Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zemsta na dziewczynie. Za zdradę.

Polecane posty

Gość gość

Dwa dni przed studniówką kumpel z klasy powiedział, że musimy szczerze porozmawiać o mojej dziewczynie. Pokazał mi screeny "rozmowy" na snapie jaką ona z nim przeprowadziła, w skrócie - bez ceregieli wysłała do niego swoje nagie zdjęcia z dopiskiem "podoba się, chcesz więcej?" Poprosiłem go, aby przesłał mi wszystkie te fotki i zacząłem obmyślać jak z nią o tym pogadać. Okazja pojawiła się akurat na studniówce. Na sali gimnastycznej, na której odbywała się cała impreza, postawiono telewizor, na którym pokazywane były zdjęcia z poprzednich studniówek oraz teledyski do puszczanej akurat muzyki. W tv była włączona funkcja wifi i aż żal było nie wykorzystać tego do zemsty na puszczalskiej ziewczynie przed tyloma osobami. Po prostu przesłałem kilka z jej nagich zdjęć do urządzenia, które posłusznie je wyświetliło przed około setką osób :D Ktoś tylko krzyknął "Ej czy to nie Kaśka?" Ona zauważywszy to zwiała ze szkoły jak poparzona. Od tego momentu nikt jej nie widział, ne ma znią kontaktu a było to w piątek. Niech ma luźny zwieracz za swoje!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować