Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce utrudniać mężowi rozwód czy nie mam godności?

Polecane posty

Gość gość
Pocałuj mnie w d**e k***o co nadaje z psychiatryka ahahahahahaha

Gość gość
sama żryj g****o ściero z budy, kto cie dziwko z piwnicy wypuścił? chcesz wp*****l?

Gość gość
ale że kto nadaje z psychiatryka? kiełbasa, czy ta co widzi ciągle kiełbasę? obydwie jesteście zj****e na umyśle

Gość gość
jeszcze ołtarzyk sobie postaw vel kielby w szafie i zacznij ja czcić bo ci udowodniła ze masz męża który tak doprawia ci rogi ze rysujesz nimi sufit tępa rogaczko na wygnaniu :D Maz ci nasila na gebe a ty powieszenie ze deszcz pada:D alala zloty deeszcz :D Bękarty z mamusi muszą być zadowolone oj muszą :D Ja się odpiertole od cudzej kasy wtedy jak ty odpiertolisz się od kasy mezulka i ruszysz to tłuste smierdzaca doopsko do roboty przydoopasie co uczepil się faceta który cie nie kocha i czeka tylko by czmychnac gdy nie patrzysz :D

Gość gość
ty jestes k***a walnieta

Gość gość
swiat wedlug kiepskich?co za patole.!

Gość gość
jak tu dobra komedia :D gdzie jest ta wyszczekana łachudra od kiełbasy?

Gość gość
tu nie ma żadnej kielby. Ta zdradzona babka ciągle ja widzi na wszystkich tematach i wszystkim wmawia ze nią jest.

Gość gość
bekarty to chyba twoje bo moje sa z prawego loza sciero

Gość gość
ta co wszędzie widzi ta kielbe to się do jakiejsc nory chyba schowała i ujada bo maz do niej zadzwonił ze nie wróci na noc ^^

Gość gość
autorka na pewno nie ma pracy ani wyksztalcenia. zostanie sama z dziecmi na lodzie.

Gość gość
mowilam ci tania qurewko ze nie mam dzieci,jestem na nie za młoda. Z prawego łoza:D Buahahahahaaaa

Gość gość
heheh good joke, rozklapiocho. idź zobacz czy mąż nie próbuje oknem spierdolić

Gość gość
OOo stara chyba polazla bękarty przebrac bo się zesraly :D czekany co jeszcze napiszesz psycholko?:D

Gość gość
Pośmiać się można, ale żeby śmiercią grozić to trzeba mieć spermę zamiast mózgu. Pójdziesz siedzieć za to, Ty i twoje smierdzonce bękarty szmato!!! Męża szkoda, jeśli nie wymyślony.

Gość gość
autorka napisala prowo,a wy sie zrecie jak psy,ale jaja..

Gość gość
polecam tu w wyszukiwarce wpisać "kiełbasa" ta poyebuska w każdym poście grozi, że przyjedzie i ją zabije, razem z mężem, który jest pewnie nieświadomy co jego szczurzyca z kanału odp*****la na forum :D

Gość gość
i spiertolila :D jak zwykle :D poczekaj koorewko jeszcze cie znajde ! ajajajajja :D

Gość gość
o kur...:o ta łajza siedzi tu od 2015r i wszędzie widzi kielbe? :o nieźle masz dekiel zryty! Gdzie one się z ta kielba poznały?

Gość gość
Ty jesteś jakas popiertolona!:o ja sobie jaja robię a ty siedzisz tu od 2015r i jej szukasz????:o Do psychiatry,natychmiast

Gość gość
Chyba leki przestała brać w 2015 i sobie ofiarę znalazła :D

Gość gość
głupia zdzira polazla. Niedługo znowu jakieś prowo zalozy

Gość gość
where are you happy wife? poszłaś męża związać, żeby nie uciekł?

Gość gość
Znów nawijasz sama ze sobą wariatko co nadaje z psychiatryka? :D

Gość gość
To jest prowo obłąkanej zdziry co nadaje z psychiatryka. od kilku lat zakłada durne tematy i kłóci się sama ze sobą :D

Gość gość
Jak facet nie jest szczęśliwy w związku to szuka na boku, pisze z innymi. Po pierwszym takiem zdarzeniu kiedy go przyłapała na pisaniu z inną kobietą powinna zapalić się jej czerwona lampka, że coś się dzieje złego. Jak facet szuka to znajdzie. Jak zechce odejść i się rozwieść to żadna siła ani dzieci go nie zatrzymają. Ona nie pracuje to on będzie płacił alimenty na nia i dzieci. Z dwójką dzieci to raczej kogoś na stałe i na poważnie ciężko będzie znalesc. Za parę lat jak dzieci będą duże po 18 lat to już łatwiej. Zmarnował jej życie żenić się z nią. Jak kobieta łapie na tyłek faceta to tak to się kończy. Albo w końcu facet odchodzi albo zdradza i się z tym nie kryje.:( :( :( Najlepiej jak facet bardziej kocha w związku i bardziej mu zależy wtedy nosi kobietę na rękach. Jeśli jest odwrotnie to kobieta jest na straconej pozycji dlatego nigdy nie warto narzucać się facetom. Jak mu zależy to się ma starać. Jak mu nie zależy to się nie stara i lepiej dać dobie spokój bo na dłuższą metę i tak będzie klapa. :( :( :(

Gość gość
Aż tak ci ciężko przyjąć do wypłowiałego mózgu, że piszę tutaj kilka osób?

Gość gość
zawsze w tych tematach wyzywa jakąś żonę. Kiedyś wyzywała Jowitkę, a teraz to już jej się wszystko pomajtało i wyzywa po kolei każdego jak leci, bo jej się wydaje, że tylko jedna osoba z nią pisze - żona tego do którego tak wzdycha. Ten żonaty facet to chyba jest psychiatra z wariatkowa w którym ją trzymają.