą zostać z niczym Teraz każdy wyciąga ręce do spadku :( nie spie po nocach bo tak naprawdę nie mam gdzie iść Na wynajem. I co ? Jak mi sie noga powinie to po mnie. Bo każdy może gdzieś wrócić A ja gdzie wrócę ? :(

Gość gość
ja jestem takim idealnym mezem. a mimo tego ciagle narzeka zona. nie dogodzisz.... bo obiad zrobiony, dzieci przebrane, wykapane, posprzatane, a sie okazuje ze afera bo smieci nie wyniesione... zawsze cos ;) http://pokazywarka.pl/jakie-kuchnie/

Gość gość
Co u mamaginekolog,wie ktoś ,coś?

Gość gość
Nie znam. Każdy ma jakieś problemy.

Gość gość1418
Mi często koleżanki "wyrzucają", że mam takie idealne życie. A prawda jest taka, że każdy najbardziej tęskni za tym czego nie ma i to "idealne" życie widzi u tych, którzy mają to czego czego nam najbardziej brakuje.

Gość gość
nikt nie ma idealnego zycia, a ci co tak mowia o swoim, nie chca sie przyznac, ze cos szwankuje..

Warto doradzić się znajomych w tym obszarze. Sądzę, że to może się naprawdę dobrze sprawdzić.

Gość Megggg30000
Mam taką osobę w rodzinie!Mąż za granicą kupe kasy zarabia własna firma.Dom mega wypasiony auta markowe basen plac zabaw przed domem.Na zakupy co ja wydaje 100-200 zł na dobre zakupy w kauflandzie to oni na patyczki do uszu mają. Czasem człowieka trafia ze musi tak grosz liczyć,tak ciulac by cos mieć. A oni wszystko czego dusza zapragnie. Pewnego razu przypadkiem dowiedzialam się ze żyją ze sobą jak pies z kotem( choć idealna rodzinna jakby co pokazowa),ze ona wściekła i zgorzkniała bo cały czas sama z tymi dzieci bez niego.On tylko kilka razy w roku zjerzdza do kraju. No sama nie wie co/o/tym myśleć. Kasę ma na wszystko ma czego zapragnie ale jak z nią rozmiawiam to taka zniechęcona jakas jest taka wszystko na pokaz no i to chwalenie się zero pokory do ludzi szacunku do drugiego człowieka i to denerwuje najbardziej!

Gość gość
What Anna Wears - kasy jak lodu, ciagle podróżuje, ładna, wiecznie uśmiechnięta, urodziła śliczne i zdrowe dziecko. Ja też nie mam na co narzekać w kwestii dzieci, bo mam pięcioro takich zdrowych i ślicznych, niestety dwukrotnie poroniłam :(. I nawet jakbym urodziła kolejną dziesiątkę dzieciaków to tego cierpienia nie zagoi nic...

Gość gość
Bez przesady, to tylko natura.. Wiele plodow jest uszkodzonych, nie polacza sie narzady itp i wtedy nastepuje samoistne poronienie. To juz jest uzalanie sie nad soba.. Rozumiem, ze gdybys dzieci nie miala, to wtedy to jest dramat.

Gość gość
Róża 28 2018.02.26 'W "Polityce" nr 8/2018 jest świetny artykuł Marty Sapały "Zatrzaśnięci w biedzie". Autorka analizuje, jak trudno mimo starań, jest wyjść z biedy. Na warszawskim Jazdowie powstał escape room "Ucieczka". To jest gra, podczas której każdy może doświadczyć, jak trudno wyrwać się ze świata niedostatku. Jest mnóstwo stereotypów: "lenistwo", "wyuczona bezradność", "brak racjonalności", "alkoholizm". Pisze autorka artykułu, że słynne "wystarczy zakasać rękawy" nie zawsze zapewnia sukces. Dlatego zgodzę się z Autorką topiku, że łut szczęścia oprócz własnych starań jest mile widzianym zrządzeniem losu. ' Bez przesady. Jako dziecko bałam się zasypiać, bo nigdy nie wiedziałam, czy pijany ojciec będzie miał dobry humor czy wróci z siekierą i będzie chciał nas zabić (taki wesoły dom). Mama spała z nożem pod poduszką, żeby móc i siebie, i nas obronić. Uczyłam się przy świetle z piecyka gazowego, żeby nie denerwować ojca i nie nabijać rachunków, bo mama musiała na wszystko zarobić sama i pilnowała każdej złotówki. Ślepa jestem jak kret teraz i bez okularów i soczewek nawet nie próbuję chodzić po domu, nie mówiąc o wyjściu z domu. Mój ojciec zmarł krótko po tym, jak się wyprowadziliśmy - nikt nie był zaskoczony, ani smutny. Spodziewaliśmy się tego, że zbyt długo nie pożyje bez zapewnienia utrzymania, w tym wyżywienia - na samym piciu, Zarówno ja, jaki i rodzeństwo mamy się dobrze. Pełna szczęśliwa rodzina, wykształcenie, dobre praca - w wyuczonym zawodzie, dobra sytuacja materialna. Porównując do swojego dzieciństwa -teraz jestem beztroska i żyję idyllicznie, chociaż od lat sypiam po 4 godziny dziennie, żeby pogodzić wszystkie obowiązki.

Gość gość
każdy nieboszyk

Gość gość
Ja mam z******te życie...usłane cierniami od róż, ale mimo to jestem szczęśliwa bo potrafię się cieszyć z tego co mam :-)

Gość gość
Znam taką jedną, która cały czas powtarza, że inni mają życie usłane różami, a ona ciągle pod górkę. Tylko, że douczać się nie chce, pracy szukać innej nie chce bo i tak nie znajdzie, wyprowadzić się od rodziców nie chce, bo jej tak taniej wychodzi, na jakiś język nie pójdzie, bo po co jej to, o sylwetke nie zadba - bo za dużo wysiłku dla niej tak ćwiczyć, ze słodyczy też nie zrezygnuje, bo nie ma silnej woli. Ale ona jedynaczka, pewnie od małego była chuchana w domu. Lata lecą, ona jęczy i jęczy, że nic nie ma - i rzeczywiście nic nie ma. Niektórzy są biedni na własne życzenie.

ja mam zarąbiste życie :classic_cool: jak mi enny źle zrobiła to dostała kopa , Angela mogła sobie na to pozwolić 2 x i też frrrru .... ;-)

Gość gość
Zapraszamy na nowy serwis towarzyski - http://towarzysko.eu - Do wyboru DARMOWE seks kamerki, oraz darmowy FLIRT - Umawiaj się z napalonymi kobietami z Twojej okolicy! Wszystkie programy są damowe