Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 22

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś a ten nie odpuszcza,chlopie do golebi marsz lapka.gif )) No jasne, bo ty z Arkiem w parę minut zapominacie jakie idiotyzmy wygadujecie. Niestety normalni ludzie zapamiętują takie rzeczy i te wasze debilne pogrozki nie znikną tak prędko :)

Gość gość
I nie jestem Shatynem głupia cipo. Nie rozumiem też o co ci chodzi z jakimiś gołębiami albo kapusta. To chyba twoje wychowanie na wsi wylazi :D

Gość gość
Otulina, czemu dziadzi wypominasz wklejki, ale swojej psiapsiółce już nie?

Gość gość
shatyn jezdzi na taryfie

Gość gość
Wczoraj Arecki złożył ciekawa propozycje- Obspermiona powinna założyć własny temat. I tam moglibyście sobie spokojnie grozić policja a następnego dnia udawać że nic się nie stało :)

Gość żenada męskiego stada
:classic_cool:

Gość gość
gość dziś shatyn jezdzi na taryfie x i mruga światłami jak zajedzie pod dom klienta

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Shatyn otulona snem i iftar słyszeliście że decyzją rady miasta Namysłów za sprawą burmistrza Namysłowa dnia 29 grudnia 2016 roku uchwałą rady miejskiej w Namysłowie Lech Wałęsa został honorowym obywatelem Namysłowa (nie wierzycie wpiszcie sobie w Google Lech Wałęsa honorowym obywatelem Namysłowa)

Gość gość
Oczywiście to ja Agatko, jak zwykle czytasz we mnie jak w otwartej księdze :D

Gość gość
Ty dzidziu piernik za każdym razem widzisz we mnie Shatyna. Rozpoznawaj dalej, to nawet zabawniejsze niż twoje odejścia po alkoholu :D

Gość gość
I jeszcze moje emocje widzisz. Imponujące. Może znasz też numery totka na sobotę Agatko? :D

Gość gość
Tadeusz Wiejowski (ur. 4 maja 1914 w Kołaczycach, zm. 1941) – polski szewc, więzień niemieckiego obozu koncentracyjnego Auschwitz-Birkenau, pierwszy, który podjął ucieczkę z obozu. Tadeusz Wiejowski do obozu został wysłany w pierwszym transporcie, który dotarł do niego 14 czerwca 1940 roku z więzienia w Tarnowie, w obozie otrzymał numer 220. Wiejowski podjął udaną próbę ucieczki 6 lipca tego samego roku, w ucieczce pomogło mu pięciu polskich robotników cywilnych, zatrudnionych w obozie jako elektrycy, Bolesław Bicz, Emil Kowalowski, Stanisław Mrzygłód, Józef Muszyński i Józef Patek. Czterech z nich należało do Związku Walki Zbrojnej. Wiejowski został przebrany w ubranie jednego z nich i w ich towarzystwie wyszedł na zewnątrz obozu, gdzie otrzymał prowiant i pieniądze. Uciekł pociągiem towarowym. 8 lipca pomocnicy Wiejowskiego zostali aresztowani i osadzeni w obozie, do końca wojny dożył tylko Bolesław Bicz. Wiejowski po ucieczce przez ponad rok ukrywał się w rodzinnej miejscowości Kołaczyce, ale jesienią 1941 roku został aresztowany i uwięziony w Jaśle, a następnie rozstrzelany. Jako karę dla pozostałych więźniów władze obozu urządziły trwający 20 godzin apel, podczas niego zmarł pierwszy więzień, Dawid Wongczewski.

Otulona snem iftar shatyn czemu mogę pisać i pisać na kafe a każdy mnie ignoruje przecież to chodzi o polityka pisałem że Lech Wałęsa został honorowym obywatelem Namysłowa a wy mnie ignorujecie nie wierzycie że Lech Wałęsa został honorowym obywatelem Namysłowa to wpiszcie sobie w Google Lech Wałęsa oraz Lech Wałęsa został honorowym obywatelem Namysłowa i poczytajcie jak nie wierzycie...

Iftar pisze ze Lech Wałęsa został honorowym obywatelem Namysłowa a wy dalej mnie ignorujecie nie wierzycie to wpiszcie sobie w Google Lech Wałęsa ile mogę pisać a wy mnie ignorujecie co jestem jakiś niewidzialny?

Gość gość
Arecki446 dziś :D

Gość gość
Arecki ośmieszyl się akcja z prokuratorem, dlatego teraz będzie atakował Bartoszewskiego. Spryciulka z tego Arkadiusza nr pesel 007 :D

Otulona snem a słyszałaś że kijowski był zaatakowany w Namysłowie wpisz sobke w Google "kijowski zaatakowany w Namysłowie" i zobacz szczegóły

Otulona poczytaj sobie wpisz sobie w Google kijowski zaatakowany w Namysłowie

gość dziś Arecki ośmieszyl się akcja z prokuratorem, dlatego teraz będzie atakował Bartoszewskiego. Spryciulka z tego Arkadiusza nr pesel 007 xxxx pełnoNocniku shatyna. Możesz mu przekazać że ten palant sobie sprawy niezdaje ten temat jest obserwowany. Niekoniecznie w mojej sprawie.

Gość gość
I co ty byś zrobiła obspermiona bez tych pustackich gadek z gruba i analfabeta Arkiem? :D

Gość gość
Uwaga bo Arecki obserwuje topik

Gość gość
szanując innych-szanujesz siebie, pisząc do o innych "palant"

Gość gość
otulona.tyle lat na forum i nie czaisz bazy. ze Arecki to Shatyn? na erotycznym znajdz nick. "widmo". albo o to popytaj.

Gość gość
pamietasz czlowieka o siedmiu posladkach?

Gość gość
sama wiesz

Gość gość
Ale ty jesteś idiotka, obspermiona. Ale skoro jadę na konto Shatyna, to jeszcze ci powiem-jesteś stara kurfa, menelica i dzifka :D

Gość gość
dajesz sie podpuszczac komus kto na to zupelnie nie zasluguje

gość dziś szanując innych- szanujesz siebie, pisząc do o innych "palant" xxxx ty powienieneś odczytywać to inaczej- szanując innych-nie dostaniesz wp*****l.