Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka gość

Egzamin zawodowy opiekun medyczny 2017

Polecane posty

Gość gość
Opiekunowie kto pisal testy wczoraj w Ostrowie dajcie znac jak wstawia Arkusze .....pozdrowionka☺

Gość gość
Zdjęcie klucza odpowiedzi są na 25 ,albo 26 stronie.Może czytajcie wcześniejsze wpisy:)

Gość gość
...i oczywiście trzymam kciuki za wszystkich zdających i mam nadzieję.że WY będziecie trzymali za mnie.Zdaję 25 o 12-stej.

Gość gość
proszę o arkusz

Gość gość
proszę o arkusz na malwina_maj@wp.pl

Gość gość
Mam pytanko. Czy po toalecie pleców myliscie również pośladki? ?? Bo pośladki zaliczają się do pleców tak jak kończyny górne do klatki piersiowej i mimo że czasem nie piszę w zad.żeby to umyć to w kluczu jest. Proszę o odp i dzięki

Gość gość
Mam pytanko. Czy po toalecie pleców myliscie również pośladki? ?? Bo pośladki zaliczają się do pleców tak jak kończyny górne do klatki piersiowej i mimo że czasem nie piszę w zad.żeby to umyć to w kluczu jest. Proszę o odp i dzięki

Gość gość
Czy ktoś mógłby wrzucić tekst zadania pierwszego.Drugi jest cały,a pierwszy

Gość gość
Szanowne koleżanki.W pytaniu 40 z testu chyba jest pomyłka.Ja zaznaczyłam odp. "D",A na arkuszu jest "B"dziwna jakaś:elastyczne skarpetki,by zapobiegać "stopie cukrzycowej

Gość gość
Wycofuje pytanie bd w anaiizie

Gość gość
Czy na praktyczny można mieć czarne spodnie ?

Gość gość
To jest arkusz z tekstem zadania pierwszego,bo nie mogę otworzyć.

Gość gość
Dziewczyny jaki był zestaw o 8.00-może już ktoś wie

Gość gość
Ale na tym http/om.parck.vdl.pl/wp content/2017/06/Arkusz testu.zip to dowiem sie czy zdalam?czyco?

Gość gość
Ktoś wie już co będzie o 12 ?

Gość dhi
To są same arkusze z testu, klucz do testu jest wklejony na str. 25-ej forum. Egzamin praktyczny mam dopiero jutro o 8-ej.

Gość gość
Napiszcie czy na egzamin jechać już w munduru czy tam się przebrać ?

Gość dhi
gość z godz. 9.44 - To nie ma znaczenia.

Gość Mysza01
gosiunia71-Dziekuje serdecznie za odpowiedz rowniez jestem przed praktycznym 3lipca. Trzymam kciuki i wierze ze taka zyczliwa dziewczyna to dobry spolegliwy opiekun wg.prof T.Kotarbińskiego.polamania dlugopia.

Kochane, mam problem, nie było mnie na zajęciach dotyczących akurat tego mycia i szukam w internecie nic nie mogę znaleźć logicznego, nie wiem nawet co wziąć na wozek... Macie jakieś filmiki, cokolwiek? I czy jak mam fartuch mojej mamy pielęgniarski to musze mieć pod spodem długie spodnie, czy moge spodenki? To taki do kolan fartuch. I czy muszę mieć wszystkie ubrania łącznie z butami białe? Tak nam mówiła pani od praktyk. Wystarczy, że będą jasne, czy musza białe? mam kupić krotki fartuch? Pomocy!

Gość AnetaChorzów
gosiunia71 masz może zadania do praktycznego ? plany, cele i działania, czy ktoras z dziewczyn zdawala praktyczny i pamięta tresc i plan opieki, tutaj na kafeterii sa tylko szczatki z zestawu pierwszego, bylabym bardzo wdzieczna za pomoc, zdajemy w piątek, również pozmoge, pozdrawiam. Aneta

Gość gość
RACJA!!!!!!!Jakoś nie widać współpracy między nami,a przecież wiadomo,że zadania są TYLKO dwa!!!Rozumiemy STRESSSSS,ale nie wierzę,że aż TAKI,żeby nie pamiętać treści!!!

Gość ginek998
Proszę o wysłanie zestawu nr 1 i 2 na adrian__polczyn194@wp.pl.Dziękuje

Gość gość
Wrzućcie całe zadanie z pacjentką z pochp, kaszlem i odkrztuszaniem, 37.3 i zapaleniem płuc, to ja rozpiszę problemy i cele...

Gość gość
? Zest.1?

Ja zdaję jutro i baaaardzo poproszę o przesłanie zestawu 1 i 2 na mojego maila. Prośba do Gosiunia 71 lub innej życzliwej osoby. k.iwona77@gmail.com

Gość gość
co do ubioru na praktyczny to nam kaza miec bialy fartuch i biale spodnie lub leginsy, buty zakrywajace stope, bez obcasow, najlepiej biale ale ja mam czarne baleriny i moga byc tez. Wlosy koniecznie upiete by nie odgarniac w trakcie zadania. Czy ktos omawial na zajeciach nerwice? my nigdy i nie wiem jaki dac tam cel i dzialanie...

Gość gość
Problem: NERWICA dzialanie: unikanie stresu pacjentki, konsultacje z psychjatra i z psychologiem, prowadzic uspokajajaca rozmowe z pacjentka, mowic do pacjentki krotkimi zdaniami i spokojnym glosem, przyjmowanie lekow zaleconych przez specjaliste... tyle co mam napisane tez sie przygotowuje ogolnie mam egzamin 24 czerwca na 12 wiec mam nadzieje ze bede miala 2 zestaw. A co z celem ? cel tez jest do wypisania? nie mielismy tego na zajeciach :-(

Gość gość
Ja też chętnie bym poczytała zestaw pierwszy:(((,ale czy się doczekamy???