Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

95 kg .. co robić?!

Polecane posty

Gość gość

Witam dziś stanęłam na wadze.. Przyznam się że ostatni raz to zrobiłam przed świętami.. Jestem w szoku z 87kg przytyłam do 96 kg.. Jak to szybko zrzucić?! Dodam że mam 168 cm oraz mam 20 lat.

Gość gość
Hej, mi już niedaleko było do 90 więc wiem co czujesz... Myślę, że powinnaś na początku zrobić podstawowe badania, ponieważ, jak sama mówisz wzrost nastąpił dość szybko. Być może masz problemy z tarczycą lub coś innego szwankuje Ale jeśli to tylko przez obżarstwo, to trzeba coś z tym zrobić ;)

Gość gość
Mam skłonności do tycia od dziecka. Przyznam się do obżerania :( jak to naprawić?

Gość gość
usiądź i porozmawiaj sama ze sobą. Może wyda ci się to śmieszne, ale to bardzo ważne. Musisz wiedzieć, że robisz to nie tylko dla sylwetki, ale też dla zdrowia. Jesteś młoda i pewnie myślisz, że to ciebie nie dotyczy, ale waga jaką masz to już choroba. Jest to choroba cywilizacyjna, która w przypadku nieleczenia może powodować inne: cukrzyca, nadciśnienie, miażdżyca, zawały, udary, z bardziej przyziemnych to nawet bóle stawów (wiem coś o tym). nie myśl, że cię starszę, po prostu przekazuję ci swoją wiedzę i dzielę doświadczeniem. kiedy już podejmiesz decyzję, że chcesz schudnąć, nie stawiaj sobie wygórowanych celów, jeśli chcesz to mogę podpowiedzieć ci jakie powinnaś podjąć dalsze kroki. wyliczyć bmi, ppm, cpm i tym podobne

Gość gośćmagda
kupić pregnyl, rozrobić i stosować przez 21 dni w tym czasie jeść 500 kcal i bardzo dokładnie trzymać się zasad! schudniesz to co przytyłaś to się nazywa dieta hcg, poczytaj o tym

Gość gość Lena
nie martw się tylko bierz się za siebie żebyś nie przekroczyła 100kg bo się załamiesz ! Zrób badania żebyś nie zaszkodziła sobie dieta i tak jak już tu pisano poukładaj sobie w głowie. To jest najważniejsze !!! Słynna jest teraz dieta post dr Dabrowskiej max 42 dni postu na którym jesz same warzywa i owoce. efekty piorunujące !!! efekty podobne możesz mieć na HCG. Stosuję od 2 tygodni. Mam -6,5kg !!!! Dieta 500kcal + HCG kupiłam tu http://allegro.pl/hcg-tabletki-homeopatyczne-super-szybki-efekt-i6712995514.html?reco_id=f1305921-f538-11e6-b866-023c0ecdcba5&ars_rule_id=201 nie chodze głodna a co najważniejsze chudne !!!

Gość gość
autorko napisz na cwiczzdrowo@gmail.com udziele c***are porad ;)

Gość gość
autorko napisz na cwiczzdrowo@gmail.com możesz pogadać z naszym dietetykiem który od którego uzyskasz porady ;)

Gość gość
miałam ogromny problem z zrzuceniem wagi aż natrafiłam na ten poradnik: http://dieta-lux.pl/39688 9 kilo w 2 miesiące mniej !!! Polecam bo tego nie znajdziecie w internecie od tak !!!

Gość gość
:) Mam dla Was propozycję :):)

Gość gość
Moja rada dla Ciebie to http://dieta-lux.pl/46824 , schudlam w tydzien 5 kg i ciągle chudnę, jest naprawdę pyszna i nie jestem na niej glodna. Jesli masz jakies pytania pisz monia1802@hotmail.com naprawdę polecam !