Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enceladus

Zaszłam w ciąże nieplanowana

Polecane posty

Gość Enceladus

Razem z chłopakiem jesteśmy juz cztery lata ze sobą. Spóźniała mi sie miesiączka wiec postanowiłam zrobic test, wynik wyszedł pozytywny. Zrobiłam kolejny i kolejny- pozytywny. Zabezpieczaliśmy sie i bardzo uważaliśmy a tu nagle taka niespodzianka.... Nie wiem co robic, chłopak nie jest w stanie utrzymać mnie i dziecko, ja studiuje 400 km od niego, przyjeżdżam tylko na swieta i jak sa wolniejsze dni...nie przeprowadzi sie ze mną. Wiadomość o ciąży zburzyła wszystko. Jestem roztrzęsiona i bardzo sie boje. Co raz bardziej mysle o usunięciu ciąży...

Gość gość
Studentka nie wiedziała jak spozywać piz.ę.

Gość gość
A jaka antykoncepcja zawiodła? Jeśli byliście tak bardzo"ostrożni" ?

Gość gość
"Wiadomość o ciąży zburzyła wszystko" może i zburzyła ale zburzyła wszystko stare aby mogło narodzić się nowe. Ciesz się, dziecko to skarb! Pokochaj je już dziś. Nie jesteś smarkulą tylko dorosłą osobą.. Dasz radę! wszystko się ułoży, powodzenia

Moze uda ci sie skonczyc ten rok studiow a na nastepng pszeniesc sie blizeh ojca dziecka?Może to ty jesteś w stanie się przeprowadzić. Może któreś z was powinno iść na ustępstwa? Ciąża to piękny stan. Sama zobaczysz że pokochasz dzidziusia bezwarunkowo jeszcze zanim się urodzi.