Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

Gość gość
Więc dziadzia, tak? pechowiec.gif Już się tu kiedyś zalogowałam po tym, jak Otulona wmawiała Shatynowi przez 4 strony, że jedzie na nielogu. Ah, pewnie pisał na Ciąży i Macierzyństwie przez rok aby uwiarygodnić ten mój niebieski nick x A z jakiej paki Areckiego teraz wyciągacie? Co ma piernik do wiatraka? Mowa o Otulonej od dwóch stron jest. Ah, zapomniałem: najlepszą obroną jest atak. x Taki sam styl pisania.AH Jakim trzeba byc zjebem,by raz byc mezczyzna,raz kobieta.

Gość gość
xxx.mówiłem ze towarzysz.jest raz towarzyszem nocnikiem.a raz towarzyszką nocnikową.

Gość gość
14:06 LECZ SIĘ.

Gość gość
Arecki nie kłamie i powinien znależć Anite i w końcu zrobić z Toba Shatyn porzadek.Wyjaśnić jej o co chodzi.Ciekawe jakby zareagowała na takie rewelki,co tu wyprawiasz.

Gość gość
A jeśli już o stylu mowa: idąc tym tropem wszelkie posty z "choujami, k****ami, zyebami" i innymi takimi należą pewnie do Otulonej. Taki sam styl pisania: rynsztok, chamstwo, nienawiść i prymitywizm. Wypisz wymaluj białostocczanka.

Gość gość
gość dziś x Ah Ah AH AH TY SIE LECZ ZJ***E.:Di sie zdecyduj czy piszesz jako chlop czy jako baba zenolu p********y:D

Gość gość
jakie k***a rewelki!

Gość gość
gość dziś Więc dziadzia, tak? pechowiec.gif Już się tu kiedyś zalogowałam po tym, jak Otulona wmawiała Shatynowi przez 4 strony, że jedzie na nielogu. Ah, pewnie pisał na Ciąży i Macierzyństwie przez rok aby uwiarygodnić ten mój niebieski nick x A z jakiej paki Areckiego teraz wyciągacie? Co ma piernik do wiatraka? Mowa o Otulonej od dwóch stron jest. Ah, zapomniałem: najlepszą obroną jest atak. x Taki sam styl pisania.AH Jakim trzeba byc zj**em,by raz byc mezczyzna,raz kobieta. xxx jaki debil:D:D:D

Gość gość
Ah Ah Ah :D:D:D Nie przypuszczalem ze to az taki poyebus.:D:D:D

Gość gość
Peja, Świetliki.... Coraz ambitniej na topiku widzę :D :D :D :o

Gość gość
Ah Ah Ah :D:D:DMusze zobaczyc czy ma muszle czy fiuta.Ah Ah Ah :D:D:D

Gość gość
Otulinka jeszcze dziś ani raz się nie zalogowała. To do niej niepodobne..

Gość gość
Anita usłyszała by pytanie o Dariusza,to by s**********a z krzykiem w drugą stronę.

Gość gość
Ah Ah Ah Ah Ah Ah :D:D:DBohatir dałeś pisdy po całości zniewieściała cipo krakowska.:D:D:D

roukola dziś Więc dziadzia, tak? pechowiec.gif Już się tu kiedyś zalogowałam po tym, jak Otulona wmawiała Shatynowi przez 4 strony, że jedzie na nielogu. Ah, pewnie pisał na Ciąży i Macierzyństwie przez rok aby uwiarygodnić ten mój niebieski nick x x Wg miejscowego oszołomstwa, pewnie siedziałem tam przez rok, żeby sie zakonspirować ... Tylko po co w takim razie "pisałem" tutaj (wg oszołomstwa) jako "gość" skoro miałem nick z "konspiracji" ??? :D

Gość gość
pogadaly sobie z iftar przez telefon i maja na ciebie wyj****e i na twoj topicy a ty tu siedzisz i jeczysz zeby ktoras laskawie tu zajrzala

gość dziś Arecki nie kłamie i powinien znależć Anite i w końcu zrobić z Toba Shatyn porzadek.Wyjaśnić jej o co chodzi.Ciekawe jakby zareagowała na takie rewelki,co tu wyprawiasz. x x Kłamie... Co ja tutaj, wg ciebie, wyprawiam? Może jakiś konkret?

Gość gość
Ah Ah Ah dlaczego?Bo masz naj****e we lbie od zawsze psycholu.Ah Ah Ah:D:D:D

gość dziś Shatyn, masz dyspensę smiech.gif Teraz odurzone będą wszędzie widziały rukolę x x Niestety jak widac się nie sprawdziło...:D

Gość gość
O jak się zesrał,ze Arecki Anitke odwiedzi.:D

Gość gość
Shatyn mam pytanie czy ty wiesz kim jest Teresa ceglecka - zielonka? Sprawdź w Google bo to znana polska działaczka i polityk zobacz jakiej partii wyszukaj sobie ją nie wiem czy o niej słyszałeś...

gość dziś Shatyn jechał po żonie Areckiego, a arecki pisał że na żonę Shatyna złego słowa nie może powiedzieć bo jej poprostu nie zna i być może obraziłby porządną kobietę. Taką klasę pokazał Shatyn. x x No to poprosze o konkrety. Może zacytujesz jakikolwiek mój post o zonie Areckiego w którym to poście po niej jadę? :D

gość dziś Shatyn mam pytanie czy ty wiesz kim jest Teresa ceglecka - zielonka? Sprawdź w Google bo to znana polska działaczka i polityk zobacz jakiej partii wyszukaj sobie ją nie wiem czy o niej słyszałeś... x x Juz mnie o nia pytano i odpowiadałem...

Tytus Kondracki to jeden z krakowskich fotografów, którzy mieli oficjalną akredytację na Ingres abp. Marka Jędraszewskiego. Właśnie ujawnił, jakimi słowami "potraktował" go biskup Sławoj Leszek Głódź. Tylko dlatego, że Kondracki fotografował wypakowywanie prezentów dla arcybiskupa, usłyszał, że ma "spier****". x Z relacji fotografa wynika, że biskup emeryt nie potrafił utrzymać nerwów na wodzy. "Spier****" .Usłyszałem tuż przed zapozowaniem do zdjęcia" – opisuje Kondracki. Jak twierdzi, zapytał Głodzia, czy wypada mu używać takiego języka. Jedna z obecnych tam kobiet miała odpowiedzieć, że trzeba wybaczyć biskupowi i "być miłosiernym". x O co poszło? Prawdopodobnie o zawartość bagażnika, w którym znajdować się miały prezenty dla nowego arcybiskupa krakowskiego Marka Jędraszewskiego. Sam Kondracki nie wie, jakie to były prezenty, a biskup się nie pochwalił. Wsiał do samochodu i odjechał.

Gość gość
Robisz to z gościa dlatego jesteś bezkarny.Ale jakby Arecki chciał znalezć twoją byłą,to nie miałby z tym problemu,żeby twój adresik ustalić.Pytanie czy będzie mu się chciało.Módl sie zeby nie,pewnie szybciej wawcia Cie dopadnie.:D

- Właściwym miejscem ich aktywności powinny być kabarety, ale najlepiej zakładane za więziennym murem - mówi o protestujących w felietonie dla TV Trwam ks. prof. dr hab. Paweł Bortkiewicz, członek Narodowej Rady Rozwoju przy prezydencie. x - Wielu z nas zapamięta tych pseudobojowników, powstańców walczących, jak mówili, o wolność, o demokrację, o Polskę, wielu z nas zapamięta tych ludzi - przepraszam za określenie - jako bandę przygłupów - przyznał w felietonie dla Telewizji Trwam ks. prof. dr hab. Paweł Bortkiewicz, członek Narodowej Rady Rozwoju. x Całość: http://tnij.org/aq1vt7l x x I w ten sposób, z "ks. prof. dr hab." wypełzł zwykły żłób...

gość dziś Robisz to z gościa dlatego jesteś bezkarny.Ale jakby Arecki chciał znalezć twoją byłą,to nie miałby z tym problemu,żeby twój adresik ustalić.Pytanie czy będzie mu się chciało.Módl sie zeby nie,pewnie szybciej wawcia Cie dopadnie. x x Niczego nie robię z gościa i dlatego odpowiadam za własne słowa. Arecki może szukać mojej byłej ale ona teraz, podobno mieszka od trzydziestu paru lat w USA a więc raczej trudno będzie ja znaleźć... O moim adresiku nie ma zielonego pojęcia... I nie modlę się bo jestem niewierzący...

Gość gość
xxx.jak będzie dalej tak robil.to towarzysz nocnik poniesie konsekwencje.

Gość gość
Arecki Anity szukaj.On tak kocha swego byłego,że chetnie ci pomoże go udupczyć.