Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkladalyscie pieniadze na dziecko przed ciaza?

Polecane posty

Gość gość
16:18 brawo. Mnie też grzeje na co moi lekarze wydają swoje pieniądze. Boli mnie jak ktoś kradnie, Ale jak zarabia uczciwie? Tylko śmiesza mnie takie teksty pseudo córek ginekologiem czy lekarzy innych specjalności. PS. Też pochodzę z lekarskiej rodziny, matka reumatolog ojciec chirurg brat na specjalizacji z chirurgii. Tylko pomimo, że ojciec kupę kasy trzepie (matka mniej) to ustawiona do końca życia nie jestem. Ale cóż pewnie tatuś owej ma na nazwisko solorz-zak skoro taka ustawiona do końca życie, tyle że zawód nie ten.

Gość gość
Zarobił to niech wydaje. Ja płacę nie córce za bycie córką, ale lekarzowi za "usługę". Płacę bo oczekuję konkretnego lekarza, konkretnej opieki i to dostaję. Inaczej bym nie płaciła. Nie wiem co się ludzie czepiają opłat za wizyty... Nie chcą, nie stać ich to idą na nfz. Proste.

Gość gość
1800zl?? Ja mam wykupiony pakiet w placowce typu polmed/luxmed i za 80 zl/msc mam za darmo wszystkie wizyty u gina w tym usg, tak samo badania krwi i moczu i to ile razy chce tyle moge przychodzic. Sa specjalne pakiety dla roznych grup, moj maz ma drozszy pakiet to sobie robi przedwietlenia usg i dziwne badania za ktore normalnie placilby majatek.