Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów dlaczego od wczoraj nie odniosłeś się

Polecane posty

Gość gość

Do tego co się dzieje w Namysłowie?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Daj linka idioto do tego tematu bo skąd mam wiedzieć jaki ty temat założyłes może chodzi ci o te składowiska odpadów komunalnych które są nazywane bombą ekologiczną i że z nowu przez to jest afera z tym związana czy o co ci chodzi daj linka ja w przeciwieństwie do ciebie nie siedzę na kafe 24/h na dobę jak ty...

Gość gość
No i co łyso ci? Haha nie dam linka narazie poczekam jak się kompromitujesz tym, że NIC nie wiesz.

Gość gość
O co ci chodzi daj linka s*********e j****y

Gość gość
No o tym mówili w TVN INFO co napisałeś i dlaczego się nie odniosłeś wczoraj do tematu?

Gość gość
Była obszerna relacja w TVP INFO na temat Namysłowa a ty NIC nie wiesz.

Gość gość
Bo goofno mnie to obchodzi ps myślisz że wszystko co się dzieje w Namysłowie mnie koorfa obchodzi tak? To się grubo mylisz głupku nie obchodzą mnie te odpady komunalne ps i ciekawe co ja mam z nimi wspólnego ps ty jesteś takim samym odpadem komunalnym jak te Namysłowskie odpady głupku ps nie odniosłem się do tematu bo nie widziałem tego tematu głupku rozumiesz bo ja w przeciwieństwie do ciebie nie siedzę na kafe 24 /h na dobę daj linka to się odniosę

Gość gość
Nie spłycaj, że odpady, tylko w beczkach trzymacie w Namysłowie trujące substancję, które są szkodliwe dla wielu regionów.

Gość gość
I to głupku jest ta wioskowa czystość. Ahahah

Gość gość
Widzisz idioto jak mało wiesz haha, ale kompromituj się dalej. 🖐️

Gość gość
A 13:03 a czy ja trzymam odpady w beczkach? Durniu tak? To się mylisz goofno mnie to obchodzi pretensje miej do tych kretynów co tak robią głupku ps i zrozum że nie mam z tym nic wspólnego i sam wpadnij do tej beczki i niech cię tam zamkną ps Namysłów to nie wioska tylko miasto po pierwsze a po drugie nie oglądam telewizji już od 2 tygodni bo zeszła na psy a po trzecie ja od dawna nie oglądałem wiadomości w telewizji bo nienawidzę wiadomości po drugie po trzecie nie słucham radia bo nienawidzę a po czwarte tvp nie oglądam Zwłaszcza tvp info ps skąd niby o tym wiesz skoro kiedyś pisałeś że nie masz telewizora i nie pisz ze nie pisze z jedną osobą bo doskonale wiesz ze pisze z jedną osobą...

Gość gość
I jeśli myślisz że wszystko co się dzieje w Namysłowie mnie koorfa obchodzi to się mylisz akurat te beczki odpady komunalne afery mnie nie obchodzą i goofno mnie to obchodzi

Gość gość
Up