Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
"Idiotą nie jestem i wiem, że po wbiciu kij w tabun rozjuszonych idiotek spodziewać można się tylko konkretnych tekstów" x Idiotą jesteś, jeśli ty sam w takiej sytuacji pozwalałbyś się wyzywać i odpisywał miło dla kogoś kto cię obraża.

Gość gość
"Kobiety wykształcone tak samo preferują pragmatycznych prymitywów, którzy mają zawodowe wykształcenie i własną działalność," x Hahahaha! Gdzie ty takie bzdury wyczytujesz? :D Sam to wymyśliłeś? :D Bo jednak realia mówią zupełnie co innego, ale jak sam przebywasz wśród patologii z samymi blacharami i sebixami to nie wiesz co jest normą u normalnych ludzi, na poziomie. I stąd tworzysz takie absurdy z których każdy się śmieje.

Gość gość
20:03 Tak, wiem, że są pośrodku, wybieracie przeważnie przeciętnych intelektualnie, ekstrawertyków, którzy nie są dilerami, coś tam powiedzą, zdanie sklecą, działalność mają jedynie na kombinatorstwie i mniejszej szkodzie niż robienie komuś bezpośrednio krzywdy fizycznej, najwyżej psychicznej, wyniszczając stresem trupy, po których idą do celu. Na intelekt nie patrzycie totalnie, najlepiej by był przeciętny bo taki najlepiej przystosowuje do życia. Wygląd musi być fenomenalny bo blichtr i pokazówa najważniejsze, no i umoczyć bolca tylko w dwóch, trzech kobietach. Ot, taki idealny typ kobiety właśnie opisałem.

Gość gość
" wybieracie przeważnie przeciętnych intelektualnie" x Większość kobiet też jest przeciętna intelektualnie, więc i nic dziwnego że takich wybierają :)

Gość gość
gość dziś To samo można powiedzieć o tobie. Powtarzasz do znudzenia to samo, nie zwracasz uwagi na argumenty i notorycznie obrażasz kobiety. x Dokładnie.

Gość gość
"Wygląd musi być fenomenalny bo blichtr i pokazówa najważniejsze" x Tak, tak, bo ci przeciętnie przystojni lub przeciętni w ogóle nie są w związkach...

Gość gość
Dobra w przypływie adrenaliny i rozwścieczenia miałkością umysłową i niską pojętnością tutejszych kafeterianek wyznam otwarcie w czym ma źródło cały ten temat i wszystkie moje odpały. Otóż dokładnie pięć lat temu miała miejsce moja wyprowadzka z akademika, mój wspólokator został. Wcześniej, w ramach profilaktyki, dorobiłem klucz do pokoju. Minęło pół roku bez kontaktu, oficjalnie on myślał, że jestem poza granicami kraju. Pewnego dnia pod wpływem impulsu postanowiłem udać się do akademika. Po przejściu przez portiernię zaczaiłem się przy drzwiach pokoju, który onegdaj zamieszkiwałem. Z trzaskiem przekręciłem kluczyk w drzwiach i gwałtownie wparowałem do pokoju. Gdy ujrzałem swojego byłego wspólokatora, pogrążonego w grze komputerowej, z przekrwionymi oczkami to rzuciłem się na niego i wywiązała się szarpanina. Zostałem uderzony pięścią w twarz, a następnie sam oddałem cios, który na chwilę zamroczył przeciwnika. Wybiegłem wówczas z demonicznym śmiechem z pokoju i wyskoczyłem przez okno kuchni akademika. To było jedno piętra, gdy leciałem mój czarny płaszcz majestatycznie falował na wietrze i pobiegłem przed siebie. Następnego dnia, gdy się obudziłem okazało się, że coś przestawiło mi się w głowie. Czułem niebywały spokój, błogostan i wewnętrzne spełnienie. Przesiedziałem tak pięć miesięcy na miejskim rynku w stanie oświecenia, więcej spędzałem tam czasu niż w domu. Gdy tak siedziałem pogrążony w błogostanie to mijały mi dni, tygodnie, a ja czułem ten wewnętrzny spokój. Mijały mnie wszelkiej maści kobiety ze swoimi prymitywnymi, przygłupawymi luzakami (jedyny typ, jaki może marzyć o związku, z nielicznymi wyjątkiami potwierdzającymi regułę). Po upływie tych wielu miesięcy coś przestawiło mi się w mózgu i dostałem napadów takiej pisaniny na forach. Podejrzewam, że było to spowodowane tym, że siedziałem na tym rynku, a mózg funkcjonował wówczas w stanie głębokiego relaksu, na falach alfa, nawet theta, więc cały ten wzorzec i mijane pary zakodowały mi się w podświadomości. Mój geniusz i geniusz całej tej sytuacji, która tylko kogoś tak wybitnego jak ja mogła spotkać, był olewany, absolutnie niezauważony, bo kobiety wolały prostą, cwaniacką gadkę. I tak powstał w głowie ten pattern.

Gość gość
Ba! Nawet brzydali 3/10 jakoś widuję w związkach. Chociaż ta skala 0-10 jest w sumie idiotyczna, bo każdy ma swój gust i co dla jednego jest 5/10 dla drugiego przecież może być 10/10. I to potwierdzają tematy na kafe w których ludzie pytają o ocenę jakiegoś zdjęcia, a oceny nierzadko padają skrajnie różnie. Kiedyś w jakimś temacie podobał mi się facet ze zdjęcia, ja bym mu dała 9/10, a większość tutaj oceniła go przeciętnie: 5 lub 6/10.

Gość gość
20:24 Brzydali ekstrawertyków, bogatych brzydali, brzydali 190, albo brzydali, których boi się pół osiedla. Tylko takich brzydali można w związkach zobaczyć, no chyba, ze z samotną matką, albo kobietą, która ma 500 orgii za sobą.

Gość gość
gość dziś ale prawiczków nie wymagacie głupie baby tylko *****czy nieprawiczów którzy traktują laski jak worek na sperme.

Gość gość
gość dziś rozjebałeś mnie hahaha

Gość gość
akurat dyskotekowych roochaczy nie chcą tak samo jak prawików, idioto chcą takiego, który był w wcześniej w związkach

Gość gość
gość dziś ******cza czyli taki co sypiał z wieloma laskami w związku

Gość gość
tyle, że można spotkać mężczyzn którzy byli w związkach, a dalej są prawiczkami.

Gość gość
roochacz to taki typ, co zalicza bez zobowiązań, a nie facet, który sypia ze swoją partnerką, ty śmieszny frustracie :D ale zmieniaj sobie dalej definicje, może ci ulży...

Gość gość
według tego katolskiego prawiczego oszołoma, ludzie nawet w związkach nie powinni ze sobą sypiać :D dobre sobie, i powiedzcie mi, że prawiki nie są odmieńcami 🖐️

Gość gość
gość dziś k****arz to taki, który sypia w związkach jak typow*******cz badboy Tylko prawiczek jest wartościowym człowiekiem z zasadami inni to odpady

Gość gość
1 partner/partnerka seksualna do końca życia inaczej można taką osobę, która sypia z wieloma osobami nazwać rozpustnicą, nierządnicą i puszczalską laską.

Gość gość
gość dziś Prawiczek też nie jest wartościowy, bo chce seksu i to od dziewicy jak byle pies!

Gość gość
gość dziś Według Ciebie, jeśli mąż zmarł mi 6 lat po ślubie, to mam być do końca życia sama? :D

Gość gość
W tym przypadku można mieć kolejnego partnera w innym nie

Gość gość
"1 partner/partnerka seksualna do końca życia inaczej można taką osobę, która sypia z wieloma osobami nazwać rozpustnicą, nierządnicą i puszczalską laską." x :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Nie rozumiem lasek, które nie wymagają prawiczka do związku

Gość gość
pokazujesz jak się nie szanujesz i dajesz d**e w związkach czy bez.

Gość gość
gość dziś Po co komu prawiczek, który chce odebrać dziewictwo?! No po co?!

Gość gość
gość dziś Racja, racja, dlatego ja nie daje nawet żonie, bo małżeństwo to też związek, a takie rzeczy robić to się nie godzi

Gość gość
Kobiety to prymitywne zwierzęta i k****y i wszystkie ich powyższe posty tego dowodzą. One z czystości to mogą się jedynie nabijać. Taki co był w związkach i roochał, a roochacz to na jedno wychodzi.

Gość gość
gość dziś Nawet prawiczek to *****cz tępaku

Gość gość
22:12 Gdyby tak było to prawiczki miałyby powodzenie, a nie pogardę ze strony kobiet.

Gość gość
gość dziś Ja nie wierzę, że można z pełną świadomością tak ładnie się wyrażać wiedząc, że jedno z tych zwierząt cie urodziło. Jakby mój dzieciak głosił tak piękne teorie, to zmieniłabym nazwisko ze wstydu.