Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealne dzieci i matki z kafeterii. Wierzycie w to ?

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie w to co matki tu pisza ? Wiekszosc to idealy z madrymi i ulozonymi dziecmi. Ciekawe ile % w.tym prawdy :)

Gość gość
ale co znaczy dla ciebie ideał? to ze ktoś np. nie daje ciągle parówek do jedzenia, albo nie napycha cukrem, bawi się dużo z dzieckiem? dla mnie to jest podejście odpowiedzialne i rozsądne, a nie jakiś ideał :O

Gość gość
Chodzi mi o te, co opisuja jakie to dziecko jest idealne dzieki ich wychowaniu, grzeczne, ulozone, spokojne,pedantyczne,uzdolnione w kazdej dziedzinie, najmadrzejsze, lepsze od innych dzieci.

Oj wierze! Znaczy nie wiem czy te ktore to pisza to naprawde tak robia, ale znam takie perfekcyjne mamy ze swojego otoczenia...

Gość gość
W internecie anonimowo można napisać wszystko ja mogę się nawet podawać z królową angielską. I tak należy podchodzić do forum i zjawiska idealnych ludzi czy matek, z dystansem.

Gość gość
Te zdrowe odzywianie, zero bajek, to tez często tylko w necie. Anonimowo mozna napisac wszystko, jak kolezanka wyzej napisala. Niektore maja potrzebe kreowania osoby idealnej, bo w prawdziwym zyciu im sie taka byc nie udaje.