Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ? Po terminie proszę wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem dzień po terminie żadnych objawów nie ma . Ale do rzeczy . Dziś było mi słabo cały dzień i wymiotowalam (cala ciaze tez ) no i polozylam sie teraz leżę i nie mam żadnych boli konkretnych ale czuje ruchy synka tak nisko jakby w podbrzuszu i jeszcze niżej na wysokości kości miednicy Tak nisko bardzo . Czy to normalne czy mi się wydaje ? Tak niżej niż zawsze nie wiem jak to miejsce określić . Któraś tak miała ? W ogóle martwię się coraz bardziej ale dwa dni temu byłam u lekarza i jak do soboty nic sie nie będzie działo to mam iść po skierowanie do szpitala .

Obniża pozycję, nie bój się, do soboty będzie po wszystkim. Zanim zacznie się akcja porodowa, dziecko się przesuwa nisko, zmienia pozycję, a potem przestaje się ruszać w sposób wyczuwalny. Cierpliwości, jeszcze max kilka dni. Staraj się nie stresować i odpoczywać.

Gość gość
Ja od okolo 28tc czulam ruchy bardzo nisko i parcie na kanal rodny. Na ktg czujnik mialam doslownie w miejscu cieca cesarskiego. Nikt nic nie mowil zeby bylo cos nie tak. Ciaza donoszona do konca bez rozwarcia, bez odejscia wod zakonczona cesarka. Co do wymiotow organizm sie oczyszcza przed porodem i czesto kobiety maja biegunki lub/i wymioty.

Gość gość
Ale ja rozwarcia tez nie mam . Ani nic .boję się że będą mnie męczyć tak długo aż urodze SN . Powiem wam dziewczyny ze jestem juz wykończona

Gość gość
Jak coś cię niepokoi to zawsze możesz podjechać do szpitala na usg i ktg... Wiadomo dziecko się obniża i główka pewnie już na dole,moja córka przed porodem 2dni kopała mnie strasznie pojechałam na ktg bo się martwiłam...później spokój, a na 3dzień urodziłam

Gość gość
Jak się martwisz, to jedź do szpitala na ktg. Ale powiedz, że czujesz delikatne skurcze, bo inaczej Cię opierdzielą, że przyjechałas. Ale szczerze- ja bym poczekała. Nic złego się nie dzieje.