Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama twierdzi ze maz mnie zdradza, byla swiadkiem jak byl z kobieta. Komu w

Polecane posty

Gość gość
A moze zapytaj mamę jak wyglada ta dziewczyna i powiedz ze idziesz do niego do pracy sie z nia rozmowic, zobacz jak zareaguje matka. Jak bedzie cie powstrzymywac to znaczy ze cos kręci( chociaz moze tez miec na uwadze twoj stan). Matka mowila ci o jakichs szczegolach tego zdarzenia? Jak on sie zachowywal, co zrobil jak zobaczyl twoja matkę, czy sie speszył?

Gość gość
15.44 ,,faceci chcą codziennie", ale ty glupia jesteś. :)

Gość gość
Ty wyzej jaka p*****lnieta jestes. Sa rozne sytuacje, ciaza zagrozona i sexu wcale nie mozna , to co kobieta ma dac doooy zeby jasnie pan nie zdradzil ?

Gość gość
A mąż to się nie oburzył na twoja matkę? Gdyby mnie ktos oskarzyl o cos nieslusznie to bym chciala mu wygarnac odrazu i bym sie bardzo zbulwersowala. A twoj maz jakos spokojnie odebral to ze ktos oskarzyl go nieslusznie o zdradzanie żony. Troche dziwne nie sadzisz?

Gość gość
16.07 inteligencją nie swiecisz. Tozto wlasnie sie śmieje z tego co ktos napisal ze mezczyźni musza codziennie, bo wlasnie nie musza.

Gość gość
Niestety, ale ja sama byłam zdradzana w czasie ciąży i mimo podejrzeń, minęło trochę czasu, nim nabrałam pewności (rozmowy na Skype, zdjęcia, potem przejrzałam telefon), także przykro mi, ale jeśli relacje między Twoją mama,a mężem były normalne,to nie widzę powodu, dla którego mama miałaby kłamać... przykro mi, bo wiem jak zawiedziona się czujesz:(

Gość gość
PROWO

Gość gość
Często tak bywa gdy izolujemy męża w związku wstydzi się go podczas badań ginekologicznych cipki i porodach! Związek powinien być bez tabu i zacofania!

Gość gość
Sorry , ale gdzie pracuje twoj maz, ze mozna wejsc ot tak do zakladu pracy ? I jeszcze widziec cala sytuacje, a nie byc widzianym ? A widzial to ktos jeszcze ? Czy matka zagladala do pracowniczych pomieszczen ? Czy twoj maz migdalil sie na widoku przy klientach i wspolpracownikach ? Sprawdzanie fona, fejsa, poczty itp. jest obrzydliwe.. Moj maz ma haslo, ale ja je znam , fon lezy byle gdzie i mi nawet nie przychodzi do glowy by ot tak na wszelki wypadek cokolwiek sprawdzic.. Znam tez jego haslo na fejsa , bo gram czasem z jego konta :P Korespondencje do meza tez otwieracie ? A moze w rewanzu pozwalacie mezom na przegladanie waszych prywatnych plikow, zdjec, smsow ? :D

Gość gość
twój maz pracuje u mamusi?głupi temat. moim zdaniem prowo

Gość gość
Pisalam, ze mama byla u niego w pracy cos zalatwic. Mama ma taka prace, ze czasem tez bywa w tej firmie. Przeciez nie bede tutaj dokladnie pisac miejsca pracy meza. :o Podobno stali na koncu korytarza, mama widziala z daleka i trwalo to chwile, po czym rozeszli sie. To jest relacja mamy, ja nie bylam, nie widzialam.

Gość gość
czemu nie chcesz napisać gdzie pracuje maz? przecież nikt nie karze Ci pisać ze pracuje np w Pepsico czy w Marsie. możesz napisać pracuje w salonie samochodowym, starostwie czy banku.

Gość gość
czemu nie chcesz napisać gdzie pracuje maz? przecież nikt nie karze Ci pisać ze pracuje np w Pepsico czy w Marsie. możesz napisać pracuje w salonie samochodowym, starostwie czy banku. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx k Kobieto, opamiętaj się. Co za różnica jaki to zakład pracy.

Gość gość
Dlaczego nie odpowiadasz na pytanie z 16.12?

Gość gość
mnie też interesuje co to za firma ze mozna sobie ot tak wejść.

Gość gość
No ale przecież nie weszła ot tak, tylko sprawę miała :-) Przecież autorka wyjaśniła. O co Wam chodzi?

Gość gość
Juz wystarczajaco podalam informacji. Nie bede pisac, gdzie pracuje maz, bo to nie jest konieczne, i tyle. Jak ktos uwaza, ze to prowo, to proszę opuscic temat i juz. Maz byl zaskoczony, ale nie oburzony, spokojnie ze mna rozmawial tak jak pisalam... caly czas o tym mysle i mnie to martwi, i zastanawiam sie co robic. W sobote ma przyjechac mama, i mam zamiar poruszyc ten temat przy nich obojgu. Teraz ide juz spac, bo naprawde boli mnie juz glowa od tego wszystkiego.

Gość gość
Ty byl jakis urzad ? Stali na korytarzu ? I co innych pracownikow nie bylo ? Petentow ? Tylko twoja mama ? Magazyn ? Miedzy polkami ich dostrzegla czy co ? Jest dentysta ? A kolezanka asystentem ? I byli sami w gabinecie ? I twoja mama ot tak wparowala do nich ? Bez wrzaskow z poczekalni ? :P Wiesz autorko to troche takie naciagane jest.. Gdziekolwiek pracuje twoj maz to co pracuje na pustyni ? Bez innych wspolpracownikow ? Interesanci tam nie wchodza ? Ale twoja mam weszla ? Jako kto ? Interesant ? I co oni znalezli odludny zaulek korytarza, a twoja mam wlasnie wtedy musiala sie tam znalezc ? W tym zaulku ? A czego ona tam szukala ? Czy twierdzisz, ze maz migdalil sie z kolezanka z pracy pomiedzy interesantami i wspolpracownikami ?

Gość gość
Może to jakiś niewinny żart był... ale gdyby nawet to dziwne że się nie przyznaje...

Gość gość
Matka stała na końcu korytarza daleko, ale widziała, że laska go całuje w szyję? Kamaaaan....

Gość gość
prowo

Gość gość
Nie całował ją w szyje ale tak niżej, po piersiach ją pieścił.

Gość gość
Ona mu nawet chyba rozpinała rozporek, ale mama nie jest pewna. No ale miał wzwód jak do niego podeszła więc chyba cos jest na rzeczy:(

Gość gość
Już się dzieciarnia zleciała...

Gość gość
Hej ! Jak to dokladnie bylo, czy ktos to jesscze widzial nie wiem, jak pisalam to relacja mojej mamy. Ale rano przycisnelam meza, i przyznal mi sie ze ja cmoknal bo miala urodziny i kazdy jej skladal zyczenia. Tylko dlaczego od razu mi tego nie powiedzial ? :o

Gość gość
On będzie teraz dawkowal informacje, typowe. Przeczytaj siebie na Wizazu w dziale intymnym wątek Biedronki. Zobaczysz na jakiej zasadzie to działa.

Gość gość
Zorientuj się dokładniej kto to jest i poszukaj jej na FB i zobaczysz kiedy laska ma urodziny. Teraz to poprostu bądź czujna. On może się z lekka przestraszył i przystopuje. Ale Ty kuj żelazo puki gorące... było od razu poprosić o ten telefon... zdjęcie blokady itp. A słyszysz wieczorem czy w nocy że przychodzi do niego jakiś sms..? Czy wycisza telefon? Czy jak idzie do łazienki to bierze go ze sobą?

Gość gość
Oczywiście nie dajmy się zwariować ale swoje trzeba sprawdzić i zrobić...no niestety takie życie...

Gość gość
gość wczoraj Nawet podejdź i z miną niezłej suki zapytaj co ją łączy z Twoim mężem? xx jaka wsiowa żenada