Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to proste jakie kobiety lubią mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

mężczyzni lubią wierne,pracowite, wiecznie uśmiechnięte, bezkonfliktowe atrakcyjnie fizycznie kobiety zaangażowane w ognisko domowe gotowe w każdej chwili wypiąć się dla pana i wladcy.Taka kobieta jest idealna dlatego jest najbardziej obdarzana miłością mężczyzny.

Gość gość
dzięki bogom, że jestem biseksualna....

Gość obecny
a niech sobie leży na materacu i pięknieje , mam to głęboko w zadzie co kobieta chce , skoro ma ochotę to może się nawet nadziać vaginą na dyszel od wozu drabiniastego , jej sprawa skoro jest głupia !

Gość PANNa K bardzo mila
Jak dobrze, ze ten opis mnie nie dotyczy :)

Gość gość
c****j w doope "mężczyznom" z takimi wymaganiami

Gość gość
prawiczek lubi dopodajke

Gość
gość dziś Co ty opowiadasz! Przeciez mezczyzni lubia kobiety ambitne (nawet jesli ta ambicja to kasa w markecie), niezalezne, zdolne do poklepywania po pleckach i "wspierania" swojego faceta (cokolwiek by to wspieranie znaczylo). Moga byc brzydkie i niechetne do uprawiania seksu, bo przeciez seks nie jest najwazniejszy.

Gość gość
Rescator555 dziś Otóż to, ponadto te tępe psy powinny ochoczo i zawsze nadstawiać swoje uległe dupska dla dildosa swojej pani

Gość
gość dziś [23:05 No to juz chyba zmieniasz temat i piszesz o facetach. Wlasnie takich facetow lubisz? No coz, kazda ma swoj gust.

Gość gość
w d**e mozna gwałcic tylko kobiete bo ją nie boli

Gość gość
Nie prawda, faceci lubią dominki, które wyłapują sobie facetów w klubach i ich roohają, chleją, drą się, atakują ochroniarzy i ogólnie są agresywne. Takie mają największe powodzenie.

Gość gość
totalnie bezkonfliktowych i uległych kobiet to chcą zakompleksieni mężczyźni. Na szczęście takich głupich kobiet coraz mniej.

Gość gość
Najbardziej lubią kobiety pewne siebie, inteligentne i kobiece. Ani przesadnie dominujące, ani przesadnie uległe. W każdym razie ja takie lubię.

Gość
gość dziś Natomiast ci mezczyzni pewni siebie, bez kompleksow, uwielbiaja kobiety ktore probuja sie wyklocac i zawsze chca postawic na swoim. Wtedy ci "macho" maja gotowy powod, zeby lac je po twarzy, i innych czesciach ciala, a potem g****ic "na zgode". No ale jak bije to znaczy, ze kocha.

Gość gość
mężczyzna, który bije, zawsze ma kompleksy i tak naprawdę w głębi jest mało pewny siebie

Gość
@ gość dziś mężczyzna, który bije, zawsze ma kompleksy i tak naprawdę w głębi jest mało pewny siebi..<< Tak, pewnie kompleks naderwanego ucha i zlamanego nosa ;-). A co do "glebi", to watpliwe czy takie cos u niego wystepuje.

Gość gość
"głębia" czyli podświadomość noobie

Gość gość
Mężczyzna, który bije, to ścierwo, a nie mężczyzna

Gość
gość dziś "głębia" czyli podświadomość noobie <<< Pewna jestes tej podswiadomosci? Bo ja nie jestem pewien, czy wszyscy maja przynajmniej swiadomosc ;-).

Gość
gość dziś Mężczyzna, który bije, to ścierwo, a nie mężczyzna ..<<, Jak zwal, tak zwal. Ale oni wlasnie lubia takie kobiety, o ktorych piszemy.

Gość
A tak w ogole, to najbardziej pewni siebie sa glupcy. Madry filozof powiedzial kiedys "wiem, ze nic nie wiem". Natomiast duren wszystko wie, wszystko potrafi i niczego sie nie boi.