Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można obciąć długie włosy? To oszpecenie się

Polecane posty

Gość gość
odpowiadam na wcześniejsze zarzuty gościa, więc nie wiem po co się wtrącasz...

Gość gość
fakt, w jeżyku żadna nie wygląda dobrze

Gość gość
Co najlepsze - padło tutaj mnóstwo zdjęciowych przykładów udowadniających, że generalnie ładnej kobiecie w każdych włosach ładnie, a brzydkiej w każdych brzydko (różnice w postrzeganiu atrakcyjności sa raczej niewielkie, zalezne już od gustu) i ANI JEDNO ZDJĘCIE udowadniające magiczne metamorfozy dzięki fryzurze. To chyba dostateczny dowód.

Gość gość
większość kobiet we włosach przed uszy wygląda jak babochłopy

Gość gość
"" Trzeba być po prostu piękną kobietą a i łysą wygląda się wspaniale. " No właśnie." x W takim razie tylko 1-2% kobiet jest pięknych :P

Gość gość
a ja jestem pewna, ze gdyby pokazać tą dziewczynę to większość facetów najwyżej powie, że fryzura taka sobie, ale twarz im się będzie podobać

Gość gość
gość dziś O krzywej rozkładu normalnego nie słyszała? Tak, tylko niewielki odsetek populacji jest piękny. Nie moja wina, że uwierzyłaś w nagminne szastanie tym słowem gdzie połowę kobiet tak się określa (kłamiąc zwyczajnie).

Gość gość
a tak wracając do wyzywania od lesb to co to w ogóle za wyzwisko? Co gdybyś trafił na lesbijkę? Jej upodobania i gust są gorsze od Twoich?

Gość gość
gość dziś - ale mnie mało obchodzi czyjkolwiek gust, stwierdzam fakt, ze większość kobiet nie ma perfekcyjnych rysów twarzy, a długie włosy pomagają to zakryć, czego nie rozumiesz? a z tymi lesbami czy babochlopami to nie są moje wypowiedzi, więc daruj sobie zwalanie wszystkich odp. które ci się nie podobają na mnie

Gość gość
3:10 - a ty dalej swoje. Zrozum wreszcie, że mowa jest o tym ja mało włosy zmieniaja. Jak ktoś ma przeciętną twarz to będzie taką mieć w kazdej fryzurze. Sama mam normalna twarz, ładną, ale nie ponadprzeciętną. I dokładnie tak samo atrakcyjna jestem w każdej dlugości włosów bo one nic nie zmieniają.

Gość gość
nikt nie ma idealnych rysów, ale to nie znaczy, że ludzie chcą je zakrywać. Większośc mężczyzn ma krótkie włosy i nikt problemu w tym nie widzi ;)

Gość gość
może według ciebie nie zmieniają. nie każdy musi się z tobą zgodzić. jak mówię - zapytaj facetów, oni od razu zauważą zmianę :)

Gość gość
"a tak wracając do wyzywania od lesb to co to w ogóle za wyzwisko? Co gdybyś trafił na lesbijkę? Jej upodobania i gust są gorsze od Twoich? " Nie nazwałaś ją lesbijką, a "lesbą" i do tego cała wypowiedź byłą w prześmiewczym tonie, jak nie widzisz różnicy to naprawdę nie moja wina. Więc mi nie wyjeżdzaj z brakiem tolerancji jak nie rozumiesz znaczenia i nacechowania słów, których używasz. Zacytuję "tylko jakaś krypto-lesba mogła napisać, że angelina wyglądała lepiej w krótkich smiech.gif wyglądała wtedy jak chłopczyca albo właśnie jak lesba". Nie kompromituj się

Gość gość
ciężko nie zauważyć zmiany samej w sobie, ale nie znaczy to, że będzie ona lepsza/gorsza. Ja nigdy twarzy wlosami nie zasłaniałam i pewnie dlatego jak idę do pubu to dalej mam takie samo "powodzenie" :P

Gość gość
No ja od początku twierdzę, że część osób powinna po prostu torby papierowe na głowy pozakładać - rysy wyłagodniały by im o 100%, do tego jeszcze "odmieniło by ich totalnie" :P

Gość gość
gość dziś - ta wypowiedź była moja i kierowana do tamej osoby która pierwsza użyła tego wyzwiska (skierowanego do mnie tak swoją drogą)

Gość gość
zamilcz już damulko z kijem w dupie ,nic nie można napisać bo się rzuca jak opętana

Gość gość
gość dziś A, to przepraszam najmocniej w takim razie. Myślałam, ze to na moje wkurzenie się o stosowanie takiego języka autorka tamtych słów, zaczeła obracać kota ogonem.

Gość gość
ta argumentacja z konturowaniem też była ciekawa...czy tamtej osobie wydaje się, że normalnych, ładnych ludzi nie ma i każdy musi dobie domalowywać cienie na twarzy, a resztę zakrywać włosami?

Gość gość
kurt cobain miałby o wiele mniej fanek gdyby nie miał tych swoich dłuższych blond włosków, więc nie pieprz, że włosy nic nie zmieniają, w krótkich wyglądałby totalnie przeciętnie, nie miałby tego czegoś

Gość gość
gość dziś - nie ma sprawy, akurat kilka razy spotkałam się z takim argumentem w internecie. "Skoro myślisz tak, a nie inaczej to jesteś lesba!". No dobra, ale co jakbym była? Czy mój argument byłby zły? :D

Gość gość
" zamilcz już damulko z kijem w dupie ,nic nie można napisać bo się rzuca jak opętana " Piękny poziom, naprawdę...

Gość gość
"gość dziś No ja od początku twierdzę, że część osób powinna po prostu torby papierowe na głowy pozakładać - rysy wyłagodniały by im o 100%" x no tak, kretynka nie ma pojęcia o wyostrzaniu/łagodzeniu rysów twarzy fryzurą, więc najlepiej to wyśmiać, no tak, ignorancja górą

Gość gość
nie chcę się wtrącać, ale słowa "lesba" używa się aby podkreślić męskość w kobiecie :P nie mówi się np. że ktoś wygląda jak rasowa lesbijka, tylko rasowa lesba

Gość gość
"O krzywej rozkładu normalnego nie słyszała?" x nie słyszałeś jak już :p

Gość gość
czemu tak się tnie

Gość gość
czepiasz się tak słówek, że to aż zabawne :D

Gość gość
Baby z krótkimi włosami nie zwracają uwagi facetów Długie włosy to wabik na faceta

Gość gość
Nie piszcie, że długość włosów jest bez znaczenia, bo to bzdura. Dziewczyna wklejona przez użytkowniczkę "barrranek" wygląda bardzo ładnie w blondzie do ramion, zwróciłbym na nią uwagę, jest w moim typie. Natomiast we włosach na zapałkę kompletnie mi się nie podoba, nie zwróciłbym na nią uwagi.

Gość gość
temat się zablokowal?