Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
Mierzenie wartości drugiego człowieka sukcesem reprodukcyjnym, doświadczeniem seksualnym i ocenianie pod tym kątem to symptom wyjątkowego prymitywizmu i rozumowania czysto zwierzęcego.

Gość gość
Daj spokój, gardzą prawiczkami z zazdrości, bo same są przechodzonymi, zużytymi koorwami, szkoda sobie takim ścierwem łeb zaprzątać. Wiadomo, że ktoś o mentalności dyskotekowych dajek, będzie wolał Sebę z włoskami na żel, który wie jak się zabrać do rzeczy. :o

Gość gość
Serio? Ktoś ocenia człowieka po tym, czy gdzieś unurzał kootasa? Tylko siąść i ręce załamać nad taką tępotą.

Gość gość
Debilny temat i generalizowanie , mi jest obojętne czy chłopak jest prawikiem czy doświadczony ważne żeby był dobrym miłym kochającym człowiekiem reszta się nie liczy

Gość gość
14:00 Widocznie siedzą tam same karyny i prymitywne zwierzaki, skoro mają takie kryteria, a nie inne. Potem będą pretensje do całego świata, gdy facet skorzysta ze swojego "doświadczenia", które jest tak cenne, by wyrwać sobie kolejną za parę lat, albo okaże się, że jego testosteron znajduje sobie ujście jeszcze na inne sposoby, np. zdrady, bicie po twarzy, wydzieranie się, popijawy, burdy. Jak tu się dziwić, że kobiety mają teraz taką opinię, a nie inną? Niestety, ale nielicznym, normalnym kobietom obrywa się przez takie dno.

Gość gość
Ja nie gardzę nikim, ale jestem dorosłą kobietą od dłuższego czasu, a nie nastolatką, więc siłą rzeczy nie mam kontaktów z prawiczkami, z leciwymi ok 40stki jak na kafe również, bo jakoś nie pociągają mnie osoby z fobiami społ i innymi zaburzeniami

Gość gość
jasne, jasne, bo tylko offermowate praviki albo bed boje chodzą po tym świecie... :O debil znowu nie zauważa, że myśli skrajnościami, a większość facetów jest gdzieś po środdu

Gość gość
Tam dla niektórych pewnie facet co ma 20-25 lat i jest prawikiem to anormalność.

Gość gość
"Mierzenie wartości drugiego człowieka sukcesem reprodukcyjnym, doświadczeniem seksualnym i ocenianie pod tym kątem to symptom wyjątkowego prymitywizmu i rozumowania czysto zwierzęcego." x No to w takim razie to faceci są płytkimi prymitywami, bo to oni częściej gardzą prawikami jak już. Kobiety nie tyle gardzą, co mogą tego nie preferować, ale to doświadczeni faceci wyśmiewają i szydzą z męskich "dziewic". Sama wielokrotnie widziałam takie sytuacje w necie czy nawet w realu.

Gość gość
Dla tych panienek to najlepszy jest facet, który umoczył kootasa już w wieku 14 lat. To jest takie męskie. Nie wartość, charakter człowieka, intelekt, tylko zamoczenie. Najprymitywniejsza z możliwych hierarchii wartości. I ta atrybucja: zamoczył = jest z nim wszystko w porządku, nie zamoczył = poprzestawiane w głowie.

Gość gość
Znałem przypadek faceta, który z powodu takiej gadki jak na tamtym forum się powiesił. Fakt, trochę świrnięty, ale wart z 10 razy więcej niż one wszystkie tam razem ze swoim prymitywizmem.

Gość gość
To, że ktoś nie miał kontaktów seksualnych, nawet z powodu jakichś zaburzeń, fobii to nie znaczy, że jest mniej warty niż takie kobiety. Co drugi fobik społeczny jakiego znam jest wart więcej niż te szmaty. Socjalizowanie się i gadanie z ludźmi o doopie maryny, pewność siebie to blichtr i cechy najbardziej przereklamowane, najmniej warci ludzie z reguły mają największe nasilenie tych cech.

Gość taki jeden facet 33
Przeczytałem pierwsze 20 wypowiedzi z tego linka i nie widać tam ani trochę pogardy. Autorze tematu przestań się użalać nad sobą i zwalać wszystko na prawictwo. To nie prawiczkami kobiety gardzą tylko niezaradnymi mamejami ,a to ,że taki często prawiczkiem jest to już inna bajka.

Gość gość
Potem wszystko jest uzasadniane jednym: prawictwem. Facet zrobi to i to, bo nie jest prawiczkiem, wy śmiejecie się z debilizmu netkoorew to przyczyną jest prawictwo. Na światłach skręcicie w lewo, przyczyną jest prawictwo. I tak możnaby w nieskończoność.

Gość PANNA k sratata
gość dziś Święte słowa :) Dzięki Bogu są jeszcze normalni ludzie, ktorzy to dostrzegają.

Gość gość
Liczy się wyluzowanie, tępota i pragmatyzm faceta. Najważniejsze, by był po prostu luźny i prospołeczny, nieistotne, że jest 10 razy głupszy, bardziej prymitywny, zdemoralizowany od prawiczka. Może być i 20, i 100 i 300 razy, ale dla netkoorew i tak jest więcej wart od niego. Dlaczego? Bo UMOCZYŁ KOOTASA, a to podstawa. Bo blichtr, życie społeczne, ekstrawersja, pokazówa, to jest to co tygrysice lubią najbardziej. Huehuehue. Potem narzekanie na nawalanki z ćwierćobrotu. Ciekawe dokąd ludzkość zajdzie na takich kryteriach.

Gość gość
Kobiety nie spoglądają na inteligencję. Hryhryhry...

Gość gość
tępe k***y

Gość gość
Przeczytałem część tematu. prawiczki się tam wypowiadające mają nieźle nawalone w głowa. To nie prawictwo jest ich problemem, ale frajerstwo

Gość gość
Prawików dopada naturalna selekcja hahaha. Idiotyzm nie powinien się rozmnażać

Gość gość
Prawiczek to nie jest zerowe doświadczenie w seksie, a stan umysłu, co temat pod linkiem wyraźnie pokazuje. Od takich z daleka i szerokim łukiem!

Gość gość
Zgadza się - to stan umysłu. Coś mi się wydaje, że autor tej dyskusji sam jest prawiczkiem i ma z tego powodu kompleks jak stąd na Jamajkę, ale przecież za nic się do tego nie przyzna, zawsze to łatwiej szukać winy w babach. Gdyby było inaczej wszelkie te opinie obchodziłyby go tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Gość gość
Ja jestem 26 letnim prawikiem i zainteresowanie kobietami i seksem spada u mnie z roku na rok. Kobieta by mnie nawet dupą gdyby była taka okazja, nie sprowadziła do ślubu i związku. W końcu uprawianie seksu w moim wieku to nic nadzwyczajnego, a normalna ludzka potrzeba.

Gość gość
Świrku od bad boyów, nawet nie przeczytałeś tematu, do którego wstawiłeś linka. Nie ma tam pogardy ze strony kobitek, tylko obawa o przyszłość z prawikiem, np. tobą. Nie jest tak zawsze, ale prawictwo zdaje się mieszać facetom w mózgach i robi z nich złośliwe i mozoginistyczne pokraki, które nienawidzą kobiet za brak zainteresowania.

Gość gość
Nikt nie mówi, że ktos z fobią społeczną nie jest wartościowy, tym niemniej nie jest atrakcyjny towarzysko. Poza tym też nie wiem skad założenie, że wszyscy nieśmiali i aspołeczni mają tyle do zaoferowania, tylko nikt tego nie odkrył. Widać, choćby na tym forum, poziom intelektualny i poziom nienawiści do ludzi, co poniektórych..

Gość gość
16:17 A do czego się tutaj przyznawać? Tylko w waszym prymitywnym, zwierzęcym świecie wykreowanym przez wasze prymitywne, zwierzęce mózgownice to jest coś wstydliwego. Nie jestem, ale gdybym był to absolutnie bym się tego nie wstydził. Szanuję prawiczków bardziej niż siebie. Na waszym prymitywnym poziomie to jest powód do wstydu.

Gość gość
16:30 Bzdura. Zwalacie wszystko na prawictwo, żeby uzasadnić swoją prymitwywną, zwierzęcą niechęć do niedoświadczenia seksualnego. Macie po prostu małpie mózgi. Co by się nie działo to wina prawictwa. Mizoginia to wina prawictwa. Ja nie jestem prawiczkiem, a mizoginem jestem, mam w rodzinie, wśród znajomych mizoginów, którzy nie są prawiczkami, nawet mają dzieci. Po prostu dzisiaj nie da się nie być mizoginem, bo jesteście prymitywnymi zwierzętami. Prawicy najpewniej nie nienawidzą kobiet przez swoje prawictwo, tylko przez stosunek kobiet. Budzi to w was śmieszność i politowanie, tylko roochacze wam imponują, a potem macie pretensje, dostaniecie po doopie i przychodzicie w łaskę do prawiczków, jak dziecko wam bad boy zrobi.

Gość gość
To możecie mi wyjaśnić dlaczego jak prawiczek coś zrobi to zwalacie u niego na prawictwo, niedoświadczenie seksualne, a jak np. wasz przystojny, doświadczony TŻ, któremu nagle po latach związku odpaliło, by sobie inną, młodszą znaleźć to nie tłumaczycie tego doświadczeniem seksualnym, które pomogło mu uwieść nową panią? Dlatego, że wszystko chcecie dopasować do swojego życzeniowego myślenia.