Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanja30

Kiedy najwczesniej wyszły Wam 2 kreski na teście ciążowym?

Polecane posty

Gość Vanja30

Witam wszystkich. W tym miesiącu rozpoczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko. Bardzo bym chciała aby się udało, ale testy ciążowe troszkę mnie zbijają z tropu bo już 3-ci dzień z rzędu wynik negatywny. Fakt, że to dopiero 22 dc, ale nie widać nawet cienia cienia smutas.gif Cykle mam 28 dniowe. Wczoraj skończyło mi się trwające 3 dni brązowe delikatne plamienie. Trochę się nakręciłam, ale w niektórych źródłach czytam że nie powinno być brązowe, tylko bladoróżowe lub delikatnie czerwone aby można było nazwać je implantacyjnym :/ Kiedy najwcześniej wyszły wam dwie kreski?

Gość gość
A po co robisz testy od 19 dc? Nie widzę w tym sensu. ja test robiłam po tygodniowym spóźnieniu okresu -wcześniej nie widziałam sensu choć sie staraliśmy. skoro masz plamienia to możliwe że to zaburzenia hormonalne. Byłaś u gina?

Gość gość
Mnie dwie kreski wyszły pierwszego dnia kiedy powinnam dostać okres. jedna była bledsza ale widoczna.

Gość gość
Najwcześniej o 6 rano

Gość Vanja30
Ostatnio nie byłam u gina bo nie miałam potrzeby. Testy zaczęłam robić od 20 dc, na ulotce napisane że może już wykryć po 7 dniach od owulacji więc po prostu próbuję. Nigdy nie miałam plamień, ani jeden raz w życiu. W pierwszej ciąży też nie. Poczekam, zobaczymy.

Gość Vanja30
Dzięki w każdym razie za odpowiedzi :)

Gość gość
Ja robiłam testy jeden za drugim od dnia spodziewanej miesiączki. W pon zaczęłam i dopiero w sobotę wyszła ledwo widoczna kreska obecnie 17 tydzień

Gość gość
Bez sensu te testy.... Cykle 29 dni gdy owulacja była 14 lub 15 dnia 24 dc ultra czuły test wyszedl bardzo bardzo blady cień cienia. W sumie nirwiedzialam co toczy mi się nirprzywidzialo beta wskazała wczesna ciążę. Zrobiłam dlatego bo było prawdopodownienstwo że mam mieć przeswietlenie i jic hcialam sobie zaszkodzic ale normalnie to nie ma sensu wiesz ile jest poronien w okolicy terminu miesiączki.....

Gość gość
Jesteś taka nakręcona, że pewnie z rok nie będziesz mogła zajść w ciążę. Wrzuć na luz. Żadnych testów owulacyjnych, seks wtedy kiedy macie na to ochotę a nie z musu. Testuj najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. U mnie blada kreska wyszła w 29dc.

Gość gość luna
do vanja 30- a jakiej czułości robiłaś testy? 10 czy 25

Gość gość luna
u mnie dziś 20dc, też staram się o drugie dziecko, cykle ma 28 dniowe

Gość gość luna
ja w pierwszej ciązy zrobiłam test bete hcg dopiero tydzień po spóżniającej się @, ale miałam wtedy egzaminy na studiach i ze stresu myślłam ze się spóżnia a teraz jak starmy się z mężem o drugą jestem niecierpliwa i sama nie wiem kiedy testowanie ma sens?

Gość gość
Hey ,Ja zrobiłam tydzień po terminie planowanej miesiączki i od razu miałam 2 mocne kreski:) oprócz tego właśnie wtedy również zaczęły się mdłości, a wcześniej bardzo bolały mnie piersi wiec coś podejrzewałam ale nie chciałam się nakręcać. I też miałam plamienie brązowe tak z 5 dni w terminie okresu.

Gość gość
a jakie testy polecacie ,wiem ze 10 są najczulsze , ale np bobo test?

Gość gość
ze trzy dni przed miesiaczka, kreska była bardzo blada, jeżeli chodzi o sam test to obojętnie jaka firme mi dali taka robiłam,zrobilam ze 4 testy rózne

Gość gość
W ulotkach jest napisane ze po 7 dniach ale to malo kiedy sie sprawdza. Test jest wiarygodny w okolicach daty okresu, nie wczesniej. Mi nawet w dniu okresu wyszedl test negatywny a druga kreska pojawila sie jak powtorzylam dwa dni pozniej. Co do plamien to implantacja wystepuje okolo 10 dni po zaplodnieniu ,takze tez zazwyczaj krotko przed okresem.

Gość Vanja30
Witajcie dziewczyny, faktycznie trochę się pośpieszyłam i nie miało to sensu. Możliwe że mam jakieś problemy z hormonami bo tak jak nigdy nie miałam plamień, a teraz ich doświadczyłam to także bolały mnie piersi i dostałam okres w 24 dc. Trochę za wcześnie jak na mnie gdyż zawsze miałam regularne cykle. Nie warto się nakręcać, choć to czasem samo przychodzi. We wtorek idę do lekarza, zobaczymy. Mam nadzieję że nic poważnego się nie dzieje i w niedalekiej przyszłości nasz synek będzie miał rodzeństwo.

Gość gość
do vanja30- a może to plamienie implantacyjne czy to normalna @ u ciebie?

Mi test wyszedł pozytywny na 6 dni przed okresem. Dzien później miałam lekkie brązowe plamienie. Przypuszczam że implantacyjne bo towarzyszył temu tępy ból w prawym boku, jakbym jajnik. Co do nakręcania się to wiem jak to jest. My staraliśmy się rok, co miesiąc według objawów byłam w ciąży haha w końcu się podaliśmy, bez liczenia dni, robienia testów na parę dni po owulacji i udało się :)

Gość gość
do aine 002- a cykle masz28 dniowe?

15:17 Cykle mam 32 , 33. Dluzylo mi się czekanie na owulacje co miesiąc :)

Gość gość
Mi wczoraj test wyszedł w 26 dc, beta 173. Testy wykazują 7 ciążę od zapłodnienia a nie stosunku!!!

Gość gość
A ja implantacje ( tak przypuszczam bo miałam kilka kropel krwi )miałam 26dc.test robiony 30dc negatywny.Ginekolog kazał czekać 2 tygodnie.Co myślicie?