Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Oskarek dla synka

Polecane posty

Gość gość
przykład jw. wymyślony

Gość gość
imie dla chłopca musi pasować i współgrać z nazwiskiem to jest na całe zycie nie to co dla dziewczynki która po ślubie ewentualnie zmieni je

Gość gość
autorko czy masz polskie klasyczne nazwisko czy ten oskar dobrze współgra z twoim nazwiskiem?

Gość gość
tandetne imię oskar- porazka

Gość gość
brzydkie imie oskar mi się nie podoba

Gość gość
Nienawidzę tych wszystkich imion typu: Zocha, Władek, Jasiu, Stach, Marycha. Tak samo jak Nataniel, Brajan, Nadia, Nikola. Ludzie nie możecie wyśrodkowac? pechowiec.gif xxxx dokładnie :)

Gość gość
autorko a oprócz oskara o jakich jeszcze myslałas imionach?

Gość gość
Moj syn ma na imie Oskar :P Nic nie zdrabniamy, nie po to mu dalam krotkie imie by je teraz jeszcze zdrabniac w jakies idityczne skroty. Krotkie imie, dlugie nazwisko. Nigdy nie mial nieprzyjemnosci , bo nazywa sie Oskar :D A obecnie , gdy nie mieszkamy w kochanej PL jego imie kojarzy sie z Ameryka ( nie z USA :D ), a wszak wszystko co z Ameryki jest cool :D I jest takie inne od rodzimych :P Autorko imie nie ma nic wspolnego z osobowoscia dziecka.. Jak ci napisze , ze moj syn jest poukladanym, zupelnie bystrym i wesolym 12 latkiem to jak to odniesc do poprzednich wpisow o zlosliwych, rozwydrzonych Oskarach ? :) Autorko, mniej swoje zdanie, swoje opinie i kregoslup. Nie zwracaj uwagi na otoczenie tylko podejmuj decyzje zgodne z twoimi pragnieniami, bo inaczej nigdy nie bedzies zadowolona.. Jeszcze sie taki nie urodzil , ktory by wszystkim dogodzil :)

Gość gość
imie kojarzące się z ameryka nie koniecznie jest dobre - oskar , jak chce tak nazwaś jej sprawa - polska nigdy ameryką nie będzie i dobrze bo tu jest jeszcze normalnie niż tam

Gość gość
oskar jest cool bo usa napisała któraś wyżej - passe w ogóle porażka takie myslenie

Gość gość
ani brzydkie ani ładne tak bym syna nie nazwała , nawet jak byśmy byli poza pl to imie oskar jakoś mi nie pasuje zupełnie kojarzy mi się raczej z patologią jak polka takie imie nadaje natomiast obcokrajowcy czemu nie jak mieszkają poza pl i im się to podoba maja niepolskobrzmiące nazwisko to niech nadają- ogólnie myśle każdego to osobista sprawa jakie imie nadaje ja nie neguje tego

Gość gość
Nawet psa bym tak nie nazwała, a co dopiero dziecko

Gość gość
gość dziś imie kojarzące się z ameryka nie koniecznie jest dobre - oskar , jak chce tak nazwaś jej sprawa - polska nigdy ameryką nie będzie i dobrze bo tu jest jeszcze normalnie niż tam gość dziś oskar jest cool bo usa napisała któraś wyżej - passe w ogóle porażka takie myslenie xx To ja o tym napisalam :) Ale jak widac nie umiesz czytac ze zrozumieneim, bo to nie moja opinia USA=cool imie, tylko tubylcow wsrod ktorych obecnie mieszkamy :D Mnie to imnie kojarzy sie ze Skandynawia , nie z Ameryka :D Nie mieszkam w Pl.. i moj syn nie ma najmniejszego problemu ze swoim imieniem, bo nie takie " dziwne " imiona tu funkcjonuja :P A zdanie rodakow.. coz wogole mnie nie interesuje :)

Gość gość
gościu wyżej sam nie umiesz czytac nie oburzaj się masz oskara twoja sprawa mi się nie podoba i tyle wole inne imiona

Gość gość
mnie nie interesuje zdanie osób które nie mieszkają w pl więc sio - twój oskar twoja sprawa twój wybór

Gość gość
oskarki i brajanki jakoś nie pasują mi nie nazwałam bym nigdy tak dziecka mieszkamy w uk i mamy dawida imie uniwersalne jak na uk, usa, pl i w innych krajach

Gość gość
Dla was kazde jest blee. Jakie by nie napisal czy to oskarek,damianek ,alanek, brajanek i teraz nawet pietrek jest beeee

Gość gość
są fajniejsze imiona niż oskar mi nie pasuje w ogóle brzydkie jest no chyba ze jest się obcokrajowcem w usa można dostać oskara.....

Gość gość
nie kazde jest bleee... tylko oskarki, brajanki, natanki, kewinki, i inne takie typu tego usa dream, dream... sen o Ameryce Polaków nigdy ich nie dogonimy nawet tymi oskarkami

Gość gość
brzydkie imie dobrze ze polacy nie nadają takich imion a jak nadadzą to ubaw w piaskownicy z brajanków kewinów eryczków oskarków - u nas mówi się ze patologia tak nadaje.....

Gość gość
A pare dni temu byl chalas o alanka i maksia, wiec z wami ciezko trafic. Wiktorek czy bartus tez bedzie zle.

Gość gość
mi się nie podoba ale jeśli kto chce nich nadaje jego sprawa imie jak imie tyle dziwactw teraz jeat nawet w Polsce ze nic już nie zdziwi nawet brajan czy oskar czy kewin ta sama półka

Gość gość
a ja mam oskarka pieska dzieci lubią to imie ale pies ma 15 lat wtedy to imie nie było znane polakom

Gość gość
do autorki a jakie ci imiona jeszcze się podobają?

Gość gość
trudny wybór jeżeli chodzi o imie żeby syn jako nastolatek był zadowolony.........

Gość gość
posłuchaj głosu swojego serca i sama zadecyduj tobie ma się tylko podobać i synowi jak będzie 18-tolatkiem i powie - matka super imie nie musze się wstydzić - ale czy oskar to dobry wybór? ja bym tak osobiście nie nazwała ale to twój wybór i tylko twój

Gość gość
autorko zadaj sobie pytanie tak teoretycznie czy w tej chwili jak byś była chłopakiem chciałabyś mieć na imie oskar - i masz odpowiedz na 100% na swoją odpowiedz

Gość gość
Wlasnie tak. Mi sie wszystkie podobaja. Czy to pietrek, alanek ,brajanek. Znajoma nazwala corke apolonia klementyna i co ? Niech tak nazywaja skoro im sie podoba.

Gość gość
oskar do polskiego nazwiska brzydkie i obciachowe

Gość gość
mi się podoba Dawid Sebastian ale nie wiem jak to będzie za pare lat jak bym musiała wybrać imię naszceście nie mam syna jeszcze , może mi się zmieni za pare lat ale nigdy nie nazwe brajanek, eryczek ,oskarek Natanek, alanek, Fabianek,czesio, stasio, henio, władzio, Sławomir, jareczek, Tadzio, marian to na tyle na razie niec więcej mi nie przychodzi na mysl