Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce utrudniać mężowi rozwód czy nie mam godności?

Polecane posty

Gość gość
to nic dziwnego że zwariowała hahahaha

Gość gość
buhahaha

Gość gość
a ty co wariatko z rozdwojeniem jaźni nie potrafisz napisac jednego komentarza tylko nababrasz zawsze 10 takich samych :D Nie ważne na co zlapalas mówisz?:D Czyli się przyznajesz ze na tego osranego dzieciora? :D i tak wiedziałam. Kto ci tępa strzało na opowiadał ze on odejść od ciebie nie chce? Mi mówił co innego :D Ale nie dziwie się ze naradzie siedzi cicho,chce cie postawić przed faktem dokonanym bo skoro ma się taka wariatko za zone to można wszystkiego się spodziewać hahahahhahaha

Gość gość
Zapamiętaj sobie ku/rwo, ze będzie rozwalone każde twoje provo w którym próbujesz pogrążyć/ ośmieszyć niewinną żonę.

Gość gość
7:49 do kogo ty to piszesz psycholko z urojeniami? :D

Gość gość
Do ciebie głupia bladzio :D Możesz mi naskoczyc :D Turlaj dropsa smierdzaca rozwodko :D

Gość gość
Twój zaraz były maz mi mówił ze nie chce brać bekartow:D możesz sobie je w doope wsadzic tam skąd przyszły hahah

Gość gość
Rozumiem,jakiejś gowniarze się nudzi i robi sobie jaja. Ale żeby dorosła kobieta 24/24 wyklocala się tutaj na forum to jakąś zenada. Masz ty kobietom dom? dzieci? Nie musisz przypadkiem posprzatac? No nie dziwie się ze maz nie chce z toba buc,tez bym nie wytrzymała :o

Gość gość
07:50 pogrążyć? Ty sama się pograzasz przyglupie :D wypierz osrane gacie męża bo obiadu Nie zostaniesz :D hihihi

Gość gość
maz jej na morde szcza a ta mówi ze deszcz pada hahahaha :D ja piertole nie mogę xD

Gość gość
Nie ważne na co zlapalas mówisz? Czyli się przyznajesz ze na tego osranego dzieciora? x Osrany dziecior to jesteś ty i do tego upośledzony umysłowo :D Każda normalna matka przyznaje się do swojego dziecka, tylko twoja stara prostytuta mówi wszystkim, ze ty jesteś jej robolem. :D x i tak wiedziałam. x Co ty możesz wiedzieć debilko, jak ty mnie na oczy nie widziałaś. Ach przecież ty masz zwidy i halucynacje jak się spóźnią z lekami w wariatkowie. :D x Kto ci tępa strzało na opowiadał ze on odejść od ciebie nie chce? Mi mówił co innego x To znów tępa strzało będziesz mu pisała ten pozew rozwodowy? :D Uważaj, bo do reszty oszalejesz i z psychiatryka nigdy nie wyjdziesz. :D

Gość gość
no gdzie się schowalas znowu? :D wylaz ze smierdzacej nory i podejść to ci natrzaskam po tym głupia ryju to może zmadrzejesz :D Chociaż nie...jak maz cie patelnia napiertalal to i tak taka sama głupia zostalas jaka bylas buahahahaha :D :D :D :D :D a maz mówił ze lubisz jak cie napiertalal po ryju,to prawda?:D w zimę zapiertalasz w okularach przeciwsłonecznych bo masz limo pod okiem :D

Gość gość
gość dziś Do ciebie głupia bladzio Możesz mi naskoczyc Turlaj dropsa smierdzaca rozwodko xxxxxxx haha do mnie bredzisz śmierdzący tłumoku. no to nieźle ci się gowna wymieszały w łepetynie bo ja ani dzieci nie mam ani rozwódką nie jestem. idź się leczyć wariatko :D

Gość gość
Wiem kim jesteś :D stara umeczona baba z która maz chce się rozwieść dlatego tak nienawidzisz kochanek ;) Bo gdybyś nie miała nic wspólnego z tematem to byś tu nie ujadala jak poy****a tylko miała w doopie. Proste?:D Na ch.j zlapalas go na bękarta skoro wiedziałam ze cie nie kocha? Nic się nie nauczylas

Gość gość
haha do mnie bredzisz śmierdzący tłumoku. no to nieźle ci się gowna wymieszały w łepetynie bo ja ani dzieci nie mam ani rozwódką nie jestem. idź się leczyć wariatko smiech.gif x Tak tak:D pisalas juz ze masz bękarty :D Teraz przykład na mamcia sie nie przyznaje? Nawet do bekartow? To na ch.j żeś je wysrala?

Gość gość
A mi się wydaje ze ta babka jest rozwódką która maz kopnął w d.PE. Zgadza się?

Gość gość
Jesli chcesz wiedzieć czy warto o niego walczyć czy lepiej odpuścic, czy to co on czuje do innej kobiety jest pawdą , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i na pewno pomoże Ci w podjęciu mądrej decyzji. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
8.07 a o tobie wszyscy mówią, ze jesteś darmowa obciągara i jak się uczepisz zębami nogawki faceta to się czołgasz za nim nawet po śniegu i błocie dlatego każdy przed tobą ucieka ile ma sił w nogach. tylko to forum ci pozostała debila bladzio :D

Gość gość
Twoje dzieci musza być z cienie dumne :o ja pier... zabilabym się własną pięścią jakby ktoś taki był moja matka

Gość gość
hahaha tozdecyduj się w końcu tłumoku kim ja jestem stara umęczona baba co ma dzieciory czy rozwódka hahaha

Gość gość
08:16 Pudło głupia krowo Nigdy nie byłam kochanka

Gość gość
08:19 różne osoby tu pisza wariatko. A ci się zdaje ze tylko ze mną piszesz:D wytrzeźwiej stara alkoholiczko :D

Gość gość
szmaciaro jetem tym facetem za którym tak latałaś i mu pozew rozwodowy napisałaś hahaha

Gość gość
A to ze będziesz rozwódką to tylko kwestia czasu :D

Gość gość
8:15 kopnął w dope to ciebie żonaty :D

Gość gość
08:20 Znowu pudło wariatko majaczaca :D twój facet siedzi u mnie i smiejemy się z ciebie hahaha

Gość gość
napisz mi jeszcze ze 100 takich pozwów to obiecuję że nie wyrzucę tylko wezmę na rozpałkę w piecu ahahahahahahahah

Gość gość
08:22 tobie wariatko nadal się wydaje ze piszesz z jedna osób:D Czy może wszędzie widzisz kochanki?:D Kochanka tu!kochanka tam! Twoja stara jest pewnie kochanka twojego męża?:D ahahahha

Gość gość
8:24 Znów widzisz czyjegoś faceta koło siebie :D i nie jest to tym razem mój mąż? Zaraz podadzą ci leki w psychiatryku to i facet zniknie. :D:D:D

Gość gość
na rozpalke...:) oj koncza ci się teksty nieudacznico...Juz nie jesteś taka do przodu:( siedzisz i trzesiesz gaciami bo maz chce w ten osrany zad kopnąć w końcu :(