Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
facet dla nich musi być *****czem, badboyem potem się dziwią, że po ślubie są zdradzane albo bite jak wybierają sobie takiego nieprawiczka *****cza który nie wiecie co to jest miłość.

Gość gość
prawiczek to bardzo wartościowy człowiek z zasadami który się szanuje i trzyma swoje prawictwo dla przyszłej żony

Gość gość
gość dziś przegrany to ty jesteś frajerze, który uprawia seks w związkach pójdziesz do piekła za to k****arzu.

Gość gość
rozpustnica, nierządnica laska, która uprawiała seks w związkach i to przed ślubem

Gość gość
18:49 Kolejny dresiarski post poniżej wszelkiej krytyki. Najniższy level umysłowy.

Gość gość
Ostatnimi czasy kazdy, kto sie nie zgadza z autorem jest dresiarzem wedlug niego.:)

Gość gość
Materiał o tym, dlaczego kobiety ewolucyjnie nienawidzą inteligentnych facetów, wolą tępych dresiarzy, albo przeciętniaków: https://www.youtube.com/watch?v=DP1ubNu2Vl8 x Pierwsze 15 minut możecie pominąć, bo jakoś tak zaczyna się właściwa część.

Gość gość
19:05 Nie każdy kto się ze mną nie zgadza, tylko każdy kto płodzi te prymitywne, do zarzygania powielane repliki komentarzy, bo mózg zbyt tępy i leniwy, by zrobić coś poza podjadzem merytorycznym, jasnowidztwem na temat życia oponenta i nic nie wnoszącymi frazesami, inwektywami, jak przy dresiarskiej przepychance słownej. Widać, że dużo przebywacie w takim towarzystwie.

Gość gość
To samo można powiedzieć o tobie. Powtarzasz do znudzenia to samo, nie zwracasz uwagi na argumenty i notorycznie obrażasz kobiety.

Gość gość
ja nie rozumiem jak kobieta może uprawiać SEKS w związkach

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
19:11 Jakie tu są argumenty? Ciągle te same inwektywy, których nie wiem skąd się wyuczyłyście, wykułyście i powtarzacie od lat. Krótkie, tępe, dresiarskie, frazesy. To są argumenty?

Gość gość
"gość dziś gość dziś przegrany to ty jesteś frajerze, który uprawia seks w związkach pójdziesz do piekła za to k****arzu. " x I ktoś jeszcze ma wątpliwości co do tego, że prawiki z tego forum to wykolejone czubki? :D 🖐️

Gość gość
Nieważne, czy to ja, czy to ktokolwiek inny, na innym forum, portalu, czy w dyskusji, człowiek, z którym mogę nie mieć nic wspólnego napisze, nagra, powie coś o kobietach, co im się nie spodoba to dostanie te same repliki komentarzy, identyczne zagrania, kopie nudnych, tępych tekstów, które świetnie odzwierciedlają ograniczenie umysłowe samych kobiet, bo ich mózgi są tak bezpłodne, że nie ma żadnej różnorodności, to są kopie słowo w słowo: jesteś sfrustrowany, przegrany, masz ze sobą ten problem, o którym piszesz, płoniesz nienawiścią, nie masz kasy, prawik, c***a, leszcz, śmieszny, żałosny. Tak w kółko i to dostaje każdy, kogokolwiek by to nie dotyczyło i jaka by nie była tematyka. Wystarczy tylko, że obnażysz jakąś prawdę o kobietach, że nie będziesz pisać o nich jakby były ideałami, nie będziesz mówić & love you, masz piękne oczy. Nawet jak sama na ciebie leci i jej odmówisz, bo uznasz ją za pustą to się oburzy, że śmiałeś ją uznać za taką i poczęstuje cię tymi samymi tekstami. Schematyczny jest i tępy umysł kobiecy (jakby to powiedział Yoda).

Gość gość
19:19 O kolejny przykład takiej repliki. Prędzej mój pies, który jest nieśmiertelny zdechnie, niż kobieta zaskoczy kogoś jakimś innowacyjnym, nieszablonowym tekstem, albo wyjdzie z rzetelnym, merytorycznym argumentem, bez jasnowidzenia o kimś. To zwyczajnie przekracza możliwości TĘPEGO, PRYMITYWNEGO organu, jakim jest kobiecy mózg. Tam jest wgranych tylko kilka schematów.

Gość gość
gość dziś Czy mężczyźnie, który Cię urodził już zapłacili tę grubą kasę? Ja bym sobą gardził, gdybym w połowie pochodził od czegoś, co uważam za tak prymitywne.

Gość gość
19:28 Por***ałeś kiedyś dzięki takiemu wazeliniarstwu białorycerzu? Chociaż podejrzewam, że jesteś kobietą z podszywu, bo replika o matce, o tym kto urodził też wchodzi do zestawu kobiecego. Wiem nawet czemu tak jest. Po prostu kobiety nie są przyzwyczajone do przesilania swojego mózgu. Raczej czekają na gotowe, aż ktoś coś zrobi, wymyśli, zorganizuje. Dlatego wymyślenie czegoś nowego samodzielnie jest dlań tytanicznym wysiłkiem.

Gość gość
Argumentem, który nagminnie ignorujesz, są na przykład kobiety w świecie islamu - w krajach arabskich oraz w Afryce - które w większości nie mają wyboru w doborze mężów. Nie ma znaczenia wygląd i inteligencja mężczyzny, tylko kupienie żony. Nawet w wielkich miastach typu Dubaj tak jest. A jednak to dzikusy, które czynią dzisiejszych czasach w Europie sporo spustoszenia mimo że kobiety sobie tych facetów nie wybierają. Rozmnażają się bardzo. Co odpowiesz?

Gość gość
A ty czym zaskakujesz? W kółko powtarzanie debilizmów o tępych ekstrawertykach - to twój "argument" na wszystko. Masz już chyba jakąś nerwicę na tym punkcie. To nie jest normalne. Nieważne czy ktoś odpowie merytorycznie, inteligentnie i kulturalnie - jedyne co potrafisz to zwyzywać od dresów czy blachar każdego kto się z tobą nie zgodzi. Wielu introwertyków z ciekawym charakterem ma kobiety, ale co z tego, nie? Jak tepe blondzie z dyskoteki wolą prymitywów to znaczy, że każda kobieta taka jest - wniosek kompletnego debila z IQ ameby. Swój do swego ciągnie - tępi wiążą się z tępymi, a inteligentniejsi wolą inteligentniejszych. Jakim kretynem być trzeba aby tego zauważać? Widziałeś kiedyś jakąś panią adwokat, lekarkę czy kobietę na przynajmniej średnim stanowisku która związałaby się z tępym dresem? :D Kto wierzy w te twoje debilne teorie prócz tego drugiego kretyna? NIKT, nawet faceci z was szydzą I jak nie nazwać czubkiem kogoś kto w dzisiejszych czasach straszy piekłem? Skoro nie widzisz w tym nic dziwnego, musisz być takim samym wykolejeńcem jak i tamten prymityw. Dwóch frustratów wysrywających się emocjonalnie z powodu wlasnego przegraństwa, dzień w dzień klepią to samo, od rana do nocy - wiesz, że to już obsesja?

Gość gość
Odnośnie twojej matki, to pojawia się to często z bardzo prostego powodu - żeby ci przedstawić jakiś punkt odniesienia, bo NIE jesteś kobietą. Oraz uzmysłowić ci, że generalizujesz i poniekąd obrażasz własną rodzicielkę, której jest w połowie kopią genetyczną.

Gość gość
19:37 Pokaż mi, w którym miejscu ktoś mi odpowiedział kulturalnie, merytorycznie bez inwektyw, replik pustych frazesów oraz jasnowidzenia na mój temat i ad personam. Pokaż mi jednego takiego posta, na którego odpowiedziałbym w sposób niemerytoryczny. Nie ma takich, wy jesteście za głupie na posta bez wjazdów ad personam i pisaniu, że pewnie oponent jest taki i taki. Umysłowość macie na poziomie dobrze rozwiniętego szympansa, dlatego musicie używać wycieczek osobistych.

Gość gość
A dlaczego mają być kulturalne skoro sam zaczynasz wyzywać? Myślisz że będą milusie skoro nagminnie je wyzywasz umniejszasz im i debilnie generalizujesz? Sam zaczynasz prowokować, a potem robisz z siebie jęczącą ofiarę - żenujące.

Gość gość
19:43 Jak się obraża ludzi, nawet w ostatnim poście pisałeś coś o porównaniu do inteligencji szampana, to Zlituj się, nikt ci miło nie odpowie. Zbierasz co zasiejesz i tyle.

Gość gość
gość dziś Nie wiem, jak dla Ciebie, ale dla mnie ******ie nie jest czymś nadzwyczajnym i nie jest sensem życia, by tak się tym podniecać. Jak jest, to jest, a jak nie ma to nie ma, życie. A bierz mnie za kobietę, jeśli chcesz, ja jedynie dziwię się takiemu generalizowaniu i uderzaniu pośrednio nawet we własną matkę, bo w końcu kobieta, łapiesz?

Gość gość
-inteligencji szympansa miało byc

Gość gość
"A ty czym zaskakujesz? W kółko powtarzanie debilizmów o tępych ekstrawertykach - to twój "argument" na wszystko. Masz już chyba jakąś nerwicę na tym punkcie. To nie jest normalne. Nieważne czy ktoś odpowie merytorycznie, inteligentnie i kulturalnie - jedyne co potrafisz to zwyzywać od dresów czy blachar każdego kto się z tobą nie zgodzi. Wielu introwertyków z ciekawym charakterem ma kobiety, ale co z tego, nie? Jak tepe blondzie z dyskoteki wolą prymitywów to znaczy, że każda kobieta taka jest - wniosek kompletnego debila z IQ ameby. Swój do swego ciągnie - tępi wiążą się z tępymi, a inteligentniejsi wolą inteligentniejszych. Jakim kretynem być trzeba aby tego zauważać? Widziałeś kiedyś jakąś panią adwokat, lekarkę czy kobietę na przynajmniej średnim stanowisku która związałaby się z tępym dresem? smiech.gif Kto wierzy w te twoje debilne teorie prócz tego drugiego kretyna? NIKT, nawet faceci z was szydzą I jak nie nazwać czubkiem kogoś kto w dzisiejszych czasach straszy piekłem? Skoro nie widzisz w tym nic dziwnego, musisz być takim samym wykolejeńcem jak i tamten prymityw. Dwóch frustratów wysrywających się emocjonalnie z powodu wlasnego przegraństwa, dzień w dzień klepią to samo, od rana do nocy - wiesz, że to już obsesja? " xxx To, że kobiety wolą tępych ekstrawertyków, od inteligentnych introwertyków to nie jest argument i hipoteza, a argumentem jest cała rzeczywistość od tych twoich "dyskotek" po wpisy kobiety na dowolnym forum ( w tym wasze). To jest proste: -Kobiety wolą ekstrawersję od introwersji u faceta -Kobiety wolą bycie roochaczem od bycia prawiczkiem u faceta -Kobiety wolą pragmatyzm i tępotę od inteligencji u faceta Każda kobieta mając do wyboru między socjofobikiem, który jest wykształconym geniuszem, pracuje nad wynalazkami jest prawiczkiem, nie ma pieniędzy, a skrajnym ekstrawertykiem, społecznikiem, który jest tępy, prymitywny, egoistyczny, ma umysłowość małpy jest roochaczem i ma mnóstwo pieniędzy zarobionych na napadach, albo dilerce i robieniu komuś krzywdy, przekrętach, każda wybierze tego drugiego. Żeby nie zaczęło się zaraz gadanie (bo wy jesteście za tępe, by wyciągać prawidłowe wnioski z czytanego tekstu), że ja napisałem, że każdy ekstrawertyk to od razu bandzior, blablabla, że jest coś pośrodku blablabla to niech wasze ptasie, tępe mózgi sobie uświadomią, że ja podałem dwa przekładowe zestawy, by pokazać jak funkcjonuje mózg kobiety i możnaby to przetasować, coś pozmieniać, ale pokazuję co się bardziej liczy i co wygrywa, a wygrywają u kobiet z reguły cechy, które niczym nobliwym nie są.

Gość gość
19:43 Znowu tępota...jakże mogłem wymagać umiejętności czytania ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem, że liczyłem na coś innego? Gdzie? Przecież ja bym się niczego poza inwektywami i przewidywalnymi replikami komentarzy po was nie spodziewał, spokojnie. Idiotą nie jestem i wiem, że po wbiciu kij w tabun rozjuszonych idiotek spodziewać można się tylko konkretnych tekstów. Mógłbym już nawet robić za jasnowidza, bo wiem jakie teksty padną na bank. Gdy zaś repertuar się wyczerpie okazuje się, że kobieta nie ma nic więcej. Moje pisanie, oprócz inwektyw i dresiarstwa coś jeszcze sobą merytorycznie i stylistycznie reprezentuje. Wasze to zwykła pyskówka, bo co innego wykracza poza wasz poziom. Nauczyłyście się tego w procesie socjalizacji z waszymi ukochanymi typami panów.

Gość gość
Co do kobiet i ich stanowiska. Nie rozśmieszaj mnie. Kobiety wykształcone tak samo preferują pragmatycznych prymitywów, którzy mają zawodowe wykształcenie i własną działalność, dzięki talentowi do kombinatorstwa i pragmatycznemu podejściu, bo debil usiądzie i robi, prze naprzód i nie męczy się psychicznie. To wam imponuje. Taka "pasja" w dążeniu do celu, nawet po trupach, nawet przy licznych wybiegach kombinatorskich. Nawet jak facet przynosi do domu mienie zgrabione przemocą to kobieta nigdy nie zaoponuje, aż policja się tym nie zainteresuje i ona sama nie będzie w kłopotach. Dopóki misiaczek jest wydajny to nie ma znaczenia. Tak długo jak stanowi świetny obiekt do chwalenia się przed znajomymi, jest dobrym wibratorem, bolcem, który zaspokaja + daje żryć i jakieś luksusy to jest świetnie. Nie ma znaczenia, ile osób na tym cierpi, że jakaś rodzina np. straciła środki do życia, że środowisko i zwierzęta straciły niszę, bo pragmatyczny, hardy, idący po trupach biznesmen chciał postawić sobie fabrykę, albo rzeźnię w tym miejscu. I wreszcie - nie ma też znaczenia, czy jest tępy, prymitywny, nawet na granicy debilizmu. Liczy się, by c***e było dobrze, doopie wygodnie, a ego połechtane blichtrem i poklaskiem.

Gość gość
Ja pierdolę, a ten nadal swoje... Czy ty debilu nie rozumiesz, że wymieniasz jakieś nierealne skrajności? Większość facetów jest po środku tych skrajności. Tak jak i większość kobiet. Większość kobiet nie chce ani socjofobików ani prymitywnych, agresywnych patoli, tylko normalnych, ogarniętych, kulturalnych facetów. A skoro już stosujesz takie głupie mierniki to wiedz, że większość facetów też wybrałoby piękną, wytapetowaną, pustą lalę od dobrodusznej, inteligentnej, grubej brzyduli - ale temu będziesz debilnie zaprzeczał, choć sam wiesz, ze to prawda, kompletnie nie potrafisz być obiektywny. Prawicza frustracja weszła ci na mózg.