Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyszek57Leszno

Dobre to to czy naciąganie?

Polecane posty

Gość Zbyszek57Leszno

Tak mnie to zastanawia. Zona sie napaliła, uczyc się będzie. Mi to obojetnie, niech sie kobieta uczy. Ale właśnie. Wszystko wygląda ładnie pięknie, ale ile to już organizacji w Polsce miało wielkie plany i nic z tego nie wychodziło. http://pomagam.im/bezpiecznaja (to żona znalazla) No i druga sprawa. Te zbiórki to nie żadna ściema? Kiedyś to się na chore dzieci zbierało, a teraz ludzie zbierają na wszystko. Czy to nie będzie tak, że jak już raz wpłace to mi będzie cały czas z konta pieniądze podciagało? jakiś abonament jak te smsy czy coś? orientujecie sie jak to możliwe? to jest zgodne z prawem?

Gość gość
a to te szkolenia co żona będzie szła, to u was w mieście? Leszno ma pan w nazwie użytkownika. Fajnie, szkoda, że u nas takich nie ma

Gość gość
Nie wiem, najlepiej przeczytaj od dechy do dechy cały regulamin. I poszukaj w google opini o konkretnie tej "szkole"-organizacji. p.s. W życiu tak jest, że nic nie dają za darmo.

Gość Małgoś51
Ej, a mi się tam podoba. Zawsze się człowiek czegoś ciekawego dowie :) a stronę znam, synowej kuzynka zbierała tam pieniążki na operację synka. Maluszek urodził się ze straszną wadą serduszka. Kruszynka taka. W każdym razie, wpłaciłam tam dziewczynie 50zł chociaż i nic więcej mi nie kazali dopłacać czy coś. Oni to tam sprawdzają,bo ona musiała się z każdej złotówki w skarbówce spowiadać.

Gość Marzena81
OOOO... Super :) byłam na tym szkoleniu, w Dusznikach w grudniu. Świetna akcja, mega kobietka prowadzi, taka energiczna i wyrozumiała. Duzo fajnej wiedzy było. Naprawdę warto, aż żałuję, że córka ze mną nie poszła.

Gość gość
zbyszek57leszno małgoś51 marzena81 migtek22 i gość - wypierniczać z tą reklamą - jesteście tak wiarygodni jak james bond07

Gość gość
Zbyszek ty to lepiej na emeryturę zbieraj i na wozek a zonka stara juz pewnie polamie sie na cwiczeniach albo nauczy sie bic zeby bic ciebie. Takie zbiorki nie maja sensu. Jak ktos ma pomysl na biznes bierze kredyt lub zarabia a nie zbiorki. A chore bachory to juz w ogole...po co zbierac na zdechlaki slabo rokujace na przyszlosc