Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona to świetość, a kochanka to rozrywka i emocje

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 19:23 no co jeszcze wymyslisz wariatko?smiech.gif 3 godziny zarlas kolacje?smiech.gif twój maz siedzi u mnie i smiejemy się z ciebie v co to za wylogowana stara kurfa złodziejka cudzych kóta/sów? której nie stać na wolego faceta? xxxx To ta obłąkana pijaczka cierpiąca na delirium. :D Jak się zechla wariatka to ma zwidy, halucynacje i cudzych mężów widzi przy sobie. :D Właśnie ma kolejny atak :D

Gość gość
Dlaczego mężczyzna spędza święta z zoną a nie z kochanką? To proste. Bo kochanka spędza święta ze swoją rodziną, z mężem i z dziecmi. Wy myslicie że to wolne kobiety są kochankami? Rzadko. Zonaty wybiera kobietę zamezną, z ktorą nie będzie mial problemow. Mądra kobieta robi tak samo, nie weźmie sobie na kochanka faceta wolnego i tyle w temacie. Bardzo czesto są to ludzie o ktorych cokolwiek wiemy, bo chcemy miec pewnosc ze kandydat nie da nam w prezencie jakiegos syfa. I przewaznie zdradzają ludzie ktorych byscie o to nie podejrzewali. Pozdrawiam. Zona i kochanka

Gość gość
Te wolne to jakiś dramat. Święta, kolacja, rodzina a tej się ****ać chce i jakiś szał c**y odstawia.

Gość gość
Taaa bo swieta z zona spedza to juz dowod milosci do niej :D Kazdy swieta spedza z rodzina. Przeciez nie powie kochana zono te swieta spedze z kochanka !A to co ma w glowie to juz inna bajka i co czuje w te swieta. Kobiety jakie wy jestescie glupie! Jak nisko trzeba upasc zeby w zdrady meza tak sobie tlumaczyc. Ale zwykle robia tak zony ktore sa zalezne finansowo bo same by nie przezyly. Te co maja dobra prace odchodza natychmiast i nie szukaja tlumaczen i usprawiedliwienia na zdrad

Gość gość
Czasem mam wrazenie ze po zdradzie mezusia to zwykle zony wiecej tlumacza niz sami mezowie;) oni zdradza maja wszystko w d***e a zona lata i tlumaczy wszystkim ze on kocha ze to tulko zla kochanka byla :D

Gość gość
Nieźle cię p****ało. Teraz to twoja misja czepiać że żon ? Przydupasie odczep sie haha

Gość gość
Niektóre zdradzane żony czepiają się w Internecie nawet tych żon, które nie są zdradzane. Jak jakaś kobieta nie jest zdradzana, to zdradzana żona nazwie ją kochanką. Nie zapyta, czy jest kochanką. Ona to wie.

Gość gość
Żałosna jesteś. Nie potrafisz się z łaski swojej odjebać od spraw małżeństwa ? Ty jesteś obcą osobą więc wsadź ten swój wścibski ryj we własną dupę. Kopnął cię w dupę i jeszcze tam węszysz.

Gość gość
23:57 Jesteś tak umęczona i zmanipulowana przez męża, że nawet jak wchodzisz na to forum, to opluwasz nieznane sobie osoby i wyzywasz od wścibskich ryjów. Tak się do Ciebie odzywa mąż, gdy nikt nie patrzy? Nazywa Cię wścibskim ryjem? To są pytania, ja tego nie wiem. Zachowujesz się jak ofiara przemocy, która broni swojego oprawcy.

Gość gość
to się nazywa syndrom sztokholmski :D ona głupia go jeszcze tłumaczy a ten dyma na boku :D buahahah głupia tzipa

Gość gość
nie To się nazywa SKRAJNA GLUPOTA :D

Gość gość
gość wczoraj Wy tak laski hejtujecie te kochanki, ale to takie same kobiety, jak i wy z tym, że coś im nie tak poszło i nie tą drogę wybrały. x Nigdy nie stawiaj znaku równości miedzy żoną a ku/rwą na godziny xxx A jak czyjaś zona jest jednocześnie czyjąś kochanką?

Gość gość
Jak tam wariatko cierpiąca na delirium dalej widzisz mojego męża koło siebie? :D

Gość gość
dziś musisz być zdesperowana do granic możliwości skoro widzisz zdradzoną żonę w każdym wpisie nie po twojej myśli. każdy kto ci dosra na forum jest zdradzoną żoną nawet ten co żoną nie jest. co żonaty nie dał zaciągnąć się w krzaki bo się spieszył do żony? faktycznie jesteś typowym przykładem skrajnej głupoty i masz wielkie szczęście że to jest tylko internet a ty anonimowa bo w realu za takie pomówienia miałabyś już dawno ryja do operacji plastycznej.

Gość gość
A jak czyjaś zona jest jednocześnie czyjąś kochanką? xxx A co twój mąż na to, ze mu się żona ku/rwi?

Gość gość
Może jej mąż też wyzywa na forach facetów i broni żony, że tamten ją zmusił? Ale święta z nim spędziła, czyli tylko jego kocha? :D:D:D:D:D

Gość gość
Hehe wybrażacie sobie , że jakiś facet by sobie na to pozwalał by żona waliła go po rogach i usprawiedliwał to tym, że skoro na święta była w domu, to go kocha? ;)

Gość gość
8:56 Według ciebie koorffienie się to to samo co anonimowe wmawianie komuś zdrady? To ty powinnaś jak najdłużej siedzieć w psychiatryku :D

Gość gość
Nie nazwałbym kochanki ku...ą Często jest tak, że oni są w nich zakochani z wzajemnością. Chodzi o tych dobrze zapowiadających się mężczyzn. O których nikt, nigdy nie powiedziałby złego słowa. A ci, którzy zdradzają na potęgę..o nich szkoda gadać. Nie bylam kochanka , ale jestem kobietą w której żonaty facet jest zakochany od kilku lat. Wiem to od niego. Widzę jak patrzy, jaki jest dla mnie: pomocny, nadzwyczaj miły, delikatny a jednocześnie trzyma zdrowy dystans .

Gość Zdradzony maż
8.41 odczep się od 7.43! Latał ten kochanek za nią jak wściekły, dobierał się w krzakach, to co miała zrobić ?! Ale święta ze mną spędziła czyli mnie kocha i nie wpieprzaj się nam do związku!

Gość Zdradzony mąż 2
Przyczepi się taki do spódnicy mężatki i czołga się za nią żebrząc, żeby go przeleciała raz na jakiś czas w krzakach, czy w ciemnym kącie. Jak wryj nie zarobi, aż się krwią zaleje, to nie zrozumie męsmka dzifffka. Walić w mordy głupiemęskie koorfy, bo się inaczej nie odczepią

Gość gość
10.13 i 10.22 ty jesteś chora psychicznie. :D Znów dostałas rozdwojenia jaźni. :D Twoja życie to wegetacja na tym forum a o mężu to możesz tylko pomarzyć wariatko. :D Żaden facet nie zwiąże się z psychiczną kurwą cierpiącą na delirium.:D

Gość gość
Takie same są kochanki. Przyczepi się to i zagaduje, zaczepia. Wymyśla jakieś problemy oczekując pomocy.

Gość gość
A ja mysle ze nikt sie do nikogo nie przyczepia. Po prostu do tanga trzeba dwojga . Skoro dwoje chca romansu to go maja i tyle. Kochanka ma wlasny rozum i maz rowniez.

Gość gość
10.43 Dokładnie .

Gość gość
Obłąkana wariatko jak tam dalej widzi mojego męża koło siebie? :D

Gość gość
żonaty ją wyśmiał gdy latała za nim to szału dostała wlazła na forum żeby wyładować frustracje :D:D:D:D:D

Gość gość
Nie nazwałbym kochanki ku...ą Często jest tak, że oni są w nich zakochani z wzajemnością. xxxxxxxxxxx Co ty znów bredzisz, nikt się w tobie nie zakochał. Zostawił cie samą w święta oraz w sylwestra i ma cię w dopie a ty dalej czekasz licząc na cud.

Gość gość
gość 10.50, 10.55 itp (wszystkie posty z wyzwiskami) to porzucany kochanek :D:D:D Lata teraz jak wściekły po forum i porządnych mężów wyzywa, a święta spędził sam jak palec hahahaha, bo moja żona mnie wybrała a nie tego pajaca, co się jej spódniczy uczepił :D

Gość gość
11.00 Bredzisz dziewczyno. My nigdy nie byśmy razem.