Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIBU

Wyjazd na wakacje szukamy towarzystwa

Polecane posty

Gość BIBU

Hej, w tym roku pojawił się problem, że będziemy jechali na wakacje sami. Dla mnie to nie problem, ale mój 5 letni syn po prostu będzie się z nimi nudził. Zawsze jeździliśmy z siostrą i jej dziećmi ale oni w tym roku z różnych powodów jadą w innym terminie. Wiem, że można jechać np. na wakacje gdzie jest dużo rodzin z dziećmi, ale prawda jest taka, że zanim sobie syn kogoś znajdzie do towarzystwa to będzie trzeba wyjechać :( Tak sobie myślę czy słyszeliście o takiej możliwości, żeby się poznać z jakąś rodziną w podobnej sytuacji - np. jedziemy w tym terminie do Włoch z biurem takim a takim - czy ktoś się wybiera z dziećmi w podobnym wieku? Oczywiście niekoniecznie spotkać przed wyjazdem, ale żeby wiedzieć na 100%, ze ktoś taki jedzie i żebym byłą spokojna, że Młody będzie miał jakieś towarzystwo

Gość gość
najgorsze to jechac z kims!!! 2 razy przerabialam i nigdy wiecej! odpoczynek to odpoczynek, od znajomych tyez! nie polecam.

Gość gość
wolę sama z mężem i dzieckiem. A po co nam dodatkowe, obce towarzystwo???

Gość gość
Dziewczyny ja się nie pytam jak Wy wolicie, tylko pytam czy istnieje możliwość, żeby się z kimś dogadać kto jedzie w tym samym terminie na ten sam wyjazd, żeby dzieci mogły się razem bawić

Gość gość
nie zesrajcie się tylko z tymi bachorami :O

Gość gość
Dziękuję, ominę. Czy ktoś coś w temacie?

Gość gość
Źle miejsce do szukania towarzyszy sobie wybrałaś. No chyba że widzi ci się wycieczka z pryszczatymi licealistami. A nie sory, oni nie wyjdą sprzed kompa. Poszukaj lepiej na grupach na fb.

Gość BIBU
Nie szukam towarzystwa na kafe - raczej proszę żeby ktoś mi podpowiedział jak szukać gdzie indziej; czy ktoś szukał; czy ktoś znalazł;

Gość gość
No to napisałam, poszukaj na grupach na fb. Moze na spotted w twojej miejscowości. Przynajmniej będziesz miała okazję poznać przed wyjazdem danych ludzi

Gość gość
Dziękuję. Oglądam jak to działa :)

Gość gość
To spotted chyba odpada - widzę, że same ogłoszenia w stylu "widziałam chłopaka w żółtych glanach; jesteś boski; odezwij się"

Gość BIBU
Czy ktoś może jeszcze coś podpowiedzieć?

Gość gość
Dzięki :) Zawsze postępuję wbrew regułom, idę pod prąd. Cała ja

Gość gość
o, na tym globtroterze są fajne ogłoszenia :) Dzięki

Gość gość
Proszę o kolejne wskazówki i porady, też jestem zainteresowana, syn 4 lata, chcemy jechać w czerwcu.