Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
Ty autor, przyznaj się, pod którym nikiem piszesz na tamtym forum?

Gość gość
gość dziś To możecie mi wyjaśnić dlaczego jak prawiczek coś zrobi to zwalacie u niego na prawictwo, niedoświadczenie seksualne, a jak np. wasz przystojny, doświadczony TŻ, któremu nagle po latach związku odpaliło, by sobie inną, młodszą znaleźć to nie tłumaczycie tego doświadczeniem seksualnym, które pomogło mu uwieść nową panią? Dlatego, że wszystko chcecie dopasować do swojego życzeniowego myślenia. zzzzzzz Kolejna męska mameja, która tłumaczy sobie powodzenie tym, że ktoś ma 0 stosunków na koncie a ktoś100 :( Płacz i użalaj się dalej na damskim forum.

Gość gość
16:46 Taki komentarz to najgorszy niż intelektualny, dresiarstwo i prostactwo. Do tej kategorii należysz.

Gość gość
Ja p*lę.Ty nie masz k*wa innych zainteresowań?

Gość gość
Autorze. Jak ci nie pasuje, to napisz to co tu na forum netkobiet. A nie żalisz się tutaj nie wiadomo na co, co jest żałosne. No, chyba, że jesteś jeszcze bardzo młody i się wstydzisz.

Gość gość
gość dziś 16:46 Taki komentarz to najgorszy niż intelektualny, dresiarstwo i prostactwo. Do tej kategorii należysz. xxxXXXxxx Właśnie, poperam. Wejdzie taki jeden na babskie forum, tam nie ma poparcia co do swoich chorych teorii i zakłada inny temat na drugim forum, gdzie też go ludzie jadą z góry do dołu, ale on winy w sobie nie widzi. Ja się nie dziwię, dlaczego on jest prawiczek. Z takim podejściem, to każda od niego ucieknie i dresiara i pani magister.

Gość gość
To kobiety są ekspertkami od niewidzenia winy w sobie. Na netkobietach faceci są ciągle banowani za to samo, co kobiety tam robią i nikt nie reaguje. Tak samo jest w życiu realnym. Kobiety to stworzenia z wybitnie wyraźną logiką Kalego.

Gość gość
Gdybyś nie był prawikiem, to nie dotykałaby cię tak osobiście ta jakże drażliwa kwestia. Są wyjątki od reguły, ale na ogół jeśli facet w pewnym wieku nadal nie miał żadnej dziewczyny, to oznacza, że nie umie odnaleźć się w czymś tak skomplikowanym jak związek między dwojgiem ludzi. A prawiczków kafeteryjnych nienawidzę za mizoginię, głupotę i wąskie horyzonty.

Gość gość
Faceci na netkobietach albo wizażu są banowani za prowokowanie do kłótni, obrażanie kobiet i spam. Nie za niewinne, racjonalne i poparte argumentami dyskusje.

Gość gość
Boże, bo za idiotyczne wywody. . No wiadomo, że prawiczek nie rzuci nikogo dla młodszej, bo musiałby najpierw mieć kogoś, żeby rzucać.. Paragraf 22 normalnie. . Poza tym prawictwo, to naprawdę wtórny problem. Problem, to te cechy charakteru i osobowości, ktore sprawiają, że nikt się wami nie interesuje. Ale to nierealne, bo łatwiej winić okoliczności zewnętrzne, np głupie baby, które się nie poznały i wybierają źle.

Gość gość
Każdy facet, który prawiczkiem nie jest, kiedyś i z kimś przecież to prawictwo stracił, co znaczy, że winnymi późnego prawictwa nie są kobiety, a to, że coś nie tak jest z konkretnym egzemplarzem. Za trudno jednak wysilić mózg i tego w sobie poszukać. Widać wyraźnie, że prawictwo niesie ze sobą rozgoryczenie, jakieś dorabianie sobie sztucznych ideologii, żal do całego świata - kto by z takim chciał być?

Gość gość
*nierealne żebyście się wzięli za rozwiązywanie swoich problemów

Gość gość
17:03 Sama masz wąskie horyzonty i zapatrzenie we własne prymitywne postrzeganie, skoro każdy kto was nienawidzi jest z automatu prawikiem i każdy kogo to dotyka. W przeciwieństwie do kobiet faceci potrafią się zainteresować czymś co ich nie dotyczy, a to zjawisko ma szersze konsekwencje w rzeczywistości i to mnie interesuje.

Gość gość
Miałam dokładnie to samo jako żelazna dziewica, noł-lajf i szara mycha. Też sądziłam, że faceci to fiuty, które interesują się jedynie harmonijnymi księżniczkami. Zmieniłam jednak podejście, znalazłam miłego pana inżyniera i teraz gardzę prawikami, bo JA się zmieniłam - oni się nie zmienią nigdy.

Gość gość
Madra kobieta nie odrzuci prawiczka a wrecz bedzie zadowolona bo wie, ze to wartosciowy mezczyzna, ktory nie utozsamia seksu z chucia a miloscia. Przeciez mogl pojsc do prostytutki a mimo to czekal na nia. Tylko pusta kobieta tego nie doceni podobnie jest w druga strone. Mezczyzna umiejacy trzymac na wodzy penisa jest lepszym materialem na stalego partnera, meza, potencjalnie ojca dzieci itd.

Gość gość
To już jest milion któryś temat założony przez ciebie. Z każdego wręcz zioniesz nienawiścią do kobiet i wiele twoich wypowiedzi - jeżeli nie wszystkie - wskazuje na twój brak doświadczenia i frustrację z tego powodu. Mówisz też o seksie jako takim bardzo oględnie i niechętnie - też to budzi wątpliwości, chłop, który ma to za sobą ma inne podejście do relacji damsko-męskich.

Gość gość
Bo faceci to fiuty, bo chcą od kobiet seksu, a co najgorsze od dziewic!

Gość gość
W pier/dolenie o wiązaniu miłości z seksem i szlachetności z tego powodu oraz w prawictwo jako skutek tychże to ja absolutnie nie wierzę. Chyba że jesteś skrajnym katolem - ale też w to wątpię. Bajeczki o miłości możesz sobie wsadzić, twoja obsesja w tym temacie wskazuje li i jedynie na twoją frustrację, że jeszcze nie uprawiałeś seksu.

Gość gość
"Madra kobieta nie odrzuci prawiczka a wrecz bedzie zadowolona bo wie, ze to wartosciowy mezczyzna, ktory nie utozsamia seksu z chucia a miloscia." Jeśli prawictwo jest jedyną wartością faceta, to wątpię, aby miało jakąkolwiek wartość. Taka prawda.

Gość gość
1715 to za dobrze ci w d**e jak chcą sexu!!

Gość gość
To ja jestem mądrą kobietą, bo chłop mój był prawiczkiem przede mną. Ale, ale, ale - jest normalny. Nie zionie nienawiścią do kobiet, ma pracę, ma wyższe wykształcenie, nie boi się wyjść do ludzi - chociaż jest nerdem :) I nie zwalał braku doświadczenia na kobiety.

Gość gość
HAhaha dobre. Tak, prawicy to sami wartościowi faceci. Zmartwie Cię, prawictwo nie świadczy o wartości, ale o nieumiejętności zaciągnięcia kobiety do łóżka. I co tu cenic? Ze będzie taki miał problem z seksem, bo przez kilkadziesiąt lat używał rąsi? Bleh

Gość gość
Pogarda dl prawictwa to oznaka tępoty umysłowej i ewolucyjnego zacofania mózgu.

Gość gość
Gardzę nie prawictwem, tylko tobą, autorze. :) 🖐️

Gość gość
Autor to użalająca się nad sobą ciapa

Gość gość
Na cztery związki mialam dwóch prawikow, jeden jest moim mężem, o drugim myślałam, że ma spore doświadczenie, taki był dobry od początku. Przyznał się po latach. A autor jest ciapa, i nawet nie przeczytał co wkleil, jeśli tam jest pogarda to w śladowych ilościach.

Gość gość
Każda kobieta, która miała więcej niż jednego partnera nie nadaje się do związku, nikt nie chce przechodzonych i zużytych kooref.

Gość gość
Milionowy temat z cyklu. Zawsze dostaniecie jakieś dobre rady, ale to i tak was nie interesuje. Tylko w kółko powtarzać swoje i stać w miejscu. A poza tym to przypisywanie sobie jakichś zasług i wartościowości z tytułu prawictwa jest obraźliwe względem ludzi, którzy rzeczywiście mają takie poglądy na temat seksu przedmałzenskiego lub czekają na odpowiednią osobę i robią to z wyboru, a nie dlatego, że nie są w stanie nikogo nakłonić do odbycia stosunku. Mamy chwalić, że nie polazł do prostytutki- jasne. . Zresztą tak naprawdę to większość by narobiła w gacie ze strachu i nie jest nawet w stanie zdobyć się na taki krok.

Gość gość
Nie polecam poeebanych prawiczkow. Szybko koncza lub nie umieja skonczyc, a efekt zawsze jest ten sam . nie potrafia zadowolic kobiety