Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka gość

Egzamin zawodowy opiekun medyczny 2017

Polecane posty

Gość mała2812
Lilaaa11 U nas są dwa terminy zdawania praktycznego. Ci którzy mają w sobotę np na 16 mają zestaw 1 a Ci którzy będą zdawać rano w niedzielę też od niego zaczną. Czyli osoby które mają na 8.00 zestaw 1 , 12.00 - zestaw - 2, 16. 00 - zestaw 1. A ty o której wchodzisz i kiedy masz egzamin. Pozdrawiam

Gość mała2812
nic nie wiadomo jeszcze

Gość Lilaaa11
ja mam o 8 rano.tak dokladnie jest.wszyscy mają te sema egzaminy w calej polsce.2 opisy sa ja mam o 8 jeden i o 12 maja drugi i o 16 od poczatku.mam nadzieje,ze kujawko ,-pomorski nam pomoga ,poniewaz maja pierwsi i znin ,czyli 17,18,czerwca.ja mam21 czerwca.fajnie gdyby nam napisaly co bylo .w styczniu dziewczyny super podpowiedzialy.

Gość mała2812
Lilaaa11 Na pewno powiem co było ;) Pozdrawiam

Trzeba sobie pomóc :) ja również liczę na jakieś info :)

Gość Betty07
hej:) Kochani Wszystkim którzy zdają praktyczny już od 17 czerwca POWODZENIA !:) Trzymam kciuki :) Ja zdaję 23 czerwca i też napiszę co było :) Pomagamy Sobie :)

Gość gość aga
wszystkim zdającym powodzenia...Damy Radę..

Gość Lilaaa11
mala281 moze troche zapamietasz w tym stresie i pomozesz innym.licze na ciebie:) zimowy semestr mial dosc ciezkie,poniewaz musial wypisac i problemy,potrzeby,cel i dzialanie prawie wszystko.mamy przeczucie,ze bedzie mycie glowy,poniewaz dawno nie bylo.ale najgirsze jest wypisywanie tego wszystkiego.

Gość ELKAMSAD
Łódź się kłania. U nas egzamin teoretyczny 20 czerwca 2017 o godz 14 a praktyczny 3 lipca 2017 godz.8,12,16. To co nam mówili to, że wszyscy teoretyczny w jednakowym terminie ale może w Łodzi, jak widać piszecie o rożnych terminach.

Gość gość
Witam dziewczyny w czerwcu mamy egzamin, jesteśmy nie przygotowane kompletnie. Pan który nas uczył zamiast uczyć opowiadał kawały i gadał bzdety. Przez cały rok nauki pokazał nam jak się ścieli łóżko jak myć pacjenta mierzenie ciśnienia i to wszystko. Jak mamy podejść do egzaminu przecież leżymy na dzień dobry.

Gość violik54
Witam Tu Szczecin. U nas teoretyczny 20 czerwca a praktyczny 27 czerwca. Na praktycznym podobno jeden zestaw dla wszystkich zadających. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim zdającym w sesji letniej 2017 r. Niech moc będzie z nami.

Gość mała2812
Witam. Są dwa zestawy tak zawsze było. Jak tylko będę coś wiedzieć dam znać trzymajcie się. My mamy super wykladowce wiele nas nauczyła. Pozdrawiam

Gość gość
Poznan 20 teoria, 21 praktyka ,nasz nauczyciel nie nauczyl nas niczego lezymy jak muchy po deszczu.

Gość Goraco
Witam. Grudziądz zaczyna 21.06. Także liczymy na podpowiedź. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość gość
Poznan egzamin 21czerwiec od nauczyciela wiemy ze na egzaminie ma byc pacjent z gazikiem na rece , bedzie koszula nocna ,nozyczki i koc .maja byc jakies udogodnienia chyba chodzi o jakies krazki zeby podkladac.

Gość gość
hm, pacjent z gazikiem na ręce za dużo nie mówi :) mam nadzieję, że za kilka dni dowiemy się czegoś więcej :D

Gość gość
ciekawe o co będzie chodziło z tym kocem i nożyczkami ?

Gość gość
Moim zdaniem może być poszwa ubrudzona od krwi i mamy wtedy zmianę poszwy na kocu i do tego okład zimny ma ręce.

Gość gość
pierwszy termin egzaminu zawodowego to 17/06 ?

Gość Lilaaa11
Hej.Pierwszy egzamin 17..Nie będzie okłady,bo przecież w styczniu był,wiec dwa razy tego samego nie zrobią.Koc może być również do tego aby stworzyć udogodnienia.Dowiemy się więcej od zdających 17 czerwca i liczymy na podpowiedź.

Gość gość
tak, z tego co pamiętam Znin zaczyna ;p

Gość gość
No to świetnie, miałam nadzieje na jakąś podpowiedz z forum, bo ja mam 17 .06 wiec chyba na pierwszy ogień ide . Napewno po egzaminie napisze co bylo :)

Gość Lilaaa11
Ważne aby nauczyć się algorytmem.Naucz się dobrze mycia twarzy i klatki piersiowej i scielenia,bo też może być .Udar,odleżyny,SM ,bo walki i podkłady i koce mogą być potrzebne właśnie do tego..Liczymy na wszystkich co zdają 17.Najważniejsze aby PODPOWIEDZIALY W częśc***isemnej co było ,czy problemy,potrzeby,cele,działanie,bo to jest też ważne.No i jaką dolegliwości miała tą osobą,

Gość gość11111111
No i ma być zmiana koszuli nocnej

Gość gość
Zmiana koszuli nocnej ,podmycie pacjentki i dwa koce kazali przygotowac

Gość gość
Zastanawiam sie po co te 2 koce

Gość gość
czy to sprawdzone info? o zmianie koszuli, podmyciu ?

Gość gość
Tak ,wiem to od mojej babki z zajęć.

Gość gość
oby się sprawdziło :)