Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dalyscie mezowi prezent na walentynki? same cos dostalyscie?

Polecane posty

Gość gośćlaluna
Maz mi kupil kolczyki,piekne,ja jemu perumy i eleganckie narzedzia do jego warsztatu,ale chcialabym dac jemu dziecko,szczescie o jakim oboje marzymy,byc moze dzis uda sie,szczescie nie jest materialne jest bezcenne,tak jak nasza miłość

Gość gość
A ja dostalam zegarrk, maz ode mnie buziaka i wieczorny masaz. Mezatka z osmioletnim stazem.

Gość gość
My poszliśmy do kina , nie kochamy sie wiec nie mamy jakiś gestów , po prostu poszliśmy do kina...

Gość gość
Dostala tulipany, truskawki, wino i byliśmy na kolacji. Ja dałam mu czekoladę w papierowym opakowaniu z sercem.

Gość gość
Ja dostałam zestaw startowy z Pandory a jemu kupiłam perfumy

Gość gość
Ja kupiłem żonie fajne perfumy, poszliśmy do restauracji, a sam prezentu nie dostałem. aha super, mega lodzika zrobiła mi przed snem. :-)

Gość gość
A mój złapał mnie za włosy, pchnął na kolana, wytrzaskał ku/tasem po twarzy i powiedział:ciągnij walentynkowa su/ko. Pieprzyliśmy się z przerwami kilka godzin.

Gość gość
Ja kupiłam chłopakowi perfumy bo znalazłam fajną promocje w sklepie mania-perfum a od niego dostałam bukiet kwiatów i zaproszenie na kolacje w restauracjii :)

Gość Patriszjapeka
ja wziełam 300 zł pożyczki w pożyczkach Feniko na prezent dla męża na walentynki - to jest dopiero prawdziwe poświęcenie :D ale raz chciałam zrobić jakiś naprawdę fajny prezent

Gość gość
Mój tż. po pracy zrobił pyszny obiadek, posprzątał i wieczorem piliśmy piwo:-) fajnie było. w nocy też.

Gość gość
Ja obchodze Noc Kupaly, Noc Swietojanska :) Tandecie mowie nie :)

Gość gość
Dostałam od męża w prezencie kwiaty z http://kwiaciarniasonia.com/. A on ode mnie pyszną kolację. Z reguły nie obchodzimy takich świąt, bo wychodzimy z założenia, ze miłość powinno okazywać sie przez cały rok, a nie od święta.

Gość gość
ja dałam duży zestaw sushi - bo lubi, ja tego nie jadam.

Gość Jadzia Sradzia
Myślałam, że walentynki obchodzą nastolatkowie, a tu proszę starsi dorośli również :)

Gość gość
Ja dałam mojemu mężowi zegarek, który kupiłam w https://www.demus-zegarki.pl/. W sumie to bardziej prezent na jego urodziny niż na walentynki, bo jakoś nie przepadam za tym "świętem", a że urodziny ma dwa dni po nich, to dostał taki większy prezent.

Gość gośćJagoda
Ja dostałam od moje faceta Vertis 4012 biały ;) ale fajny. W starym miałam szybkę zbita i juz mnie tak wqrzała ze brak słów. Powiedział że to dla mnie i kwiaty a ja hmmm kolacja i ... (cenzura) śniadanie ;) i proozycja zamieszkania razem ;) w końcu jestesmy juz prawie rok :)

ja dostałam Burberry black :) świetny zapach,ale zbudził mój niepokój :) spytałam kto Ci doradził bo sam byś na pewno na to nie wpadł hahah na co mój Kanarek wyśpiewał ze przemiła Pani z Mania Perfum w Otwocku z Kot Center :) niebawem sama tam się wybiorę bo potrzebne będą prezenty na Święta a Sprzedawczyni ma dobry gust :)

Tak ja dostałam od męża voucher do SPA :) A on dostał ode mnie kilka nowych pozycji komiksów, jego wielkie hobby :) Generalnie wszystkim maniokom komiksów polecam ten sklep https://www.atomcomics.pl/. Częste nowości, fajne ceny.

Gość gość
Mnie w sumie często mój chłopak zabiera na kolacje :) najbardziej lubimy chodzić do Salto na wilczej, mają tam przepyszne dania kuchni południowoamerykańskiej :) No i jest tam też taki romantyczny klimat :)