Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę być przy porodzie. Zona mnie zmusza. Jak jej to wyperswadowac ?

Polecane posty

Gość gość
Ja tez nie trawie tej mody na mezow przy porodie a babcie rodzace z dziadkami to gdzies na zapyzialych wsiach chyba bo moja rodzina z dziada pradziada miastowi i babcia rodzila w szpitalu a dziadek wiem ze byl gdzies w delegacjach , ja tez rodzilm 2 dzieci sama i jakos nawet mi przez mysl nie przyszlo zeby tam partnera ciagac, dzisiejsze dziewczyny jakies rozedrgane rozchisteryzowane a porod to nie schow to nie teatrzyk tylko fizjologia, trzeba pojsc do szpitala i urodzic Moja znajoma na pol miasta sie chwalila ze idzie z mezem rodzic , przy kazdym babskim spotkaniu wymachiwala piastka i mowila zema pojsc i zobaczyc jak ona sie DLA NIEGO poswieca, niech sie napatrzy co ona dla niego robi i zapamieta na cale zycie co ona dla niego przeszla zeby mu nigdy do glowy nie przyszlo ja zostawic bo ona sie tak dla niego poswiecila i taki koszmar przetrzymala Wiekszosc z was wlasnie po to bierze meza do porodu tylko glosno o tym nie mowicie , wiekszosc facetow nie ma ochoty tego ogladac ale tez nic nie mowia dla swietego spokoju Autorze powiedz stanowczo nie i koniec Acha kolezanke po 5 latach facet zostawil tak czy siak

Gość gość
Ja tez nie trawie tej mody na mezow przy porodie a babcie rodzace z dziadkami to gdzies na zapyzialych wsiach chyba bo moja rodzina z dziada pradziada miastowi i babcia rodzila w szpitalu a dziadek wiem ze byl gdzies w delegacjach , ja tez rodzilm 2 dzieci sama i jakos nawet mi przez mysl nie przyszlo zeby tam partnera ciagac, dzisiejsze dziewczyny jakies rozedrgane rozchisteryzowane a porod to nie schow to nie teatrzyk tylko fizjologia, trzeba pojsc do szpitala i urodzic Moja znajoma na pol miasta sie chwalila ze idzie z mezem rodzic , przy kazdym babskim spotkaniu wymachiwala piastka i mowila zema pojsc i zobaczyc jak ona sie DLA NIEGO poswieca, niech sie napatrzy co ona dla niego robi i zapamieta na cale zycie co ona dla niego przeszla zeby mu nigdy do glowy nie przyszlo ja zostawic bo ona sie tak dla niego poswiecila i taki koszmar przetrzymala Wiekszosc z was wlasnie po to bierze meza do porodu tylko glosno o tym nie mowicie , wiekszosc facetow nie ma ochoty tego ogladac ale tez nic nie mowia dla swietego spokoju Autorze powiedz stanowczo nie i koniec Acha kolezanke po 5 latach facet zostawil tak czy siak

Gość gość91
Po prostu nie zaslugujesz na dziecko.Jeśli mnie i żonę spotkał by taki cud zrobilbym wszystko dla niej dla dziecka i dla.mnie byłby największym szczęściem jak być przy narodzinach.Ale niestety komu przyjdzie łatwo to nie czuję tej bliskości bycia przy kobiecie.Świat byłby lepszy jak by każdą parą miała problem z potomstwem.Napewno bicia zakatowowania czy gwalcenia by nie bylo,bo mieli by ludzie którzy postarali się mieć te dzieci a nie byle jaka szumowina

Gość gość
Mój mąż był przy mnie...naprawdę jestem z niego dumna,zachował zimną krew i był moim aniołem stróżem. Rozumiem strach ale kobieta ,która rodzi boi się 1000% bardziej i gdy łączy taką pare głębokie uczucie,towarzyszą sobie w trudnych sytuacjach

Gość gość
gość 2017.01.27 co z ciebie za matka?a ojciec jeszcze lepszy, biedny Brajanek zostal upokorzony juz w pierwszych minutach zycia, miec takich rodzicow to porazka.A personel szpitala tego nie skomentowal?bo niby nie wolno sie wtracac ale sa granice