Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia1998

Tabletki na porost piersi

Polecane posty

Witam, mam 18lat i mam małe piersi, albo raczej w cale ich nie mam, przez co koleżanki się ze mnie śmiały, dlatego poszukałam w internecie, i znalazłam tabletki, na prost piersi które nazywają się Breastfast, czy może któraś z was, zażywała te tabletki? jeśli tak to jak często? i przede wszystkim jakie były tego efekty?

Gość gość
Wpuść sobie olej rzepakowy strzykawką, tylko ostrożnie i malutkie porcje i rozcieraj, żeby nie mieć grudek potem. Polecam bardzo

Gość gość
Na porost mózgu coś sobie kup, ściero spamerska!!! :O

Gość gość
Matko , wstrzykiwanie oleju do piersi ? CO TY ZA GŁUPOTY WYPISUJESZ !!!!!! , chcesz by dziewczyna umarła?Jak masz takie rady dawać to lepiej nic nie pisz . A tabletki autorko no niestety ale nie działają .

Gość gość
Nie polecam zakupu tabletek na porost piersi - są nieskuteczne. Są one produkowane po prostu po to, aby zarobić kasę na zakompleksionych kobietach. Efekty nie są widoczne gołym okiem - nie ma sprawdzonych sposobów na powiększenie piersi. Lepsze efekty niż po tabletkach uzyskasz przez odpowiednie ćwiczenia (możesz poszukać w internecie - ale nie oczekuj zbyt wiele - tak jak pisałam: nie ma sprawdzonych sposobów na powiększenie piersi) Piersi mogą się powiększyć trochę po ciąży. Najlepsza rada dla ciebie: zaakceptuj swoje piersi - one są częścią ciebie. Nie zadręczaj się tym - co mówią ''koleżanki'', ignoruj ich głupie komentarze i nie wpędzaj się w kompleksy. Po prostu pokochaj swoje piersi - na ich wielkość nie mamy wpływu - musimy je zaakceptować i pokochać takimi jakie są. A tutaj na pocieszenie 12 dowodów na to, że małe piersi (jeśli się je zaakceptuje) to całkiem fajna sprawa :) http://viralka.pl/12-powodow-dla-ktorych-powinnas-sie-cieszyc-ze-masz-male-piersi/