Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi dobrego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Tak SEX jest najważniejszy w związku pózniej zą dzidziusie i samotne kobiety po 30 stce szukającego normalnego faceta

Gość gość
zapomniałem ! a ruch-------acz dalej walonko uprawia z naiwnymi laseczkami do 30 stki które myślą że bedzie z nią na dobre i złe. przy pierwszej okazji jak się znudzi zacznie waląko z inną

Gość gość
15:15 To bądź *****czem i w*****aj jakas-mówiąc twoim językiem, a nie płacz na forum jak mały chłopiec :D

Gość gość
14.48 Co z tego że znalazłam jak nie moge z nim być:-(

Gość gość
Jakiś zdziwaczaly jesteś! To naturalne że ludzie którzy się kochają uprawiają seks. A wycieczki i podróżowanie poszerzają horyzonty, też nie wiem co z kolei w tym złego? Możesz rozwinąć temat?

Gość gość
Zjedz snickersa

Gość gość
Ale wulgarny jesteś, brrrr. I na dodatek masz skrzywione podejście do rzeczywistości. W sumie nie dziwię się że jesteś sam

Gość gość
Mózg ci rasuje? Naucz się wyslawiac po polsku. Poza tym to jak piszesz i co piszesz wiele o Tobie mówi... Niestety negatywnie.

Gość gość
15:33 Nie wiem kim jesteś, ale po tym co piszesz nie chciałabym cie na żywo poznać,

Wszystko o czym tu piszecie rozwiązuje "dopasowanie", to jest klucz. Tyle ile osobowości tyle będzie różnych przypadków zachowań w związku. Jedne są dla pieniędzy, inne dla seksu, inne z miłości, jeszcze inne dla dobra dzieci. Jedne się rozpadną, inne przetrwają. Wszystkie są wynikiem naszych decyzji, ktorych konsekwencje ponosimy lub spijamy śmietankę. Każdy szuka czego innego i coś innego oferuje. Wyzwiska i oceny pajaców na forum to wyraz ich bezsilności bo na ogół niewiele mogą zaoferować, a dostęp do internetu to największy ich życiowy sukces, i niech tak zostanie, bo czytanie ze zrozumieniem też ciężko przychodzi. Autorka tylko napisała czego jej brakuje, nie szuka byle kogo a niejeden chciałby jej to wmówić- wtedy miałby szansę.

Gość gość
16:12 Pi/pk/o , ciebie żadna nie chce i nie zechce :D :D

Gość gość
16:27 Dobrze napisane. Z resztą nikt nie chcialby być z kimś tylko dlatego że ten drugi nie ma wymagań i bierze pierwsze z brzegu, nie ważne czy to kobieta czy mężczyzna. A ci frustraci, cóż, tylko na forum mogą bezkarnie rzucać wyzwiskami, bo pewnie w realu to zwykli tchórze.

Gość gość
do bb art dziś Urwałeś się z MARSA Kobiety same wybierają i są same winne ! Lubią Hi menów , bajerantów, ogierów facetów którzy szybko podejmują decyzję HA HA HA tak szybko że są szybko również zdradzane i porzucane. Faceci powinni mieć cel w życiu ! TAK mają cel, zdradzić i porzucić jak znajdą lepszą laseczkę do seksiku

Gość gość
do gość dziś Ja byłem tchórzem bo zawsze się wycofywałem nie chciałem walczyć kobitki latały za fagasami którzy je zdradzali i bawili się ich uczuciami. Jak się nudziły, i były w traumie wpadały w ręcę a w zasadzie w penisa :-) kolejnego fagasa Teraz po przekroczeniu 30 tki dopiero pukają sie w głowę dlaczego pchały się w związki a tak blisko był taki fajny facet .

Gość gość
Bzdura. Te co szalaly za młodu mają już dawno rodziny. Fakt, są też po rozwodach ale szybko mają dugiega męża i nie są to jakieś pojedyncze przypadki. Te co się szanowaly, jak to mówicie brały jak leci aby nie wybrzydzac, albo do dziś są same bo te znajomości nie przetrwały albo w bardzo nieszczęśliwych małżeństwach, A kopnąc w d... potrafi tak samo bad boy, jak i taki wydawało by się cichy i spokojny, jak na horyzoncie pojawi się lepsza partia.

marigold_ Temat jest twój, więc zapytam nieśmiało czy należysz do tych co "szalały za młodu"(Wiem, nadal jesteś młoda :-)) Czy potwierdzimy, którąś teorię znawców samotnych kobiet?

Gość gość
Marigold to ja z 13:03. Czyli myślimy podobnie. Po prostu napisałam to, co obserwuję naokoło. Szkoda, że kiedyś nie wiedziałam tego co teraz. Może już dawno miałabym rodzinę. Kobiety i faceci, trzeba mieć wymagania i się cenić, inaczej nic z tego nie będzie. A takie zwiqzki na sile to tylko strata czasu. Abo ktoś pasuje albo nie.i nie ma co się do niczego zmuszac. A czy obecne samotne 30 czy 40 latki żałują, że kogoś odrzucily w przeszłości? Nie. Jeśli ktoś nie podobał się kiedyś, to nie spodoba się po 10 latach. Jedynie czego żałują, to już tego, że były za Mmalo przebojowe i nie wierzyly w to, że mogą być z facetem o danym zestawie cech, odpuszczaly, albo miały bardzo małe wymagania, a to na dobre nie wychodzi.

Gość gość
gość dziś Tylko częściowo się z tym zgodzę powiedzmy ze 50/50się zgodzę może przez to że jestem facetem i widzę problem z drugiej strony jak i mamy inne doświadczenia z ludźmi inaczej patrzy na te sprawy facet a inaczej kobieta. Ale wiem to prawda ze kobiety w pewnym wieku wolą drani a faceci zołzy (wiem śmieszne ale tylko pozornie) drań-zołza to pojęcia ogólne i można o tym sagę napisać Ogólnie wystarczy kilka razy wejść na wieksza imprezę czy dowolna duża grupę ludzi i spokojnie obserwować zachowanie kobiet i facetów . Widzimy kto na jakie cechy leci (złe słowo sory)kto ma powodzenie a kto jest jakby z boku ,zaraz napiszecie ze milczki czy zakompleksieni sa sami winni . Sytuacja radykalnie sie zmienia gdy sparzymy sie ostro na kimś nasz typ i poszukiwania zmieniają sie o 100% Kazdy ma jakieś tam wartości i zasady faceci inaczej patrza na to a kobiety inaczej . Bardzo dziwi mnie to myślenie kobiet które zazdroszczą innym kobietą to że miały ze rację, wybrzydzały miały wymagania zrozumcie jedno rodzaj męski ma kilka odpowiedników i dzieli się na chłopców facetów mężczyzn kazdy z nich inaczej patrzy na kobietę i innej szuka chłopcom podoba sie prawie kazda facetom którzy dziela sie na normalnych,kretynów, dupków ,drani(tu jest pewien problem dla innego faceta jeden będzie kretynem a dla kobiety bedzie fajny)im podoba sie kobieta przebojowa ,wyskokowa szczególnie te rozrywkowe i te które wybrzydzają . Mężczyzna patrzy inaczej on nie szuka kobiety jako takiej ale partnerki i rzadko zachowuje sie przebojowo w towarzystwie taki paradoks potrafi wyczuc to tylko prawdziwa dojrzała kobieta szkoda ze ich jest tak mało . Nie chcę nikogo obrazić szczególnie kobiet ,kiedyś wpajano nam to w rodzinie (darujcie sobie ze to stare czasy były nie o to biega)dziś kobieta by zmądrzała musi dostać solidnego kopa od życia sparzyć sie kilka razy by to zrozumieć co jest tak naprawdę ważne ,tylko jest juz za późno i ten mężczyzna mija ją i mamy tabuny fajnych kobiet z takim bagażem życiowym ze 9/10 mężczyzn tego nie łyknie . co do powrotów to znam kilka pierwszych miłości co po latach odszukały sie na nowo i sa szczęśliwi tylko trzeba siły na to. Ludzie z natury jak nie klękną nie upadną mocno to raczej nie potrafią przyznać sie ze popełnili błąd i odeszli lub porzucili kogoś

Nie zamierzam wdawać się w jakiekolwiek dyskusje z osobą, która mnie tu wyzywa, ponieważ są one zupełnie bezcelowe. Przeraża mnie poziom jej agresji i nienawiści, autentycznie niepokoi mnie, że takie osoby chodzą po ulicach. Zgłosiłam wszystkie te wypowiedzi, chociaż nie sądzę, żeby moderacja zareagowała, bo widzę podobne treści w kilku tematach. Szkoda zaśmiecać fajny wątek, w którym tyle osób w kulturalny sposób przedstawia swoje punkty widzenia. bb art, to jest bardzo osobiste pytanie, chociaż ładnie zadane i w dobrej intencji. Jeżeli kogoś to ciekawi, mogę powiedzieć, że nie szalałam, a wręcz przeciwnie - mam często poczucie zmarnowanych najlepszych lat. Byłam w długoletnim związku, który z czasem zamienił się w przyjacielski, a potem z różnych względów się rozpadł. Mam koleżeńskie kontakty z byłym i życzę mu szczęścia w nowym związku. Sobie również bym go życzyła. Nie zamierzam więcej wypowiadać się na ten temat, w każdym razie nie publicznie.

Gość gość
gość dziś CD Ktoś już napisał ilu ludzi tyle teorii i to jest prawda . Prawda jest jedna Kobieta musi być kobietą z nutką wariatki i zołzy tylko wiedzieć kiedy jaką być i nigdy nie zmieniać męzczyzny nie poprawiać jego nawyków czy zachowań a sprawić by sam sie zmienił i był przekonany ze to jego decyzja dla niej nigdy nie wymagać zmiany nie żądać ale to wyższa szkoła jazdy ja spotkałem tylko 1 taka kobietę w życiu była to moja babcia dziadek kochał ją nad życie pozdrawiam

Gość gość
18:22 To ja z 13:03 znowu, Chyba wypadłam że schematów, bo co jak co ale zawsze uciekłam od drani i podrywaczy. Nie ważne czy miałam 15 lat czy 30. A tych, których odrzuciłam, ani przezezchwile nie zalowalam, tzn tego, że z nimi nie chciałam być. No nie z musisz się na sile. Ale zalowalam, że nie byłam bardziej śmiała do mężczyzn, ktorzy mi sie podobali, bo uwazalam sie za zbyt brzydka i malo interesujaca.A teraz większość dawno zajęta i nici z tego.

Droga 13:03 :) Dziękuję za Twoje opinie. Ja też uważam, że zdrowy egoizm popłaca i że warto wyznaczyć jakieś nieprzekraczalne granice z szacunku dla samej siebie. Nie jest to łatwe, bo gdy jest się z natury ugodowym, szukającym kompromisu i dodatkowo w grę wchodzą uczucia, to często ten kompromis jest osiągnięty przede wszystkim własnym kosztem. Czasem po prostu trzeba tupnąć nogą. Ja bym w każdym razie chętnie poszła na jakiś kurs tupania :) Sama też piszesz, że za bardzo zamykałaś się w sobie, nie odważyłaś się na coś. Ale hej, może jeszcze wcale nie jest za późno? :)

Gość bb art
18:22 Tylko za kilkanaście lat, żebyś znów nie żałowała, że nie próbowałaś poderwać zajętego... :-)

Gość gość
Teraz to sobie znajdziesz mądrego inteligentnego. Dranie są już zajęci. Ja też zawsze byłem porządny. Teraz trochę tego żałuję. Odrobina szaleństwa jest potrzebna.