Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona to świetość, a kochanka to rozrywka i emocje

Polecane posty

Gość gość
wczoraj zacznij w końcu leczyć ten chory łeb pustaku skoro mężczyzna jest dla ciebie zdradzoną żona. turlaj dropsa obrzydliwa k***o śmierdząca psim gownem

Gość gość
Co za obłąkana kur/wa tu majaczy i każdego wyzywa. W*********j cuchnąca dzi/wko w podskokach do psychiatry. Jego żony tu nie ma ułomny kaszalocie bez honoru i godności, co czołga się za żonatym. Facet nawet splunąć na to nie chce, a dzi/wka histerii na forum dostaje.

Gość gość
No cóż..nie zawsze małżeństwo jest gwarancja szczęścia. x Ale jego małżeństwo jest szczęśliwe dlatego facet ma w dopie ciebie i twoje chore zagrywki i stąd twoja histeria na forum nic warta prostytutko

Gość gość
8:22 nie każdego tylko ciebie y****y kaszalocie na co miesięcznej wypłacie męża:D Wypiertalaj do garow stara k***w/ko bo maz nie będzie dłużej taki poblazliwy i w********i cie z chaty za te opiertalanie sie. Jesteś dla niego wrzodem na doopie i czym prędzej wykitujesz tym on szybciej będzie szczęśliwy ze swoja młoda śliczna kochanka. Jesteś jego przydoopasem który Noe pozwala mu być szczęśliwy wiec albo on wyje,ie jakimś kamieniem w ten brzydki smierdzacy łeb albo wsadzi do psychiatryka. SStara,brzydka,k****a ktora nie ma żadnych aspiracji oprócz wysrania kolejnych bachorow i ugotowania obiadu :D jesteś zalosna. Wiesz ze taka jest prawda. Cala kafeteria się z ciebie przyglupie śmieje maz z kochanka tez a ty myślisz ze pana Boga za nogi zlapalas hahahahaaa To ze teraz znowu mnie zwyzywasz nic nie zmieni :( jesteś sfrustrowana i umieczona życiem łajdaczka. Nie dziwie się ze maz cie zdradza bo gdyby było inaczej to Noe wkurzalabys się tak :) ale szczekaj dalej :D posmiejemy sie :) No slucham :D haha

Gość gość
9.47 Pytam po raz kolejny chcesz się tchórzliwa kurwo młodociana spotkać w realu zarówno ze mną jak i moim mężem, oraz dorosłymi dziećmi, które tu wyzywasz? Dostaniesz psychiczna dziwko taki wpierdol, ze ci łeb do trumny nie będzie pasował i pójdziesz z płaczem do swojej matki starej meliniary, co cię wychować nie umiała. Na utrzymaniu to jesteś ty debilny pomiocie prostytutki. W przeciwieństwie do ciebie pusta dziwko ze slumsów każda żona ma własne pieniądze i często własny dom/ mieszkanie jeśli nie ma rozdzielności w małżeństwie, ale skąd może o tym wiedzieć takie dno moralne z nory jak ty, gdzie od pokoleń tylko kurwy na dopie zarabiają, żeby z głodu nie pozdychały. A wypierdolić to może ciebie menel w krzakach tak jak twoją starą pierdolili dotąd, aż ciebie przygłupie wysrała, a później każdy zwiał :D

Gość gość
dziś wrzodem na dopie to jesteś ty koorffo czołgająca się za żonatym który nawet splunąć na ciebie nie chce. w*********j zdziczała dziffko smierdząca do burdelu. tam twoje miejsce a nie wśród ludzi cywilizowanych na forum

Gość gość
Je/bn/ię/te ku/rwi/szcze cierpiące na delirium wciąż szaleje. :D Psychiczna szmaciaro dalej widzisz mojego męża przy sobie? :D Weź rozpęd i z całej siły je/bn/ij w ścianę tym pustym łbem to zrobisz przysługę społeczeństwu. :D

Gość gość
Je/bn/ię/te ku/rwi/szcze cierpiące na delirium wciąż szaleje. :D Psychiczna szmaciaro dalej widzisz mojego męża przy sobie? :D Weź rozpęd i z całej siły je/bn/ij w ścianę tym pustym łbem to zrobisz przysługę społeczeństwu. :D

Gość gość
No dawaj tchórzliwa k***o pomiocie prostytutki to pośmiejemy się z ciebie. :D Coś tak nagle ryja zamknęła? Wlazło to no nory i ujada jak dzikus. Weź rozejrzyj się wokół siebie to może znajdziesz jakiegoś badyla. Nadziejesz się to ci ulży śmierdzielu. :D

Gość gość
peesda k***e swędzi bo od dawna nie ******* każdy się brzydzi to szału dostaje na forum. turlaj dropsa k***o

Gość gość
Kochanki żonatych to najgorszy sort kobiet to podłe zmije

Gość gość
11:20 Ty się nazywasz kobieta? Z takimi słowami? Matka dorosłych dzieci i zona? Wolne żarty.

Gość gość
I chyba matka nauczyła cie takich slow? Powinnas się wstydzic.

Gość gość
haha :D i co nędzna q***ino?:D zabrakło języka w genie i schowalas się do smierdzacej nory?:D hahahahaha

Gość gość
No co jest k***o tchórzliwa chcesz się spotkać i wpierdziel dostać? Szykujemy się na ciebie, miej się na baczności d***** j*******a. :D

Gość gość
Co za patologia !Masakra!

Gość gość
podaj szajbusko adres to będę tam szybciej niż myslisz

Gość gość
wczoraj nie nazywam się kobieta głupia d***** i nie jestem matka ani żona. turlaj dropsa k***o

Gość gość
Bzdury. 14 lat temu mój obecny mąż, zostawił dla mnie była już żonę. Nie ma reguły.

Gość gość
10:35 stara kur/ewko nie zmieniaj tematu :D Co strach cie oblecial?:D dawaj adres to przyjade z moim kochankiem i tak ci nayebiemy ze własna matka meliniara osrana cie nie pozna

Gość gość
Nie dziwie się osrany niedoyebie ze maz nie chce roochac takiego truchła jak ty :D stara brzydka oblakana qurewka z delirium która majaczy całymi godzinami na kafe a maz roocha kochankę. Wypiertalaj do gadów garkotluku :D hahahahhah

Gość gość
Japonia, 〒468-0014 Aichi-ken, Nagoya-shi, Tenpaku-ku, Nakahira, 3 Chome−2702, グランドールS Czekam:)

Gość gość
tchorzliwa dzi/wka hahahaha wiedziałam ze peniasz. Kozak w necie peezda w świecie jak to mowia. Ale nie dziwie ci się,bo jakbym cie spotkała to z mordy zrobilabym ci lewarek

Gość gość
szczerze to tez wiedziałam ze nie wstawi prawdziwego adresu :D

Gość gość
To jest moj prawdziwy adres kretynko:) wstawiłam go bo na 200% wiedziałam, że piz/da z ciebie i z mordy cholewe robisz;)

Gość gość
No czekam na ciebie piz/do i twoich przydupasów :):):)

Gość gość
daj prawdziwy adres opasla swinio :D Jeszcze bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu ze trzesiesz gaciami :D Przed taka gowniara jak ja???:D buahahhahaha żałosne badziewie

Gość gość
no :o stara baba boi się gowniary...:o kobieto,daj juz sobie siana. Nie widzisz ze robisz z siebie pośmiewisko?

Gość gość
日本、〒468-0014 愛知県名古屋市天白区中平3丁目2702 グランドルS

Gość gość
待ってるアホ!haha