Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
myślę do matki się przejechać dziś pogadać pogodzić jest zła przez niego choć nie świadomie to zasponsorowała mu laptopa asus a myśli że to ja przewaliłam tyle kasy i ona za mnie płaciła to tracąc część oszczędności, jak się witek do 15 nie odezwie to jadę i mam wszystko gdzieś już wczoraj lizak a dziś milczy już i myśli że ok będzie

Gość gość
Izabela schudła i ma teraz silniej zarysowane gargulcowate rysy twarzy. :D Kciukiem gremlin, Iza gargulec, Noxelia goblin :D

Gość gość
vit667@gmail.com lub vit667@wp.pl piszcie

Gość gość
te tabletki niby bez recepty ale dają w palnik :O zazwyczaj coś mi się śni i pamiętam sny ale żeby takie realistyczne że budzę się przed 12 nie wiem gdzie jestem czy to się wydarzyło czy śniło :D kumpel dzwonił po 10 ja mam głośny dzwonek ustawiony utwór evenescence jak dzwonek i nawet mnie nie przebudził a nie [przedawkowałam nawet tych tabsów ale to podobnio najsilniejsze bez recepty a na mnie wszystko działa razy 4

Gość gość
gość dziś myślę do matki się przejechać dziś pogadać pogodzić jest zła przez niego choć nie świadomie to zasponsorowała mu laptopa asus a myśli że to ja przewaliłam tyle kasy i ona za mnie płaciła to tracąc część oszczędności, jak się witek do 15 nie odezwie to jadę i mam wszystko gdzieś już wczoraj lizak a dziś milczy już i myśli że ok będzie x Anka, twoja matka mu laptopa zasponsorowała? Ty się nie nadajesz do normalnego życia, powinnaś być zamknięta w psychiatryku. Powiem ci jedno, niech twoja matka jedzie z tobą, Piotrem i Ziętkowskim do tego mieszkania, gdzie on mieszka z kolegami i niech mu wszystko odbiorą, jeszcze mu kasę z jego konta na twoje przelejcie i zablokuj kartę. Przecież ty jesteś po prostu doszczętnie zje/bana psychicznie

Gość gość
Ja cię nie mam w znajomych i ostatni post jest z 9 lutego "the smart witch", wcześniejszy z 3 lutego z zespołem Eldamar. Następnie 1 luty z Twoim zdjeciem na którym niekorzystnie wyszłaś i latało po kafe. Więc sprawdź czy dobrze zablokowałaś.

Gość gość
dobra znikam stąd bo nie dadzą spokój nich wysyłają meile i dobijają tylko wszystko podli ludzie piekło na was czeka

Gość gość
gość dziś vit667@gmail.com lub vit667@wp.pl piszcie x Wit już wszystko wie

Gość gość
Ty lekomanko :D

Gość gość
"kumpel" pewnie wojtek

Gość gość
gość dziś dobra znikam stąd bo nie dadzą spokój nich wysyłają meile i dobijają tylko wszystko podli ludzie piekło na was czeka x Na ciebie czeka, katolko, zaraz, ty już je masz, twoja karma wróciła i wraca

Gość gość
Masakra jakaś, przewaliła na Wita kilkadziesiąt tysięcy w kilka lat. Kretynko, miałabyś za to przez 20 lat na wyjazd coroczny za granicę na 2 tygodnie przez 40 lat na wyjazdy w góry, no po prostu koszmar, jak ci nie szkoda tych pieniędzy?

Gość gość
na laptopa mu jeszcze dałaś ze swojej kasy???? ja piertole..... :O nic dziwnego, że matka nie chce przepisać mieszkania na ciebie, ty jesteś tak choro naiwna że wtedy pewnie zrobiłabyś z wita współwłaściciela, albo jeszcze na niego pzrepisałabyć mieszkanie gdyby tak chciał... :D:D:D

Gość gość
Anka, ty i twoja matka zapłaciłyście kilkadziesiąt tysięcy za to, że stałaś się niepełnosprawna, otyła, byłaś latami bita, wyzywana, cierpiały zwierzęta? Najdroższa gehenna w historii, to się w głowie nie mieści jaka ty jesteś głupia

Gość gość
ale nieświadomie dlatego się pokłóciłyśmy bo mam rente i przelewy od niej bo ona też dostaje dodatkowo za coś nie mogę tu napisać o co chodzi i mówi do cholery tyle kasy masz może nie majątek ale starczy ci na wszystko i ostatio wyciągi bankjowe sobie zrobiłam i faktycznie ja bym mogła co miesiąc jakiś ciuch, wyjazd, koncert zwierzakom wszystko jedzenie i jeszcze ciutke odłożyć jakbym się spieła powinnam mieć luz a wiecznie gdzieś ta kasa znika a ten laptop był na raty nie płaciliśmy ich powiedział że olać i tak mi nic nie zrobią ale to też nie ejst takie proste bo trzeba ubezwłasnowolnienie itp suma sumarum matka ze swoich oszczędności musiałą to zapłacić bo do niej pojechałam z płaczem że pismo z sądu już była wtedy się zdenerwowała że chyba ze mną jest coraz gorzej że gdzie ta kasa poszła i co miałam jej powiedzieć że a latopa witka powiedziałam że nie wiem że na życie al;e wiadomo to niemożliwe zapłaciła ale się obraziła no i rozumiem ją w pełni muszę ją przeprosić ale jeśli witek do 15 się nie odezwie to pieprze to i jej powiem na co poszło najwyżej sprzeda się tego lapka i chociaż część odzyska no ale witek go nie odda zresztą jakby był w porządku to bym tego nie oczekiwała nawet ale niech się postara trochę rany niech ten igor w końcu s*******a bo przez niego to wszystko jest

Gość gość
Ja p*****le, haha.

Gość gość
Matko, nawet nie wiecie jak się cieszę, że Noxelia poniosła taką karę za swoje zachowanie, Noxelia, ty PEDALE! :classic_cool:

Gość gość
poprostu za to co ty noxelia zrobiłaś to należy majkę kijem zatłuc

Gość gość
Myślicie, żeby napisać Witowi na mailu, żeby do 15 się odezwał, bo inaczej ona jedzie do matki i zabawa zacznie się od nowa, czy to będzie zbyt wyrafinowane? :D Ale jaja, kredyty na ciebie brał, twój "prawdziwy facet" :D

Gość gość
Ta, przez Igora o wszystko jest. Już znowu Wita wybiela, nie widzisz, że wszystko jest przez Wita i przez twoją głupotę? Założę się, że jutro będzie znowu sielanka, choć było blisko by pojechała do matki

Gość gość
Dziewczyno....daj sobie spokój z Witem. Dlaczego do Ciebie nie dociera że on nie nadaje się do żadnego związku? Mało ci upokorzeń, bicia itd? Ile lat będziesz to znosić? Przecież możesz normalnie zyć i mieć święty spokój, po co ci człowiek u boku który ciebie nie szanuje. Masz przecież znajomych, widzisz że ludzie żyj,a w normalnych związkach, to po co ci człowiek który nie ma za grosz szacunku do ciebie? Czy ty tego nie widzisz? Jedź do matki. Pogadaj z nią, na pewno Ciebie kocha i ci wybaczy. Zostań tam na jakiś czas, odpocznij, pozbieraj myśli. I daj sobie spokój na jakiś czas z facetami.

Gość gość
Noxelia nie nadaje się do samodzielnego życia, ona nie może mieszkać sama bez kogoś z rodziny, kilkadziesiąt tysięcy przepadło na jakąś białoruską swołocz

Gość gość
skoro nie masz sumienia to pisz i tak już dużo nawypisywałeś i nawysyłałeś widoczie nie masz sumienia za to wiele czasu mi już dostatecznie na ten moment ciężko miałam myśli samobójcze ale muszę i chcę żyć dla majki i mimo wszystko mam w sobie choć do życia o dziwo choć ciężko jest bardzo

Gość gość
Wit dzwonił chce przyjść porozmawiać nie wiem co robić...

Gość gość
Yyy....czy ja dobrze czytam ? Wit ma dostęp do karty Noxelii i może sobie wybrać kasę w każdej chwili, a ona nie ma dostępu do jego karty ??

Gość gość
zobaczycie, wit przyjdzie da jej jakąś piedołę i bedzie wszystko ok, noxelie jest łatwo zmanipulować a wit to potrafi, bawi sie noxą jak zabawką i jeszcze kase na tym trzepie, noxa powinna go zostawić w diabły ale jak widać powyżej jest na to zbyt głupia zostawcie ją niech ma piekło z białorusinem dopóki jej nie uszkodzi na serio

Gość gość
gość dziś skoro nie masz sumienia to pisz i tak już dużo nawypisywałeś i nawysyłałeś widoczie nie masz sumienia za to wiele czasu mi już dostatecznie na ten moment ciężko miałam myśli samobójcze ale muszę i chcę żyć dla majki i mimo wszystko mam w sobie choć do życia o dziwo choć ciężko jest bardzo x Anka, Wit ma to od rana na skrzynce i to już jest koniec. Mimo że cię nienawidzę, to chyba cię pośrednio uratowałem, bo już nie masz jak wrócić do Wita. On wie o Wojtku, jedź do matki jak najszybciej.

Gość gość
Anka, za kilkadziesiąt tysi mogłaś sobie działkę z domkiem pod miastem kupić i jeździć tam, albo na wyjazdy w góry do końca życia, no po prostu koszmar co ty zrobiłaś z tymi pieniędzmi, na takiego białoruskiego flejtucha

Gość gość
Tyle kasy przewaliłaś a on z ciebie za to niepełnosprawną robił, tłukł tyyyyyle razy, wyzywał, wybił ząb, spasł, no po prostu niewyobrażalne. Za tę kasę to byś miała seks w boordelu z największymi przystojniakami do końca życia, a ty wydałaś na takiego oblecha co cię tak katował...

Gość gość
Wit dzwonił chce przyjść porozmawiać nie wiem co robić... x Znów kit ci pociśnie, a na koniec jeszcze zrzuci winę na ciebie.