Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 22

Polecane posty

Gość gość
Arecki nie reaguj na prowokacje shatyna na orange.Kliknal w Twoj nick,znalazl temat o Ukraincach i zaczal n*******lac na Twoja zone.Durny przewidywalny psychol.:D

Gość gość
to nie jest Arecki zaden pelnomocnik shatyna tylko sam shatyn pod swoim nickiem nie moze ci ublizac z goscia na orange rozwija sie szuja jak ta lala nie daj sie prowokowac temu rogaczowi bez zony

Gość gość
To ciekawe, bo jeszcze parę dni temu twierdziles że już go załatwiasz za pomocą prokuratury i policji. I co frajerku, wyszedłes na zwykłą peezdeczke, a teraz udajesz dystans. Gdybyś mógł to byś go zniszczyl mendo o inteligencji małpy :)

Gość gość
Shatynowi to kura mozg podmienila.:D

Gość gość
Myślałeś frajerku że pójdziesz na policję i wszyscy rzuca się do obrony Areckiego kafeterii. Nawet zaczales tu kozaczyc i stroszyc piórka. Polmozgi typu Agatki nawet zaczęli się podniecać :) a później policja cię wysmiala, i teraz udajesz głupiego, bo jesteś kolejna peezda która nie odczuwa wstydu po totalnym skompromitowaniu sie:)

Gość gość
Arecki nie reaguj,nie warto. Osraj dziada. Tak jak go wlasna zona osrala. :D 🖐️

gość dziś to nie jest Arecki zaden pelnomocnik shatyna xxxx ale ja nigdy nie pisałem że to pełnomocnik shatyna. Ja pisałem że to PEŁNO-NOCNIK shatyna

Gość gość
Ale twoje cytaty są skopiowane, i już na zawsze pozostaniesz peezda która poszła na policję, zaczales obnosic się jaki porządek tu zaprowadzisz, a parę dni później przyjmujesz pojazdy po żonie i udajesz, że nie widzisz :D Hehehehehehhehhehe:D

Gość gość
to chyba ze:D:D:D:D:D:Dpelno NOCNIK pasuje do tej kapusty bez lisci jak ulal:D:D:D:D

Gość gość
Arecki dobra rada osrac dziada. :D:D:D Niech sie tu menda na smierc zapluje. :D:D:D

Gość gość
Tak Agatko, dogaduj się z Arkiem, oboje jesteście żałosnymi p*****lami :D

Gość gość
Ale rada jest bardzo dobra. Olejcie:) nie będziecie musieli chodzić na policję, porzucac forum i takie tam:) Tylko że wy biedne uzależnione lamusy nie olejecie, bo bez Shatyna nie macie gdzie pójść biedne p*****ly z umysłami szympansow :)

Gość gość
Ty masz paranoiku nowohucki,calkowita szajbe na punkcie tej Agatki.Cudze zonki ci sie podobaja? Chcesz z banki zarobic w koncu?

Gość gość
ale ja nigdy nie pisałem że to pełnomocnik shatyna. Ja pisałem że to PEŁNO-NOCNIK shatyna xxx Zawsze strasznie kaleczysz język, dlatego nikt nie zrozumiał dowcipu.

na miejscu otulonej ( ma sporo czasu) założył bym własny temat. Chętni się znajdą, a i szmatyn będzie pukał.

Gość gość
Srac na Agatkę, nie pociągają mnie idiotki co nie odpowiadają za swoje slowa :)

Gość gość
gość dziś ale ja nigdy nie pisałem że to pełnomocnik shatyna. Ja pisałem że to PEŁNO-NOCNIK shatyna xxx Zawsze strasznie kaleczysz język, dlatego nikt nie zrozumiał dowcipu. .... Nie nikt, tylko ty. Tobie zawsze trzeba 6 razy powtarzać żebyś załapał chociaż jakieś cząstki.

Gość tosiuu
RMF FM: kolizja z udziałem samochodu Kancelarii Sejmu 'Na ulicy Rakowieckiej w Warszawie doszło do kolizji z udziałem samochodu należącego do Kancelarii Sejmu. Jechał w nim poseł PO. Na szczęście nikomu nic się nie stało - informuje RMF FM. Winnym kolizji był szef Wydziału Administracji Sztabu Generalnego Wojska Polskiego. policja ukarała winnego mandatem.' x hmmm no proszę policja od razu wiedziała kto zawinił, a z Antkiem nie wiedzą ...toż to szok ....ciekawe co będzie jak w końcu ktoś zginie?

Gość gość
Szydło dała głos w sprawie wypadku szefa MON: wszystkich obowiązują te same przepisy >>> 'Jeżeli chodzi o używanie samochodów rządowych, wszystkich obowiązują te same zasady i przepisy - powiedziała premier Beata Szydło pytana o wypadek, w którym uczestniczyło auto szefa MON Macierewicza Wczoraj w Lubiczu k. Torunia zderzyło się osiem pojazdów, w tym dwa należące do Żandarmerii Wojskowej. W jednym z samochodów jechał powracający z Torunia szef MON, nic mu się nie stało.' x Ciekawe czy Becia Szydło, słyszała jak to pan Antoni chwalił się w mediach toruńskich, że wczoraj o 14 był jeszcze na Powązkach a zdążył do słuchaczy uczelni Rydzykowej na 16.30, dzięki wyśmienitej jeździe kierowców jego limuzyny:(

Gość gość
to arogancja i buta waaadzy. Macierewicz nawet nie raczył się zainteresować czy ktoś nie jest ranny i wsiadł do następnej limuzyny i odjechał. Zreszta zrobił tak samo po katastrofie smoleńskiej, zawinął tyłek i poszedł na obiad wiedzac o tragedii jaka sie wydarzyła, no i w te pedy wrócil do Polski!!! :(

Gość gość
Nie zajmuj sie cudzmi zonami.Taka przyjacielska rada kolego.

Gość gość
Ten staruch to kompetny czub, naraża nie tylko swoje życie, ale i życie innych. Jadąc z taka ogromna prędkościa w terenie zabudowanym to po prostu morderca. A co by było gdyby dziecko przechodziło przez ulicę? Też by walnął w dzieciaka?!!!!

Gość gość
Twój przymulony kolezka pisior też nie zrozumiał twojego dowcipu Arecki. Ty starasz się w ogóle napisać coś z sensem, czy tylko pyskujesz dla samego pyskowania, i żeby przykryć że jesteś frajerem któremu wzywają żonę? :)

Gość gość
On ja przynajmniej ma rogaczu.:)

Gość gość
Nie zajmuj się cudzymi żonami bo co? Pójdziesz na policję? :D:D Rany Arecki ale ty głupi frajer jesteś :D

Gość gość
Antoś był u Rydzyka czyli to była wycieczka prywatna a nie wyjazd służbowy i to z jaka obstawą. No a Becia szydło twierdzi, że wszystkich obowiązują takie same przepisy ruchu drogowego. Tylko zapomniała dodac , że władza PiSu może wszystko. Jak tak dalej będzie to krok do tragedii, nie mówiąc o tym, że w imię miłości chreścijańskiej do bliżniego Tosiu nie zainteresował się czy nikomu nic sie nie stało, a było 3 rannnych nie licząć staranowanych samochodów na czerwonym świetle

Gość gość
Ty natomiast,zalosny czlek bez zadnego zycia.

Gość gość
Agatka już nawet zastanawiała się czy Shatyn pisze z tora, przygłup piszący z goscia pytał Shatyna czy ma szczoteczki. A Ty Arecki tak się obsrales:D:D:D

Gość gość
POaprańców akcje "widelec" ... a loty prywatne na koszt podatnika Tyska do Gdańska?POpaprańcy

Gość bite me
żyjemy w kraju gdzie waaadza PiSu się panoszy i nie ma na nią bata, jest bezkarna