Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

Gość gość
Gosc ma podejrzanie duzo do powiedzenia na obrone Otulinki ;)

Gość gość
roukola 2014.10.15 Ogólnie mam chyba dużą intuicję, tym bardziej mnie to niepokoi. Mam wrażenie, przeczucie, że stanie sie coś złego, mam na mysli moich rodziców, rodzeństwo, ich rodziny, moją rodzinę.. Mieliście kiedyś coś podobnego? Już myślałam nawet czy by do jakiejś wróżki nie napisać pechowiec.gif Pogięło mnie kompletnie. Ale mam stracha, serio pechowiec.gif x :D:D:D

Gość gość
gość dziś otulona_snem 2006.11.02 meandra bardzo wspolczuje..najprawdppodobniej masz postawiona diagnoze" syndrom pustego jaja plodowego" a pobrano Ci wyniki hcg by porownac czy poziom gonadropiny kosmowkowej spada..a spada w przypadku ciazy obumarlej lub wlasnie symptomu pustego jaja plodowego..trzymaj sie cieplo powiem Ci na pocieszenie ze mialam taka sama diagnoze co Ty a po roku zostalam mama synka ktory ma w tej chwili juz 9 latusmiech.gif bedzie dobrze mimo ze teraz brzmi to jak kpina..ale trzymaj sie bedzie dobrze jestes moim blekitem wiatrem droga switem..K... x :o :o :o :o

Gość gość
Straszny jest ten cytat ze ktos ma zle przeczucia. No doprawdy skandal. Duzo razy jeszcze to wkleisz gluptasku? :)

Gość gość
Jaka dobrana para dżadża i psycholka z działu ciąż. :D:D:D

Gość gość
Gosc ma podejrzanie duzo do powiedzenia na obrone Otulinki ;)

Gość gość
roukola 2014.10.15 Ogólnie mam chyba dużą intuicję, tym bardziej mnie to niepokoi. Mam wrażenie, przeczucie, że stanie sie coś złego, mam na mysli moich rodziców, rodzeństwo, ich rodziny, moją rodzinę.. Mieliście kiedyś coś podobnego? Już myślałam nawet czy by do jakiejś wróżki nie napisać pechowiec.gif Pogięło mnie kompletnie. Ale mam stracha, serio pechowiec.gif x :D:D:D

Gość gość
I jaki obeznany z Otulinka, tu to jest cytat z piosenki, z synem to jest tak, z tamtym to jest srak :D:D:D

Gość gość
A teraz biedactwo bedzie spamowac jednym cytatem bo juz sie boi ze straci swoja przytulna norke u Shatyna :)

Gość gość
Na logikę ktoś, kto udziela się na kafeterii od 2 czy 3 lat nie ma szans z nałogowcem, który siedzi tu od lat dwunastu i przepisał tutaj cały swój życiorys, włącznie z ilością mężów, kochanków, ciąż, poronień i innych smaczków :o

Gość gość
Z otuloną w ogóle nikt nie ma szans. Oczytana (samotność w sieci to jej no1), obśpiewana (ambitne Świetliki), i zatańczy i zaśpiewa. Ma ktoś do niej numer? :classic_cool:

Gość gość
Widze cie Shatyn :D

Gość gość
Ciekawy jest ten podlinkowany temat starych kaczek. Wychodzi na to, ze juz rok temu pisano o hejtowaniu Shatyna i problemach Odurzonej z glowa. Plus przylapano ja wielokrotnie na klamstwach. A ja mslalem, ze moze jak sie jej duzo razy powtorzy ze hejtuje, to cos dotrze do pustego blond lba. Widze ze nie ma na to szans.

Gość gość
Stare taczki to tylko jeden z 2329383 tematów, na których pomarańczki czarno na białym wklejały kłamstwa Agaty (jak się kłamie na każdym kroku to łatwo się potem poplątać w tych ściemach). Ale wcale nie to jest najgorsze. Najgorszy jest jej brak cywilnej odwagi, żeby napisać "tak, ściemniałam, i co z tego?". Nie, ona idzie w zaparte, obśmiewa, wyzywa, jest hipokrytką, jakiej świat po prostu nie widział. Obśmiewa Shatyna, że skłamał z magisterką? Jak w takim razie nazwać ją, która na potrzeby zabłyśnięcia na topie dla dziewczyn po poronieniu pocieszała je pisząc, że ma dziewięcioletniego syna??????? Nie chcę bluźnić :o

Gość gość
Ja prdl :o

Gość gość
No i Le Pen wygra.

Gość gość
1. Zaczynam żałować, że jestem na kafeterii tak krótko, zbyt wiele mnie ominęło :D 2. Mruganie światłami Szatyna to pikuś pikusiński :classic_cool:

Gość doktor Ryszard
Żeby naprawić gospodarkę w Polsce trzeba będzie "odkręcić" pomysły PiS; przywrócić zaufanie przedsiębiorców i inwestorów, zlikwidować podatek bankowy, zwiększyć kwotę wolną od podatku oraz podwyższyć wiek emerytalny - przekonywał w poniedziałek lider Nowoczesnej Ryszard Petru. Lider Nowoczesnej ocenił, że, aby naprawić sytuację polskiej gospodarki trzeba będzie "odkręcić" dotychczasowe pomysły PiS. "My je odkręcimy" - zapowiedział polityk. Według niego ma to polegać m.in. na zlikwidowaniu podatku bankowego, a także handlowego, o ile wejdzie on w życie. Ponadto, jak zapowiedział, Nowoczesna "zmodernizuje" 500 plus tak, by z tego programu mogły korzystać samotne matki a nie korzystaliby z niego najbogatsi. Nowoczesna chce też ponownego podwyższenia wieku emerytalnego do 67 lat zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Petru podkreślił, że jeśli tak się nie stanie, emerytury - zwłaszcza kobiet - będą skrajnie niskie i nie pozwolą im na utrzymanie się.

Gość gość
Pozostaje jedynie podziwiac Shatyna ze nadal chce mu sie tu pisac.

Gość gość
co to za durnota pisze co petru ma do powiedzenia. Do czasu wyborów po nowoczesnej i misewiczu balcerka nie będzie śladu

Gość gość
No paczcie jaki zbieg okoliczności: shatyn od rana napiżdża na orendż a ani iftary ani otulonej magicznie tu dzisiaj nie ma :classic_cool: fiu fiu fiu, czary mary normalnie :classic_cool:

Gość gość
Akurat zespół Świetliki bardzo lubię dziadziu niedouczona.Zatem zanim zaczniesz stopki obśmiewać to sobie wczesśej wygogluj z czego tak rżysz stary capie.:D

Gość gość
A co to k***a kutafonie,jakiś przymus bycia tu jest? Poyebie?:D

Gość gość
gadaja se obie przez telefon od rana kto to jest ta p***buska rukola od wrozek i elfow oraz n*******lanki od cip na orange :D:D:D

Gość gość
xxx.jak sa zle.jak nie ma tez zle shatyn zdecyduj sie na cos.

Gość gość
roukola 2014.10.15 Ogólnie mam chyba dużą intuicję, tym bardziej mnie to niepokoi. Mam wrażenie, przeczucie, że stanie sie coś złego, mam na mysli moich rodziców, rodzeństwo, ich rodziny, moją rodzinę.. Mieliście kiedyś coś podobnego? Już myślałam nawet czy by do jakiejś wróżki nie napisać pechowiec.gif Pogięło mnie kompletnie. Ale mam stracha, serio pechowiec.gifxxx.chora kretynka.

Gość gość
W domu tak do ciebie mówili? Chcesz z nami o tym porozmawiać?

Gość gość
dataj te wklejki, pośmiejemy się trochę

Gość gość
Shatyn, masz dyspensę :D Teraz odurzone będą wszędzie widziały rukolę :D :D :D :D