Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

Gość gość
Heheheh ale sie gooowno oburzylo, az bulgocze :D:D:D

Gość gość
Napisz do wróżki może ci odpowie kto.D:D:D

Gość gość
10:51 Nie mierz wszystkich swoją miarą. Ja tu nie obrażam. Ale z tym, że nie jestem Shatynem też mieliście problem, więc nie wymagam, byście w to uwierzyli 😴 Ale jak ci się nastrój poprawia to śmiało, używaj sobie 🌼

Gość gość
Mamucha lecz to.

Gość gość
A te cytaty to jakies slabe, moze wkleimy otulinke piszaca o czopach do doopy? albo wyzywajaca i grozaca smiercia? albo gacie kucharza? :classic_cool:

Gość gość
roukola 2014.10.15 Ogólnie mam chyba dużą intuicję, tym bardziej mnie to niepokoi. Mam wrażenie, przeczucie, że stanie sie coś złego, mam na mysli moich rodziców, rodzeństwo, ich rodziny, moją rodzinę.. Mieliście kiedyś coś podobnego? Już myślałam nawet czy by do jakiejś wróżki nie napisać pechowiec.gif Pogięło mnie kompletnie. Ale mam stracha, serio pechowiec.gif x :D:D:D

Gość gość
Albo arkadiusza przedstawiajacego sie peselem? Moze jak grozi ze prokurator wszczal postepowanie przeciw Shatynowi? :D:D:D:D

Gość gość
Nic nie przebije opowieści Otulonej o seksie tantrycznym, jaki uprawia z Myrem :D :D :D :D :D :D To dopiero trzeba być psycholem, żeby o tak intymnych sprawach pisać na forum :o :o

Gość gość
roukola 2014.10.15 Ogólnie mam chyba dużą intuicję, tym bardziej mnie to niepokoi. Mam wrażenie, przeczucie, że stanie sie coś złego, mam na mysli moich rodziców, rodzeństwo, ich rodziny, moją rodzinę.. Mieliście kiedyś coś podobnego? Już myślałam nawet czy by do jakiejś wróżki nie napisać pechowiec.gif Pogięło mnie kompletnie. Ale mam stracha, serio pechowiec.gif x :D:D:D

Gość gość
No rzeczywiscie, straszny cytat ze ktos ma zle przeczucia. Slabe karty masz w reku. Lepsza debilka jest tu: otulona_snem 2017.01.15 ( Bruno Shatyn dziś Nie kłamie np tak jak ty...) o wiec ujme to tak,wiesz co bedzie jak przestane tu bywac? raczej wiesz,wiec jak bedziesz sie posuwal nawet pod swoim nickiem dalej,wiesz co bedzie? czyz nie? usmiech.gif wiec ostrzegam,chcesz sie dalej bawic? o :D:D:D:D

Gość gość
A tu Odurzona znosi fakt ze ktos chcial ja "nabic", czy "zabic", ale klamst o magistrze nie zniesie :D:D:D otulona_snem 2017.01.15 to ze mnie nie lubisz,to wiem,to ze chciales sie zaczaic w jakis krzakach,zeby mnie nabic,to jeszcze znioslam,ale twoje klamstwa na tematy pracy mgr sa niestety przerazjace

Gość gość
Ja w pisaniu o sexie nie widzę nic złego.Gorsze pisanie o porodach z mężem i kwiatach po porodach za wysiłek.Wole czytać o sexie.:D:D:D

Gość gość
Tu Odurzona stawia ostatnie ultimatum, na ktore odpowiedzia bylo lakoniczne "wypiertalaj": otulona_snem 2017.01.15 jak bedziesz dalej bredzil"gruba","obspermiona",lub inne tego typu rzeczy powiedzialam ci co bedzie Shatyn..i nie bedzie zadnej litosci dla ciebie o koniec o wiec pytam jeszcze raz bedziesz sie zachowywal jak czlowiek czy mamy zniknac?usmiech.gif :D:D:D:D:D

Gość gość
roukola 2016.01.20 Nie spdziewałam się, nie oczekiwałam, a tym bardziej nie wymagałam, ale kwiaty dostałam. W wyrazie szacunku, miłości, radości, w ramach sprawienia mi przyjemności po wysiłku, jakim był poród, tak zwyczajnie, aby było mi miło i przyjemnie. Mąż był przy porodzie, od pierwszych godzin zajmował się naszym dzieckiem, minęła już od tego dnia kupa czasu, nic się nie zmieniło - jest wspaniałym ojcem, mężem, facetem, udowadnia to na każdym kroku, niezmiennie od 10 lat. Żeby się któraś nie przypierdzieliła - kwiaty dostaję dziesiątki razy w roku, niekoniecznie z jakiejś okazji. Bardzo mi przykro, że dla kogoś są to rzeczy nie do pogodzenia, a otrzymanie kwiatów po porodzie = uprzedmiotowieniu smiech.gif Oj, baby baby smiech.gif x To trzeba mieć nie po kolei.:D:D:D

Gość gość
Nie po kolei to trzeba mieć żeby wyśmiewać tak normalne rzeczy :o O tobie to świadczy, nie o tej lasce

Gość gość
roukola 2016.01.20 Nie spdziewałam się, nie oczekiwałam, a tym bardziej nie wymagałam, ale kwiaty dostałam. W wyrazie szacunku, miłości, radości, w ramach sprawienia mi przyjemności po wysiłku, jakim był poród, tak zwyczajnie, aby było mi miło i przyjemnie. x Boshe.:D:D:D

Gość gość
A tu Otulinka daje popis kulturki: 28.10.2011] 22:43 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem z frajernia i k****ami nie nawyklam za duzo przebywac xxxxx 01:53 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem wiesz co? gdybym mogla bym cie zaaj**ala tak gdybys lekko spal x 01:56 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem i znajde cie pajaku,bede szukac dlugo bo suki ktore postawisz,na mojej drodze beda pluc,ale cie chuuju dorwe :D:D:D:D

Gość gość
Teraz priedolnięte krowy będą te same cytaty wklejać na każdej stronie. Polot i finezja jak się patrzy.

Gość gość
Szukaj dalej cytatow o kwiatkach i porodach, straszne rzeczy pewnie znajdziesz :D:D:D:D:D Ale sie broni zryty lepek, pewnie az czerwone to, to na twarzy z przejecia :D:D

Gość gość
Dziadek uruchomił archiwum.:D:D:D Tylko w majtki kupki nie zrób.Bo jak do wróżki dojdziesz.:D:D:D

Gość gość
Nie jestem dziadkiem i nie uruchomilem archiwum tylko pokazuje ci jak wygladaja naprawde kompromitujace cytaty :)

Gość gość
Ide, milo bylo zamieszac kijem w pisowskim goownie i poczytac wasz bol doopska hejterskie ulomy :D:D 🖐️

Gość gość
gość 2016.01.16 otulona_snem 2015.08.23 powrot jak rozumiem czyli odwiedziny? to tak jak poprzednicy spotalam sie po paru dniach z prosba o pozyczke 200 eu,to bylo w styczniu ( syn meza z poprzedniego zwiazku dorosly,pracujacy),nie oddal do dzisiaj a mial oddac po wyplacie pod koniec miesiaca,ba nawet sie na ten temat nie zajaknal od tamte pory "pozyczam" tyle ile nie zal mi stracic ,aha chcial w ogole 500 eu takze i tak wyszlo dobrze,ze na tyle sie nie zgodzilismy,bo bysmy juz tej kasy nie zobaczyli x otulona_snem 2015.08.23 on po prostu wyszedl z zalozenia,ze dla nas 500 eu to nic takiego,tak ludzie po prostu chyba mysla..ale niesmak pozostal i mowie nauczka na przyszlosc teraz gora 10-20 eu moge komus w PL "pozyczyc" bo tego mi w razie czego nie bedzie szkoda stracic na wieczne nieoddanie xxx I taka patologia ma czelność innych wyśmiewać :D :D :D Oczywiście ten, co im kasy nie oddał to syn Myrevina.

Gość gość
22:36 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem tylko fakt jest jeden,wredna k**wa ze mnie,charakter mam c***jowy,i jak jeden moment wyczuje ze cos mnie wk**wi to kasacja..

Gość gość
znam miejsce, gdzie przychodza umierac koty :D:D:D

Gość gość

Gość gość
Skąd wiesz,że nie oddał.Bo nie napisała o tym???

Gość gość
xxxx.I co w tym dziwnego,że dziecko ociąga się z oddaniem kasy?To ma być patologia?To Ty chyba życia nie znasz.Poza tym,powtarzam skąd wiesz,że dalej nie oddał?Nikt tu się Tobie nie musi z niczego spowiadać.A to,że łazisz za kimś po całej kafe i tropisz jego wpisy,to świadczy,że z Ciebie to jest dopiero chora patola.

Gość gość
otulona_snem 2006.11.02 meandra bardzo wspolczuje..najprawdppodobniej masz postawiona diagnoze" syndrom pustego jaja plodowego" a pobrano Ci wyniki hcg by porownac czy poziom gonadropiny kosmowkowej spada..a spada w przypadku ciazy obumarlej lub wlasnie symptomu pustego jaja plodowego..trzymaj sie cieplo powiem Ci na pocieszenie ze mialam taka sama diagnoze co Ty a po roku zostalam mama synka ktory ma w tej chwili juz 9 latusmiech.gif bedzie dobrze mimo ze teraz brzmi to jak kpina..ale trzymaj sie bedzie dobrze jestes moim blekitem wiatrem droga switem..K... xxx No to wg moich obliczeń Otulona ma już 19ltniego syna. Chociaż z drugiej strony pisała to o 18:33, o tej porze w tamtych czasach zazwyczaj była już nieźle dziabnięta, więc może to jej pijackie omamy po prostu były.

Gość gość
To cytat z piosenki debilu niedouczony.:D:D:D