Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Czepiasz się mnie, a sama popełniasz koszmarne błędy stylistyczne i ortograficzne. Używasz słów, których nie rozumiesz co za tępak :D

Gość gość
Bo co napisałem, że nie rozumiesz co oznacza słowo nierządnica i miłość? to nie jest żaden dowód :D

Gość gość
bo to prawik mitoman, zawsze pisze to co akurat dla niego wygodniejsze. nie raz już przeczył sam sobie

Gość gość
gość dziś Nie mam wątpliwości, że jesteś starą panną

Gość gość
Nie widzę w swoich wypowiedziach błędów. Ani stylistycznych, ani ortograficznych. Może mógłbyś mnie uświadomić, jakież to błędy popełniam?

Gość gość
22:35 Dobra, wróciłem. Nigdy nie wyzywałem na forum nikogo od szmat-lingwistek. Byki walę wyłącznie w efekcie rozwścieczenia i nabuzowania nienawiścią do miłośniczek tępoty, miałkości umysłowej i ekstrawersji, co nie zmienia faktu, że moje wypowiedzi i tak wyraźnie odcinają się jakościowo od wypowiedzi kogokolwiek z bywalców i znacznie je przewyższają. Wspomniane przez ciebie rzekome mity na temat wykształcenia jestem gotów w każdej chwili udowodnić i przedstawić dokumenty, dowody, swój dyplom, świadków, zaświadczenia, ale to nieistotne. Płodzę tu setki wypowiedzi i wiadomo, że w akcie rozwścieczenia prymitywizmem kafeteryjnych koorew można walnąć gafę interpunkcyjną, składniową, czy nawet ortograficzną. Niekoniecznie wynika to z braku znajomości zasad, wystarczy omyłka, bo jestem człowiekiem, a jeśli chodzi o kafeterię to jest ostatnim miejscem, gdzie ktokolwiek przejmowałby się poprawnością językową. Są poważniejsze problemy. I jeszcze jedno. Przypisujesz mi wiele postów użytkowników, którymi nie jestem i bierzesz nas za jedną osobę. Uroczyście wali mnie, czy w to wierzysz. Jedynie Cię nakierowuję.

Gość gość
Siemano, wróciłem, a więc ekhm. Na czym to stanęło? Ah tak, otóż kobiety nie lecą na inteligencję, tylko na pragmatycznych półgłówków, albo przeciętniaków umysłowych, którzy po prostu nie poddają się w dążeniu do celu, bo nic nie rozkminiają, głupota daje im psychiczną siłę, nie zastanawiają się nad niczym, są doskonałymi wołami roboczymi.

Gość gość
skont jestescie

Gość gość
Zabawne. Od dresiarzy przeszedłeś do szarej masy ludzkiej i odczuwania pogardy dla tejże. Przypominasz Noxelię. :) A dlaczego nie masz pretensji do mężczyzn, że takie wredne półgłówki z nich są? Dlaczego nie płyniesz wśród nich z kagankiem oświaty, tylko skupiasz się na nie tej płci, co trzeba?

Gość gość
13:57 Gdyby nie imponował wam prymitywizm, agresja, tępota, brak sumienia i smykałka do lewych interesów, tylko intelekt to faceci by się rozwijali, a tak robią to, co wam imponuje. Czyli mnóstwo zła.

Gość gość
Dla ciebie każde zachowanie o podłożu społecznym jest prymitywizmem. I nie kłam, że nie wyzywałeś dziewczyn od lingwistek. Poznaję twój styl pisania.

Gość gość
Hej jestem ostrą 18 która uwielbia zabawy przez telefon uwielbiam doprowadzać facetów mi nieznanych do orgazmów głośno stękam jęczę piszczę.... ostra rozmowa fajna fabuła mogę być posłuszną kicią jaki ostrą wulgarną suczką zadzwoń zabawimy się 708-770-461 wew 153

Gość gość
14:20 To sobie poznawaj, mam na to wylane. Roi się tutaj od lasek, które widzą mój styl pisania wszędzie, nawet na działach, gdzie mnie nie ma. Niech każdy sobie wierzy w co chce. Co mnie to obchodzi? Cokolwiek uznasz za prawdę, a co nie to i tak będę zbierał w kółko dresiarskie pojazdy, więc co mi za różnica? Wracając do meritum, kobiety nie lecą na inteligencję, tylko na efektywność i skuteczność w działaniu, a takową odznaczają się z reguły debile, bo oni nic nie analizują, tylko robią i wszystko im wychodzi, bo mają farta i nigdy się nie zniechęcają, aż w końcu jakiś lewy, czy półlewy interes wypala.

Gość gość
obetnolem sobie wlosy hehe

Gość gość
Posłuchajcie, ja chcę tylko dobrze. Świat naprawdę jest udręką dla wrażliwych dobrych ludzi, przez masy oceniające ludzi po przebojowości, wyluzowaniu, wyglądzie, przez niewrażliwych rekinów biznesu o słabo reaktywnym układzie nerwowym, psychopatów, prospołeczników, którzy nie angażują się dla czyjegoś dobra i nic nie robią dla czyjegoś dobra, robią bo im się nudzi, bo chcą bodźców, w związkach też są tylko po to, tylko dla haju dopaminowego i rozkoszy ptaszka/cipki, mają wylane na jakieś tam wartości.

Gość gość
K*rwa, zaraz idę do miasta, boję się, że dostanę wp*dol od napakowanych karków i wyrokowców, na których kobiety lecą bardziej niż na mnie ze względu na ich brutalną, prymitywną zwierzęcą siłę, wynikającą ze słabej reaktywności OUN.

Gość gość
Każda z was chce rozbuchanego seksualnie, doświadczonego w łóżku prymitywa, a potem macie pretensje, że nie chcą was, bo straciłyście dziewictwo z takim, a on was zostawił, zdradził etc.

Gość gość
Kobiety mają totalnie wylane na intelekt faceta i na wszelkie wartości, chcą własnej wygody.

Gość gość
Przydałaby sie wycieczka dziewczynkom do Arabii albo Iraku Troche pokory by sie przydało

Gość gość
11:09 One jeszcze nawet po zbiorowym gwałcie, pobiciu, uwięzieniu w haremie, wylaniu kwasu na twarz, poniżaniu i torturach dalej broniły tych arabów, bo "są przystojni". Dla kobiet nic innego się w życiu nie liczy, tylko to, czy ktoś jest ciachem, albo nie. To są dwie kategorie, na których kobiety dzielą ludzi. Ciacho (nieważne ile zła zrobi), albo śmieć (nieważne ile dobra zrobi).

Gość gość
Ciacho (nieważne ile zła zrobi), albo śmieć (nieważne ile dobra zrobi). x Coś w tym jest. Podobno zwyrodnialec trynkiewic. się ożenił i to z kobietą normalną, wykształconą po socjologii i pracującą w korpo. Jeźdzą razem w miejsca, gdzie on mordował! Normalnie przysłowiowy mózg rooozj****y. Nie jest to nic nowego, coś jest w kobietach że ciągnie je do takich przypadków. Myślę, że to na poziomie podstawowym "działa" na nie obcowanie z groźnym typem, stwarza napięcie seksualne. Pierwotny instynkt.

Gość gość
Myślą że arab to taki przystojny pokojowy chlopiec o ciemnej karnacji.Tami je wykorzystują tylko po to aby dostać wizę do Niemiec i UE.Bo tam.mają full socjal Ale to temat na inną porę Ogólnie stały sie bardziej agresywne a u Arabów to by nie przeszło.

Gość gość
11:24 To prawda, kobiecie imponują takie rzeczy. Kobieta nie chce faceta ciacha w typie metro, tylko ciacha w typie Khala Drogo, czyli takiego, który jest bardzo przystojny, ale ma jednocześnie groźną mordę i jakąś np. bliznę na twarzy i kobiety myślą, że skoro nie chcą ciacha metro, tylko ciacha groźnie wyglądającego to świadczy o tym, że nie lecą na wygląd, a lecą bardziej niż faceci.

Gość gość
lecą na metro

Gość gość
To dziwne, jeden z was się upiera, że kobiety lecą na faceta w typie Khala Drogo, z bliznami na ryju i paskudnymi, ciemnymi kłakami, drugi zaś twierdzi, że kobiety lecą na szczupłych modeli o kwadratowej szczęce, z licówkami na zębach ( :D ), włosami na żel, itd. Niezgodność interesów. :D

Gość gość
Ja chętnie poznam wartościowego mężczyznę, dla którego seks nie jest najważniejszy i który potrafił zaczekać na tę jedyną n.can(małpa)prokonto.pl Szukam już długo i nie mogę znaleźć, dlatego nie mówcie, że kobiety nie mają problemu ze znalezieniem partnera

Gość gość
Ten portal to dno. Odpisują te same osoby, które narzucają swoje zdanie. Jak nie, to ban i zamykanie ust. Dużo hejtu tam jest. Zamiast pomocy, dostajesz po d***e. Trochę jak jakaś sekta, która sije jedną feministyczną propagandę. Omijać netkobiety z daleka.

Gość gość
Oj już się tak nie wysrywaj i tak nikt tego nie przeczyta :P