Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglada przygotowanie do operacji w szpitalu u dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś przechodził to z dzieckiem?Jak to wyglada?Dziecko dostaje jaki zastrzyk i wtedy narkozę?Z sali wyjeżdża juz uśpione czy dopiero na bloku operacyjnym?Co jak dziecko płacze?jutro moja córka ma operacje w narkozie i sie martwię.

Gość gość
Na sali przy tobie dostaje cos uspokajajacego cos w stylu glupiego jasia potem na lozku jest zabierane na sale operacyjna mozesz do wejscia odprowadzic potem wlasciwa narkoza juz bez rodzicow na sali. Bedzie dobrze. Aha i dziecko musi byc na czczo ale ti ci napewno powiedzieli. A co to za operacja/zabieg?

Gość gość
Dziecko ma usuwanie takiego znamienia z pośladka,które zaczęło rosnąć i być coraz grubsze.To ze na czczo to wiem.A nie bede mogła być z córcia dopóki nie zaśnie?

Gość gość
Jak nie zasnie po tym glupim jasiu to zabiora ja na sale gdzie mozesz tylko do drzwi odprowadzic. Powodzenia

Gość gość
Dziękuje. I za info tez dzięki wielkie

Gość gość
Jest tak jak ktos wyzej pisal. Wiem ze latwo sie mowi nie martw sie, ale nie martw sie. To bedzie szybciutko. Dowiedz sie co mozna po narkozie w sensie jedzenie picie zeby nie zaszkodzic. Zycze spokoju i opanowania jutro o tej godz juz bedzie dziecko skakalo fikalo zobaczysz :-)

Gość gość
Gość z 20:42 dziękuje. Moja córka raczej z tych odważnych,ale może szpitala sie wystarczyć.:(

Gość gość
Autorko i jak? Juz spokojnie prawda? Zdrowka zycze :-)