Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama twierdzi ze maz mnie zdradza, byla swiadkiem jak byl z kobieta. Komu w

Polecane posty

Gość gość

Byla ostatnio u niego w pracy, bo musiala cos zalatwic. Przypadkiem widziala podobno, jak byl ze swoja wspolpracownica w niedwuznacznej sytuacji. Trzymal ja podobno za talie a ona pocalowala go w szyje. Mojej matki mie widzial. To jest relacja mojej matki. Maz twierdzi, ze to klamstwo i ze ona nigdy go nie lubila, dlatego klamie. Nie wiem co mam o tym myslec. Matka twierdzi, ze on mnie zdradza i mam cos z tym zrobić. Ale co ? Dodam ze jestem w 33 tc, a nerwy mam juz w strzepkach, placze ciagle i nie wiem co robic. Maz jest taki spoojny i opanowany w wypowiedziach, ze nic takiego nie mialo i nie ma miejsca. Doradzcie prosze...

Gość gość
Czy twojej matce zależałoby byś została samotna matka? Ja bym miała na uwadze jej słowa i dopytala ja o więcej szczegółów, chociażby jak wyglądała ta współpracownica i miała męża na oku.

Gość gość
Z pewnością zaufalabym matce, a nie mężowi

Gość gość
Ale jak to sprawdzic ?

Gość gość
Często tak bywa gdy izolujemy męża w związku wstydzi my się go podczas badań ginekologicznych cipki i porodach!

Gość gość
Porostu sprawdzaj jego tel. Obserwuj zachowanie. Dowiedz się od matki jak wyglądała żeby mieć pewność że taka tam faktycznie pracuje.

Gość gość
On ma telefon z blokada na odcisk palca, hmm moze rzeczywiscie cos ukrywa..

Gość gość
To zależy jaki masz kontakt z mamą? ....ja swojej bym uwierzyła... ale wiem że matki są różne... nie zawsze przepadają za zieciami itp. Wogóle skoro coś widziała to dlaczego od razu na gorąco do nich nie podeszła? ?? Kolejna sprawa to czy Twój mąż to kobieciarz? Lubi podrywać...być adorowany? Czy zauważyłaś że w ostatnim czasie np. bardziej o siebie dba? Później wraca do domu? Jak się do Ciebie odzywa?

Gość gość
nedzne prowo

Gość gość
Maz sporo pracuje, czasem wraca pozniej, ale tak bylo zawsze. Ma 32 lata, jest wysportowany i wiem, ze podoba sie kobietom. Ale nigdy nie podrywal innych kobiet, no przynajmniej nic o tym nie wiem i nie przy mnie. Ma troche kobiet w pracy, ale nigdy bym nie przypuszczala... ostatnio bylismy ogladac lozeczka i wozki i byl taki zaangazowany i szczesliwy, jestem naprawdę w szoku i ciezko mi...

Gość gość
Aaa zapytaj matkę jak dokładnie ta kobieta wygląda i przejedz się do niego do pracy. A może z matką i niech Ci pokaże która to? Ona pracuje u niego??? To poproś żeby ją np. zwolnił. Narób mu poprostu niezłego rabanu żeby przypadkiem nie pomyślał o zdradzie. Zorientuj się kto to zdobądź jej numer telefonu (tylko sama jego o to nie pytaj) potem sprawdź bilingi. Jak nie możesz poproś żeby pokazał Ci bilig i zobacz czy kontaktuje się z tym numerem... w jakich godzinach... jak nie ma nic do ukrycia pokaże. Jak coś ma na sumieniu nie.

Gość gość
Skoro ma blokadę to coś ukrywa... wiem bo też tak mam.... no niestety...

Gość gość
Skoro mówi że nie... niech zlikwiduje blokadę... a wcześniej weź ten telefon i poproś żeby odblokował bo chcesz coś zobaczyć (nic nie ukrywa pokaże ) przy nim sprawdź wszystkie połączenia...smsy (pewnie kasuje ale co tam poproś o to) i sprawdź te bilingi... raczej się tego nie spodziewa wiec teraz coś tam możesz znaleźć... potem raczej nie bo będzie się pilnował.

Gość gość
14:21 dobra jesteś:D też tak robiłam, miałam nawet drugi telefon...ale teraz od 6 lat, odkąd mam mojego drugiego kochanego męża, to nawet nie spojrzałam na nikogo. Gdy sie ludzie kochają i jest dobry seks, to nie ma zdrad

Gość gość
Ok, dzieki za radę z tel. Co do seksu to seks jest, jedynie w 1 trym bylo z tym slabo, bo strasznie wymiotowalam i nawet wyladowalam w szpitalu.. ale to chyba nie powod do zdrady :(

Gość gość
Tu jest jedno wyjście - zaproś matkę i konfrontacja... ona z nim. będziesz widziała które z nich kłamie, ale niestety cos mi się zdaje, ze on:(

Gość gość
Odwiedzaj go często w pracy bez zapowiedzi

Gość gość
Też później miałam drugi tel... może to dopiero początek czegoś...więc poprostu bądź czujna... i to bardzo... przychodzi sms...poproś żeby Ci pokazywał... skomentuj to tym że teraz niestety nie wiesz czy wierzyć jemu czy matce... zdejmie blokadę... to jak on do łazienki pójdzie się kąpać...Ty przeglądanie tel. No niestety pewnie teraz trochę musisz go poobserwować. A może jakiej lasce się podoba i chce go wyrwać... Może On Ci coś takiego wspomniał? ? Mnóstwo tego wszystkiego może być... Zapytaj czy chce stracić rodzinę (może go trochę nastrasz) bo nie masz powodu żeby nie wierzyć matce. I jedź zobacz co to była za panna.

Gość gość
No niestety predzej czy pozniej kazdy zdradza, tylko nie kazda sie o tym kiedykolwiek dowie.taka prawda.

Gość gość
Nawet podejdź i z miną niezłej suki zapytaj co ją łączy z Twoim mężem? Ale najpierw ten telefon i bilingi (tutaj największa szansa na znalezienie dowodów).

Gość gość
Jakie są te Twoje kontakty z matką? Nie lubi Twojego męża?? Napisz coś więcej.

Gość gość
Teraz to tak samo zdradzają kobiety jak i faceci

Gość gość
Konfrontacja bedzie, bo mama przyjezdza w sobotę na obiad. Zobaczymy, jak to bedzie. Co do mojej mamy, nie tyle nie lubi, co nie chciala zebym sie z nim wiazala. Moj maz jest synem jej dawnych przyjaciol, z ktorymi sie strasznie poklocila kiedys, to jest dluga historia. Jednak sadzilam, ze go zaakceptowala. Napewno nie chcialaby rozpadu naszego malzenstwa, zwłaszcza ze jestem w ciazy.. nie podejrzewam jej o to. Ale juz sama nie wiem, co mam myslec. Maz zapiera sie, ze to klamstwo i jej wymysly. Zrobie napewno z tel tak, jak mowicie. Do tej pory nie niepokoil mnie fakt, ze ma te blokade na odcisk palca, bo nigdy niw zagladalismy sobie do tel. Ale teraz mysle ze moze ma cos do ukrycia..

Gość gość
Bardzo jestem ciekawa jego reakcji jak poprosisz o odblokowanie... i te bilingi to przejrzyj od deski do deski... rano się zawsze wita...czyli do kogo rano wysyła pierwsze smsy...lub dzwoni gdy wyjdzie z domu... to samo w nocy... czy przed położeniem do spania jest wysłany do kogoś sms... czy przed wyjściem do domu z pracy są jakieś rozmowy... jeżeli wszędzie zobaczysz jeden numer (może dwa bo kochanka ma np. prywatny i służbowy) to niestety coś jest na rzeczy... rady z doświadczenia... tak to właśnie wygląda.

Gość gość
oj jaka Ty jesteś naiwna,aż żal się ciebie czyta! tak zdradza Cię mąż a Ty jesteś ślepa i ufna. matka nie kłamie on tak.to ze jesteś w ciąży nic nie zmienia, myslisz że on będzie tak samo zachwycony jak ty to jesteś w błędzie.sex mówisz że często to co ile? faceci chcą codziennie! a nie raz na tydzień. sorry jesteś bardzo dziecinna i naiwna,oj bardzo. współczuję i wiem że w akcie desperacji mu wszystko wybaczysz, no bo jak to być samej z dzieckiem a ona dalej będzie się lepiej krył i ostro posuwal inne laseczki

Gość gość
Skoro dzieje się to w pracy, to ktoś musi to widywać jeszcze. Dobrym pomyslem byloby za jego plecami skontaktowac sie z kims z tej pracy, moze masz tam kogos zaufanego i go wypytac . Moze ktos jeszcze cos tam widzial, moze sa jakies plotki. Bo nie chce mi sie wierzyc ze jedli to wg ma miejsce to nikt nic nie zauwazyl, a tylko twoja matka przypadkiem.

Gość gość
Aaa i jeszcze jedno mnóstwo osób do zdrady się nie przyzna... i będzie się bardzo zapierać że to nie prawda. Znam takich których złapiesz za rękę i powiedzą że to nie jego. Więc z przymrużeniem oka te jego tłumaczenia... bądź czujna.

Gość gość
Zastanów się, a może matka co nieco dołożyła do tego co naprawdę widziała. Jeżeli matka jest osobą samotną, to może wszędzie widzi zdrady.

Gość gość
oj jaka Ty jesteś naiwna,aż żal się ciebie czyta! tak zdradza Cię mąż a Ty jesteś ślepa i ufna. matka nie kłamie on tak.to ze jesteś w ciąży nic nie zmienia, myslisz że on będzie tak samo zachwycony jak ty to jesteś w błędzie.sex mówisz że często to co ile? faceci chcą codziennie! a nie raz na tydzień. sorry jesteś bardzo dziecinna i naiwna,oj bardzo. współczuję i wiem że w akcie desperacji mu wszystko wybaczysz, no bo jak to być samej z dzieckiem a ona dalej będzie się lepiej krył i ostro posuwal inne laseczki

Gość gość
Tylko nie denerwuj się, jesteś przecież w ciąży. Jeżeli pracowałaś w firmie, gdzie było mieszane towarzystwo, to pewnie wiesz. że niekiedy były różne żarty, które o niczym zbożnym nie świadczyły.