Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 22

Polecane posty

Gość gość
Arecki ty powinieneś to odczytać jeszcze inaczej-Arek jest kłamliwym leszczem:)

Już kiedyś o tym pisałem... Otulona sobie coś zmyśli, potem w tę bzdurę wierzy a potem zaczyna na jej podstawie budowac następną narracje... Wg mnie to nie świadczy o jej zdrowiu psychicznym...

Arecki446 dziś gość dziś szanując innych- szanujesz siebie, pisząc do o innych "palant" xxxx ty powienieneś odczytywać to inaczej- szanując innych-nie dostaniesz wp*****l. x x "Pełna kultura" areckiego nieszczęśnika...

gość dziś Arecki ty powinieneś to odczytać jeszcze inaczej-Arek jest kłamliwym leszczem xxxx ja odczytuję to jak mam napisane. Twój problem polega na tym że nawet nie zaliczasz się do grupy tych-INNYCH. w stopce nie pisze-ŚMIECI.

gość dziś otulona.tyle lat na forum i nie czaisz bazy. ze Arecki to Shatyn? na erotycznym znajdz nick. "widmo". albo o to popytaj. x x :D:D:D A nie jestem otuloną czy iftar?

pełnoNocniku shatyna. Możesz mu przekazać że ten palant sobie sprawy niezdaje ten temat jest obserwowany. Niekoniecznie w mojej sprawie. x x :D:D:D Jak widze uznałeś, że jesteś jeszcze za mało żałosny i postanowiłeś podnieśc poprzeczkę z pełnym sukcesem, jak widać...:D

Gość gość
na wsi24 u morozowskiego zaproszono dwóch pedałów, jednemu z nich chyba gorąco bo strasznie wydekoltowany przyszedł

A to co piszesz arecki o Bartoszewskim świadczy tylko o tym, że jesteś zwykłym gnojkiem. Teraz leć na komende złożyć doniesienie...:D

gość dziś na wsi24 u morozowskiego zaproszono dwóch pedałów, jednemu z nich chyba gorąco bo strasznie wydekoltowany przyszedł x x Skoro zauważyleś tzn że na ciebie to podziałało....;)

gość dziś Arecki ośmieszyl się akcja z prokuratorem, dlatego teraz będzie atakował Bartoszewskiego. Spryciulka z tego Arkadiusza nr pesel 007 x x Bo to jest zwykły gnojek...

Na posiedzeniu podkomisji tłumaczył się z tego przewodniczący komisji Grzegorz Raczak z PiS. Jak stwierdził, istnieje obawa, że prowadzenie takich upraw w Polsce mogłoby przyczynić się do legalizacji "rekreacyjnego wykorzystania marihuany". x – Pan przewodniczący mówi o jakimś kompromisie wypracowanym z kimś. Chciałbym zapytać z kim – powiedział do Raczaka Bartosz Arłukowicz z PO. – Jest stanowisko podkomisji wypracowane w konsultacjach z bardzo szeroką grupą ludzi – odpowiedział poseł PiS. Arłukowicz koniecznie chciał znać jednak nazwiska "konsultantów". Raczak miał jednak problem z odpowiedzią na to pytanie. – Nie muszę podawać listy nazwisk – stwierdził. x – Mówię do pana jako przewodniczący komisji zdrowia. Pan publicznie informuje, że pan z kimś zawarł kompromis, nie mogę wiedzieć z kim. Panie przewodniczący... – nie odpuszczał Arłukowicz. Przedstawiciel PiS w końcu wypalił, że "odbyły się bardzo szeroki konsultacje z... posłami klubu Prawa i Sprawiedliwości". x x :D:D:D

Gość gość
zwróciło moją uwagę, normalni mężczyzni tak do tv ubrani nie chodzą

gość dziś zwróciło moją uwagę, normalni mężczyzni tak do tv ubrani nie chodzą x x A może ten tak lubi? Nie podoba ci się to nie oglądaj...

otulona_snem dziś on-warszawa- Shatyn cie dobrze podsumowal,bales sie tego czlowieka i spotkanie z nim twarza w twarz,ktore ci zteszta proponowal trzy razy,bo doskonale wiedziales,ze gdyby nie internet,gdzie szybko mozesz cos wpisac i sprawdzic jak chociazby opinie z serialu MR ROBOT lub kuracje If,to bys po prostu zostal rozlozony na lopatki,a tak kozacz ciolku ze wsi-tyle ciebie co tu jestes i bedziesz baj***ajdurzyl-przedstawienie "mgr" musi trwac x x Jak zaczynasz opowiadać o "faktach" ze swojemu omamu, moje zdumienie powiększa sie, że dorosła niby kobieta, takie rzeczy zmyśla...:O

ze gdyby nie internet,gdzie szybko mozesz cos wpisac i sprawdzic jak chociazby opinie z serialu MR ROBOT lub kuracje If, x x To w necie piszą coś o kuracjach iftar? A opinie mam sam o tym serialu... Własne.

Gość gość
A ta dalej z braku argumentów dalej wyciąga jakieś stare bzdury :)

otulona_snem dziś o wylazl "wiolonczelista" "magister" po "ujocie" smiech.gif "tancownik" na deskach teatru smiech.gif ,ale niestety jak napisalam przykro mi- Tschüs x x I jak widze przeboleć nie możesz tej mojej gry na wiolonczeli czy tańczenia... Boli? I dobrze. Niech boli...:D

Gość gość
Michalkiewicz i Braun przy obecnej klasie politycznej (a zwłaszcza opozycji) są trochę jak profesorzy przy dzieciach z piaskownicy

gość dziś A ta dalej z braku argumentów dalej wyciąga jakieś stare bzdury x x No musi wyciągac... Kiedyś coś tam sobie wymyśliła i stara się utrwalać na zasadzie, ze kłamstwo powtórzone milion razy staje się prawdą...

Gość gość
Odurzona kąsa jak ślepa żmija bez jadu :)

otulona_snem dziś o umlauty mam nadzieje nie zapytasz smiech.gif i chyba Tschüs da sie przetlumaczyc? x x Nie jestem tak głupi jak ty, żeby pytać o umlauty...

otulona_snem dziś o umlauty mam nadzieje nie zapytasz smiech.gif i chyba Tschüs da sie przetlumaczyc? x x Mogę ci przetłumaczyć jak potrzebujesz ale jako obywatelka niemiecka powinnas wiedziec co to znaczy...

nie ma ich przede wszystkim w tv,zadnej..czy to z lewa czy z prawa,ale cale szczescie jest jeszcze net,ci co chca wprowadzic zamordyzm,czy to z lewa czy z prawa,nie doceniaja sily netu,i ogolnie normalnego zycia w PL x x Nie ma ich, bo nawet taka marna tv jak TVPiS nie chce się jeszcze bardziej ośmieszyć wpuszczając do studio tych dwóch panów...

otulona_snem dziś pytales o to Shatyn w 2007 r,dlaczego nie masz takich znaczkow na klawiaturze jak ja,wiec nie ciagnijmy tego tematu x x Ciagnięcie tematu tego co ty widzisz w swoim omamie jest trochę bez sensu ale... Zawsze ktoś tam się z ciebie pośmieje... I poprawisz komuś humor.

Ale teraz już rozumiem, dlaczego pytałas się o "Tschüs"... Po prostu nie wiesz, że tym słowem się pożegnałaś...