Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kolana

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam problem . Od dłuższego czasu strasznie boli mnie prawe kolano. ( na lewe rok temu miałam 4 artoroskopke i nadal nie jest okej ale nie dałabym już sie kroić) teraz problem zaczął sie z prawym. Nie boli często ale są takie noce jak tak ze kolano nie daje spać. Jestem już przygotowana na takie sytuacje i naklejam plaster Apap chłodzący bo to zazwyczaj przynajmniej troche uśmierza ból

Gość gość
Nie dodał sie ciąg dalszy . Mianowice , w prawym Mam najprawdopodobniej chondromalacje . Jestem na etapie rekrutacji do policji i w tej chwili wykluczam jakies chodzenie po Lekarzach itp . Mam 20 lat. Czy to normalne zeby bolało mnie tak na zmianę pogody ?

Gość Salla

Kontuzja kolana czy taki ból to nic fajnego, ja długo miałam problem z chodzeniem. Ale w końcu trafiłam na porządną rehabilitację w Krakowie i dzięki temu w końcu udało mi się dobrze zrehabilitować moją nogę i teraz już wróciłam do pełnej sprawności. 

Gość Nopsp

W takiej sytuacji warto zrobić artroskopie, polecam Ci tego specjalistę, miałam u niego artroskopię i jestem zadowolona znanyortopeda.pl

Gość Tanak

W reha Expert pomagają bardzo dobrze wrócić do formy – ja po złamanej ręce miałam problem z ruszaniem. Ale dzięki odpowiednim ćwiczeniom się wszystko udało doskonale. Jestem bardzo zadowolona z tego że trafiłam do ich gabinetu!

Gość Eriska

Żel chłodzący przynosi ulgę, stosowałam taki po skręceniu nogi, kupowałam na doz.pl z dostawą do domu bo nie miałam jak chodzić ;D